Arama

Call of Duty Mobile - Tek Mesaj

Intersect - avatarı
Intersect
VIP VIP Üye
3 Ekim 2019   
Intersect - avatarı
VIP VIP Üye
Call of Duty Mobile
MsXLabs.Org

Kısaca CoD Mobile, Tencent Games tarafından geliştirilen, Android ve IOS platformlarında Activision tarafından dağıtılan ücretsiz bir shooter oyunudur. Battle Royale modu, 5v5 ve Zombi modlarına sahiptir. İlk kez seçilen bir kaç ülkede olmak üzere Temmuz 2019'da beta olarak piyasaya sürüldü. 1 Ekim 2019'da da tüm dünya için yayınlandı.

Call of Duty Mobile 1184768?r1569906007593

PUBG Mobile'a epey sağlam bir rakip olacağı biliniyordu ve daha yayınlandığı ilk gün mağazalarda aldığı yıldız puanları ve indirme sayılarına bakılırsa onu geçecek. PUBG Mobile'ın kötü grafiklerinden sıyrılmak isteyenler için harika bir alternatif oldu. Ayrıca PUBG'nin hala sahip olmadığı onlarca yeniliğe ve özelliğe sahip olarak yayınlanması zaten ondan üstün olduğunu kanıtlar nitelikte. Oyuncunun sınırları ve karakter mekanikleri daha geniş. Oyuncuya daha fazla özgürlük sağlıyor. Bunun yanında oyunun haritaları da eski CoD oyuncularına nostalji yaratıyor. Black Ops ve Modern Warfare'in efsane haritaları oyunda yer alıyor.

Şahsi görüşüm olarak; Oyunun mekanikleri çok hoşuma gitti. Sadece yer üstü araçları değil, helikopter gibi büyük tip araçlarıda kullanabiliyoruz. Ya da yüksek bir duvara kanca fırlatıp tırmanabiliyoruz. Demek istediğim şey bir mobil oyuna göre çok iyi donatılmış bir yapım var karşımızda. 1.2GB olmasına rağmen yaklaşık 2.5GB olan PUBG'den çok daha iyi grafiklere sahip olmasıda cabası.

Aşağıdan oyunun resmi mağazalarda ki sayfalarına ulaşabilirsiniz.
Call of Duty Mobile on Play Store
Call of Duty Mobile on App Store


Son düzenleyen Intersect; 3 Ekim 2019 10:42 Sebep: youtube linki düzenlendi.
Yok bir şey iyiyim. Sadece ölü olmayı tercih ederdim.