Arama

Çankırı'ya omnitrix düşecek mi? - Sayfa 2

En İyi Cevap Var Güncelleme: 18 Aralık 2017 Gösterim: 46.782 Cevap: 13
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
16 Mayıs 2014       Mesaj #11
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
hepiniz yalancısınız onmitrix bir galvan tarafından icatedilmiş çok güçlç bir makinedir şimdi size bir soru soracam cevabı veren beni tanır soru=benten in onmitrixsi
Saat birbirinden ilginç özelliklere sahiptir. Ana işlevi DNA formlarını harmanlayarak ortaya çeşitli yabancı türlerin ortaya çıkmasını sağlar ve ortaya çıkan canlıların kontrolünü saati takan kişiye verir. Saat içinde çeşitli yabancı türler bulunmaktadır. Bu türleri saat ekranında görerek istenilen türün ortaya çıkması sağlanır.
Sponsorlu Bağlantılar
alın size uzaylıları
2.1.1 Ateş Topu
2.1.2 Dört Kol
2.1.3 Elmas Kafa
2.1.4 Gölge Hayalet
2.1.5 Gri Madde
2.1.6 Güncelleme
2.1.7 Pul Kanat
2.1.8 Şimşek Hız
2.1.9 Yaban Köpek
2.1.10 Yüzen Çene
2.2 Ek Uzaylılar
2.2.1 Ben Victor
2.2.2 Büyük Yön
2.2.3 Ditto
2.2.4 Eon
2.2.5 Eye guy
2.2.6 Kurt Ben
2.2.7 Mumya Ben
2.2.8 Yaban Asma
2.2.9 Yalayut
2.2.10 Yıldırım Topu
3 Ben 10 Uzaylı Gücü Uzaylıları
3.1 İlk 10 Uzaylı
3.1.1 Çamur Ateş
3.1.2 Yüzen Kanat
3.1.3 Büyük Korku
3.1.4 İnsanazor
3.1.5 Fırtına Beyin
3.1.6 Krom Taş
3.1.7 Uzaylı X
3.1.8 Tek Hücre
3.1.9 Echo Echo
3.1.10 Örümcek Maymun
3.2 Ek Uzaylılar
3.2.1 Yıldırım Topu
3.2.2 Büyük Yön(Way Big)
3.2.3 Çoban Yıldızı
3.2.4 Rath
3.2.5 Gölge Hayalet
3.3 Nanomech

Ateş Topu bir Pironttur .
Ben'in ilk dönüşümü Ateş Topu'dur, "Ve Sonra On Tane Oldular" adlı ilk bölümde etkili hale gelmiştir, Ben Omnitrix'in üzeriyle oynayınca ilk onunla bağlanmıştır.Omnitrix,in engüçlü uzaylısıdır. Formundan oluştuğundan ateşi iyi kontrol edebilir, her iki tasarımıyla forumların sırasından en genişi veya kendisinin içine çekme özelliği vardır. ellerinden ve ağızından ateş çıkarması onun başka bir özelliğidir.O ateşiyle alev akıntıları yapabilir, ateş topları atabilir, alevden kasırgalar gösterebilir, adı geçen kasırgalarla kendi eerişebilip kullanabilir ve diğerlerini kısa mesafede yapabilir, ve sınırlı bir patlama için tüm kontrolleriyle ısı yayabilir. O hem de ateşle yerden roket gibi uçmayı başarabilir.Hastalık etkisi süresince,Ateş Topu 'nun güçleri tersine dönmüştür, normal ateşlenme yerine buzlanma güçleri olmuştur. O yakıcılığı olmadan eşyalara rahatlıkla dokunabilir, buna insanlarda dahil
Dört Kol
Ben saldırı formunda herzaman Dört Kolu tercih eder, o bir Tetramand'dır (Tetra Yunanca bir kelimedir anlamı "dört" demektir, mand ise Latince bir kelimedir anlamı "kol" demektir) neslinin yaşadığı yerse çöl gezegen Khoros. Khoros, dystopia 'nın bir örneğidir, güçlü-yönde Tetramand'lar doğar.Dört Kol orijinal serideki uzaylılardan ençok kullanılmışıdır, 10 yaşındaki Ben'in dövüş stiline uygun olduğundan beri: küçük öngörüşlülüğü ile düşmanlarını altetmiştir. Ben'in ilk Dört Kol'a dönüşümü "Washington M.Ö." adlı bölümde Dr.Animo'nun canlandırdığı dev mamutla savaşmasıdır.

Dört Kol on ayak boyundadır, dört kollu, dört gözlü, zırhlı derisi ile bir güç evidir ve aşırı derecede yoğun kasları vardır, psikolojik gücü nedeniyle masumla maç yapamaz. Tüm ellerini birlikte yere vurarak çok güçlü basit şok dalgaları yaratabilir, "Büyük Tokat" ünvanı vardır, ve güçlü bacaklarıyla tek bir şıçrayışta tüm kesişik şehir bloklarını birbirinden ayırır. Bununla birlikte, tüm extra yoğun kasları vardır ve vücudunu ağır yapan dört kolu oldukça ağırdır, ve büyüklüğü de zor türdeki canlı tasarısıdır, özellikle kötü bir tasarıyla büyümesidir.hastalığı etkisince, Dört Kol'un gücü ve dayanıklılığı oldukça azalmıştır ve koltukaltındaki gözeneklerde kötü koku ortaya çıkmıştır.Dörtkol zıplayınca uçabilir ve çok yükseğe sıçrar.

Elmas Kafa
Elmas Kafa güçlüdür bazen yerden kristal çıkarabilir.Kristale benzeyen exonomit maddesi fırlatabilr. Elmas kafanın yumrukları çok güçlü olmasına rağmen farklı yaşam formları ve maddeler üzerinde değişkenlik gösterebilir. Elmas kafa ne kadar sert vursa da iki yaşam formu (vilgax-echo echo) echo echo dayanıksız olduğu için bu saldırıdan kolay ve aşırı etkilenir fakat vilgax çok dayanıklı bir yapıya sahip olduğu için bu saldırıdan kolay kolay etkilenmez.

Gölge Hayalet
Gölge Hayalet bir Ektonurit'tir (ekto ektoplazmadan alınmıştır. Neslinin yaşadığı yerse kalıcı karanlık gezegen Anur Phaetos (phaetos ise phantom'dan yani hayaletten alınmıştır). Ektonuritler toplu düşüncenin bir bölümüdür, her bir Ektonurit'in içinde geniş kalıtsal bellek (hatıra) vardır. Ben'in Gölgehayalet'e ilk dönüşümü "Permanent Retirement" adlı bölümde Vera Teyze'nin evinden uzaklaşıp birşeyler aramasıydı. Ben'in Gölge Haylet versiyonunda dıştan görünüşü tek gözlü hayalete benzer, ikinci bir derisi ortaya çıkmıştır, Gölge Hayalet doğru forumdayken sıska fakat mavi pençeleri ile çirkine dönüşmüştür, derisi çürümüştür, ve korunmasız olmuştur, bir baş için tek gözlü bir kafatası çıkmıştır.

Gölge Hayalet bir kez kendi benliğini kontrol edebilmiştir. Bu sırada Ben'in kullanmadığı güçler ortaya çıkmıştır. Standart Görünmezlik ve dokunulmazlığa ek olarak istediği kişiyi fiziksel temas yardımıyla soyut kılıyor. Onun soyutluğu sayesinde istediği kişiyi kontrol ediyor. Gölge Hayalet'te diğer güçler arasında belirsiz kalan telepati ve telekinzi gibi telepatik güçleri de vardır. Onun gerçek formunda göğüsünden çıkan birçok kavrama organı ekstra tutacak olarak kullanılabilir. Bu dokungaçlar karanlık ortamlarda güçlenerek daha büyür ve enerji patlaması yaratıp bir ışın gönderebilir. Ben, Gölge Hayalet'i önceden yok ettiği için koruyucu deri kaybolmuş ve güneş ışığına yakalanınca artık kendiliğinden yok olur. Ayrıca Ben'le yeniden birleşmeye çalışır (eğer Ben herhangi bir uzaylı formundaysa içine giremez) Ben buna izin vermez.Ben "Ghostfreak Out" bölümünde erişimi kaybetmiştir ama sonunda "Be Afraid of the Dark" bölümünde doğal Ektonurit formu kazanır. Ama bir daha onu kullanmaz. Çünkü Gölge Hayalet'in yeniden Omnitrix'ten kaçmasından korkar. Ama Ben 10 Alien Force'de Omnitrix evrim geçirince gücünü Büyük Korku'ya bırakıp Omnitrix'ten kaçmıştır. Ben 10 Alien Force'da Uzaylı X onun soyundan gelmektedir. (Seslendirme : Uğur Taşdemir)

Gri Madde

Gri Madde gri ve zeki bir avcı galvandır.Bu avcı galvanizleme minik gezegeninden gelen ikinci Galvan soyundan gelir.(eski asil bir Avcı Galvan) Neslinin yaşadığı yerse mini gezegen Galvan Gençliği. Ben, Gri Madde'ye ilk olarak "Washington M.Ö"de dönüşmüştür. Sumo Darbesi Altın Kartı Tahıl kutularına girer. Gwen onun süper market içinde olmadığını farkeder ve onu tahıl kutusunda bir kart için koca reyonu mahvetmiş durumda bulur. Ben çok nadiren kasten Gri Madde'ye dönüşür,çoğu zaman kaza dönüşümler sonucu dönüşür ve bu yüzden de Ben bu uzaylıyı "Küçük Bir Problem"olarak görür.

Gri Madde, Gri Kurbağa Derisi gibi bir renge, sadece beş inç yabancı bipedal uzunluğuna sahiptir ancak onun büyüklüğü bir benzeri daha olmayan aklı ve mekanik becerisidir. O bir cihazın ve yedek parçaların işlevini bir bakışta anlar. Bu özellik organik organizmalar da hiç görmediği yaratıkların dahi deri altlarındaki sinir kümelerin yerlerini bilir ve bu sayede onu hareket ettirir.Küçüklüğü minik deliklere girmesini sağlar ve emme özelliğine sahip parmaklar ile kolay tırmanır. Ayrıca keskin dişler ve yapışkan deri sayesinde zor yakalanır. Ancak sadece beyni büyük olduğu ve 15 cm olduğu için savaşa uygun olmadığından Ben onu düşmanları robot olduğunda kullanır. Buna rağmen Ben Gri Madde'yi bir aleti çözmek için değil gizlenme veya arıza ile dönüşür.Ve Gri Madde yavru bir kurbağa gibi hareket edebilir. (Seslendirme : Özgür Ünsal)

Güncelleme

Güncelleme bir Galvanik Mekomorf'tur (meko- anlamı makine ve -morf anlamı kalıp demektir)her yere yapışır bir uydu Galvan B, en baştaki yörüngede Galvan. Aslında yaşanamayan bir yerdir, Galvan B kazara tanınan bilimci Galvan'ın nanoteknolojik yarı kopyası uydudur, uydunun mineralleri ile bağlanmıştır ve sezgili hayat yaratmıştır. Ben'in, Güncelleme'ye ilk dönüşümü "Permanent Retirement" adlı bölümde ATM soyguncularını durdurmasıydı. Güncelleme sadece Ben'in sesiyle kalmayan uzaylı formudur, çoğu bilgisayarımsı ses tonu vardır. Örneği için "Game Over" adlı bölümde; Galvanik Mekomorf'un organik şeyler ile bağlantsı yoktur, Bunun sonucunda Ben'in Güncelleme'ye dönüşümü tamamlanmamıştı.

Güncelleme nanoteknolojiden oluşmuştur, onun vücudu kalıptan sağlanmıştır.O tutulamaz ya da zor zaptedilir, her iki durumda da vücudu "eriyip" kaçabilir ve her aldığı darbede çabucak yenilenebilir. Güncelleme hem de diğer teknolojilerle birleşebilir, ismini bir şeyin orijinal dekoruyla birleşip çok uzunun ötesinde güncellenmesinden almıştır, Güncelleme kendi bedenini kontrol edebilir.düzgün bir makine eli olmadan, Güncelleme çevrede bağdaşma formundayken gözünden ışık demetiyle ateş edebilir. Güncelleme hem de basit bir plazma inşa etme formuna yatkın olabilir, çoğu sivri şeyle. Güncelleme'nin zayıfsız uzlaşması: teknolojiyi yönlendirmesidir, Güncelleme biyolojiksel yaratıklara sahip olabilir, ve sezgili ya da güçlü robotları kontrol için sertleştirebilir. Güncelleme liquid-metal (sıvı metal)le birleşebilir hem de kendine karşı zararlı olabilir, yani elektro ataklara dayanamaz. Ayrıca, her tür paslanmış metal Güncelleme'nin hassas iç çalışımını bozabilir ve sistemine kötü şekilde zarar verebilir.

Pul Kanat
Ben'İn başka en çok kullandığı formlardan biri Pul Kanat veya Pulkanat bataklık gezegeni Lepidopterra'da yaşayan bir Lepidopterran(Pul kanatlılar ailesi, kelebeklerin ve güvelerin bilimsel ismi).[7][8] Ben'in ilk Pul Kanat'a dönüşümü "Washington M.Ö." adlı bölümde Gwen'i kurtardıktan sonra Washington Anıtı'na atmıştır.

Pulkanat çeşitli dünya böcekleriyle birleşmiştir (ejderha sinekleri, cırcır böceği, ve özellikle peygamper devesi). Onun başlıca uçma yeteneği vardır uçmasını kolaylaştıran dört kanadı vardır, Pulkanat'a yüksek düzeyde hareket ve hız bahşedilmiştir. Pulkanat hem de çok dayanıklıdır, yeterli derecede insanı ve ağır nesneyi kendi başına taşıyabilir. "Don't Drink the Water" adlı bölümde, Pulkanat bebek formundaydı (Pulkanatçık), güçlü bir şekilde bitkilere gazını salıvermişti. Pulkanat'a dört göz sapı verilmiştir bunlar onun menzilini iyice geniş görmesini sağlar, zekasıyla direkt kendi arkkasına bakması da buna dahildir. Gözlerinden ve ağzından polen salgısı bırakır Pulkanat yüksek zorlamayla sıvıyı vücuttan atar. Sıvı türü kolay tutuşup yanan hareketsizleşmiş toksin jöledir. Kuyruğu keskin tıraş bıçağı gibidir ve bacakları kerpeten gibidir aynı zamanda arbede dövüşü için kullanmıştır. Pulkanat'ın temel zayıf noktası su, kanatlarının uçmasını engeller. Buna ek olarak, vücudu oldukça güçülüdür, ama kanatları değil. Daha çok önemsiz bir rahatsızlık Pulkanat'ın vücudunun güçlü şekilde kokması (bundan dolayı ismi böyledir), salgıladığı yağların saklandığı yer (et parçası) hareket halindedir

Şimşek Hız
Şimşek Hız bir Kineseleran'dır (Kinetik ve Accelerate (acele) kelimelerinden oluşur) hiper-hızlanmış gezegen Kinet'te yaşar. Saatte yaklaşık olarak 800 km hız yapabilir.Dik duvarlara tırmanmaktan öte süper zıplar.Zayıf yanları genellikle çamur,buz gibi kaygan zeminlerde kayması normaldir.Mıknatıslar ve manyetik alandan etkilendiği için zayıf yönü olarak kabul edilir.Ben onu "Birden 10 Tane Oldular" bölümünün sonunda görülür.Okulun kabadayılarını bu şeklide ağaca asmıştır.Ayrıca Şimşek Hız Enonch'u rüya makinesine atmıştır.Şimşek Hız'ın en önemli özelliği "Ben 10000" ve "Ken 10" bölümünde çok sık rastlanır. (Seslendirme : Uğur Taşdemir)

Yaban Köpek
Yaban Köpek (Wildmutt)bir Vulpimans'dır.Kör köpeklerin yaşadığı Vulpin gezegeninde yaşar.Tamamen kör değillerdir.Yanlarındaki solungaçlara benzeyen gözler onu çok güçlü yapar.Ben Yaban Köpek'e "Birden 10 Tane Oldular" bölümünde görülmüştür.Herkes onu atletik ve 5 duyu organı uzmanı olarak bilir.Bunun sebebi gözleridir.Bu durumudaki en sevimsiz detayı konuşamaz olmasıdır.Sadece hırlar,ulur ve salya akıtır.Ne kadar yeteneksiz ve beceriksizde gözükse de Yaban Köpek en atletik uzaylıdır

Yüzen Çene
Yüzen Çene (Ripjaws)bir Pisis Volan'dır.Gezegeni Pisis'tir.Yılan balığı,timsah ve sülük karışımı birşeydir.Dişleri 10 metreye kadar açılıp kapanır.Ben ona hatayla ya da sulu işlere karışır iken kullanır.İlk defa "Göl Canavar" ı bölümünde görülür.Ayaklarının iki şekli vardır.Birinci şekli normal ayak modu,ikincisi yüzgeçtir. Yüzen Çene'nin suya gerçekten ihtiyacı vardır, yoksa kuruyup ölür. (Seslendirme : Uğur Taşdemir)

Ek Uzaylılar
Benjamin'in saatindeki diğer yani ek uzaylılar aşağıdaki gibidir.

Büyük Yön
Büyük yön omnitrixteki en büyük uzaylıdır.ben 10 alien forcedeki insanazordan bile büyüktür.Çok güçlüdür.Sadece Ken 10 ve Omnitrixin sırrı part3 ve vilgax'ın intikamı bölümlerinde görülmüştür ben 10 alien force 31. bölümde çıkmıştır.

Ditto

Ditto kendini sınırsız sayıda kopyalayabilir ve silebilir.Ben ilk ditto olduğunda dört kopya olmuştu. Dr.Animo onun bir kopyasını kaçırmış ve deneyde kullanmıştır.Bu yüzden dittolar ayrı kaldı.Ve ben eski haline dönüşemedi.O kopyayı bulabilmek için aramaya başlarlar ve bulurlar ben eski haline döner ama,Animo onun dna'sını evrimleştirdiği hayvanlarda kullanır ve bir sürü mutant yapar. Ben o zaman güncelleme olur.Ve kısa bir süre sonra eski haline döner. Çünkü dittolar zamanında dönüşemediği için omnitrix'den çok fazla güç emmiştir bu sebeple Ben çabucak eski haline dönmüştür... (Seslendirme : Ali Hekimoğlu)

Eon
Ben 10: Zamana Karşı Yarış filminde gözükmüştür... Mor büyülü toplar atabilir. Zamanı durdurabilir... ve görünmezolabilir ve gücünü geriye alabilmesi için 10 saat uğraşması lazımdır

Eye guy
Ben'in son Uzaylısı'dır. Sadece "Ben Negatif 10'a Karşı Bölüm 2" ve "Ben 10 Omnitrix'in Sırrı Kısım 1"'de görülmüştür. Zayıf yönü başında göz olmaması ve ateşdir.Lazer atar.

Kurt Ben

Ben Kurt Ben'e ilk olarak "Kurt Ben" bölümünde dönüşmüştür. Ben Kurt Ben'e Dna enerjisi olarak dönüşmüştür o yüzden orjineli çok kısa görülmüştür. Güçlerini konuşunca Kurt Ben'in Pençeleri metal'i bile parçalar , ayrıca ağızını 4'e bölüp Sonik dalgalar yaratır. (Seslendirme : Uğur Taşdemir)

Mumya Ben
DNA'sını emdiğinde artık Ben Mumya'ya dönüşebiliyor. mumya ben en güçlü uzaylılardan biridir.Büyük yön ü saymassaken güçlüdür. Sarmaşık gibi iplerinin gücü sınırsızdır. Ama Ben bu uzaylıyı kullanamamaktadır. Gücünü çok iyi bilmemektedir. Mumya Dünya'ya ait tek uzaylıdır. Irkı ölümsüzdür. Ben 10 bölümledrinde Mumya Ben 2 kez gözükmüştür. İlk görüldüğü bölüm Dönüş, 2. görüldüğü bölüm Ken 10'dur.

Yaban Asma[değiştir
Vahşi Asma bir Folorauna türüdür.Gezegeni Flors Verdance'dir..Gerçek bir bitkidir.Bu nedenle üzerinde meyveler çıkarabilir.Vahşi Asma "Kamp Korkusu"bölümünde görülmüştür.Zayıf yanı soğuktur.Soğuğa aşırı derece hassas olmasından dışında suya ve güneşede ihtiyacı vardır.Çok esnektir ve bombacıdır.Kolu uzadığı için esnektir.Bombaları patlayıcıdır.Ve kolu 100 metreye kadar uzar.Ancak kolunu 100 metreden fazla uzatmaya kalkarsa kolu kopar.Ama yeniden çıkar.

Yalayut
Bir yiyip bitirme makinesidir. Sadece 4 bölümde görünmüştür. 4 dili vardır. Sesi nefes almasından daha kötüdür.Yalayut, Xylene 3. sezonun son bölümü'nde "Ziyaretçi" bir robotu yok etmek için kullanmıştır. Ben Yalayut kullanışında hep zamanı bittiğinde geğirir.

Yıldırım Topu

Bir Arbuyan Pelarota/Vulpinik Tortugan dır.Hem Arbuya hem de Vulpin'de yaşar.Ben ona ilk defa Büyük Bit'de dönüşür.Ben onu genelde yanlışlıkla ya da robot parçalamada kullanır.En iyi yönü ise Elmas Kafa'nın elmasları kadar dayanıklı ve Şimşek Hız(XLR8) kadar hızlı olmasıdır.Hız onu özel yapar.Bir kaplumdağanın derisi kadar sert bir deriye sahiptir.Zayıf yanı 10 uzaylının en ağırı ve hantalıdır.İki ayak üzerinde çok yavaştır.Ve sırt üstü düştüğü zaman 10 vinçle kaldırılır.

Ben 10 Uzaylı Gücü Uzaylıları

İlk 10 Uzaylı
Çamur Ateş
Bir Methosian'dır.Çamur ateş patlayıcı metan gazı üreten, inanılmaz derecede güçlü, adeta yürüyen bir gübre yığınıdır. Bir alev makinası gibi ellerinden ateş püskürtebilir.Ellerinden çıkardığı gaz ile bitkileri kontrol eder. Çamurdan oluştuğu için ona fırlatılan her şey içinden geçip gider bu nedenle fiziksel darbelere ve lazerlere karşı çok dayanıklıdır. Kaybettiği organlarını yeniden oluşturabilir.yaban asma ve ateş topunun görevini üstlenmiştir

Yüzen Kanat
Bir Aerophian'dır.Yüzen kanat suda yüzebilen ve havada uçabilen, dev bir balığa benzeyen bir yaratıktır. Gözlerinden ve kuyruğundan lazer ışını çıkarabilir. Ses hızının birkaç katı hızla suda ya da havada hareket edebilir. İğnesinden yaydığı dalgalarla saldırganın sinir sistemini bozabilir. Yüzen Çene ve Pul Kanat'ın Görevini üstlenmiştir.

Büyük Korku
Büyük korku her maddenin içinden geçebilen bir hayalettir. Her kütlenin içinden geçebilir. Görünmez olabilir ve istediği her şeyin ısısını sıfırın altına düşürebilir.Gölge hayaletin ve artik iguana nın görevini üstlenmiştir.

İnsanazor
Yarı insan yarı dinozor olan İnsanozor Ben’in fiziksel olarak en güçlü formudur. Süper gücüyle birçok engelin üstesinden gelebilir. Kolayca boyutlarını değiştirebilir ve boyu yaklaşık 20 metreye kadar uzayabilir.Dört Kol'un görevini üstlenmiştir.

Fırtına Beyin

Yengece benzeyen kıskaçları ve beynini saklayan güçlü bir kabuğu vardır. Beyninden elektrik çıkarabilir ve elektrik kalkanları yapar.Süper zekaya sahiptir. Sadece düşünerek elektrik fırtınaları yaratabilir.Gri Madde'nin görevini üstlenmiştir.

Krom Taş
Elmas Kafanın ikinci versiyonu gibidir.Aynen onun gibi dayanıklıdır ama Krom Taşı elmas değil kromdur.Çok güçlü mor kristtaller(Yani krom) atar ve bulunduğu bir ortamda kristalleri toplayarak çok güçlü bir savunma yaratabilir ayrıca ellerinden ışın atar.Kendisine gelen ışın ve lazerleri geri yansıtma özelliği vardır.Elmas Kafa'nın görevini üstlenmiştir.

Uzaylı X
Ultimatrix' teki en güçlü uzaylıdır.Düşüncelerini gerçeğe dönüşütürebilir. ama bu yeteneğini bir kez kullandıktan sonra donar ve başka bir boyutta hapsolur.Bu boyuttan kurtulabilmesi için Uzaylı X'in içindeki 2 yeşil yüzden onay alması gerekir ancak bu şekilde geri dönebilir.Uzaylı X evrendaki en güçlü uzaylıdır.Ben dönüştüğünde Uzaylı X'in içindeki akıl sesidir.Uzaylı X'in içinde iki tane yeşil yüz vardır. Erkek olan öfke ve saldırganlığın sesidir. Kadın olan ise sevgi ve şefkatin sesidir. Ben 10 Alien Force 1. Sezon 13. bölümde yer almıştır.

Tek Hücre
Sümük tabakasına benzemektedir. Kafasının üstünde onu sürekli takip eden minik ufo onu bir arada tutar ve onun üstündeki hoparlör sayesinde konuşur . İstediği zaman ya da şiddetlice yere düştüğünde dağılır ama ufo onu tekrar toparlar. Robotların küçük aralıklarından içlerine girip onları patlatabilir.Bazen kendisini katı hale getirir ve rakiplerini ezer.güncellemenin görevini üstlenmiştir

Echo Echo
Bir Sonorosian'dır.Kendini kopyalayabilen küçük bir uzaylıdır.Yükses ses frekansları çıkararak bayıltır ya da sağır eder.Ses dalgalarıyla bir şeylerin yerini bulabilir.Ditto'nun ve Kurtben'in görevlerini üstlenmiştir.

Örümcek Maymun
4 gözü ve 4 kolu vardır.Kuyruğundan ve ellerinden ağ atar.Maymuna benzer ama 4 kolu vardır.Sürekli hoplayıp zıplar.Mavi rengi bazı yerlerde kamuflaj sağlar.

Ek Uzaylılar
Yıldırım Top
Ben 10 yıldırım topu gülle olabilir. Ayrıca ultimate şekli de vardır. Yine güle olabilme yeteneği vardır ama etrafına sivri, titanyum alışımı kaplı, dikene benzer elektrik akımı sağlayabilen iletken uçlar vardır.

Büyük Yön(Way Big)
Boyu 400m'dir.Şu ana kadar ki tüm Ben 10 serilerinde görülmüştür.(Omniverse hariç)Ultimate olabilir,hızlı koşabilir ve de ellerinden lazer ışını çıkarabilir.Ayrıca şu ana kadar ki en güçlü uzaylı formu olarak bilinmektedir.(Alien (Uzaylı) X dışında Ben Uzaylı X'in thlike yaratabileceğini düşünerek genellikle Büyük Yön ya da İnsanazor'u kullanıyor)

Çoban Yıldızı
Bir Magnosapien'dir.Metali kontrol edebilir ve manyetik patlamalar yapabilir.

Rath
Uzaylı bir kaplandır.Çok güçlüdür ve kaplan gibi kükremesi vardır.Çoğu insana göre büyüktür.Zekası tartışılır.Sürekli Sana bir şey söyleyeyim mi ? cümlesi ile lafına başlar daha doğrusu çok sinirlidir de diyebiliriz. Çok güçlü pençeleri vardır.İlk defa Uzaylı Gücü sezonunda görülmüştür.

Gölge Hayalet
Bir Ektonurit'tir.STANDART görünmez olabilir.Eski haiine benzer.Ama bu sefer omnitrix ten yine kaçmıştır.Görüldügü bölümler: Ghost Town bölümlerinde görülür.

Nanomech
Bu uzaylı ben 10 alien swarmda görülmüştür.istedği kadar küçülebilir.insanların içine girebilir.ayrıca elektrik ve lazer atar ve ben 10 ultımate aliende görülür.
hatta ilk cevap veren benim yardımcım olur
Son düzenleyen Safi; 18 Aralık 2017 15:45
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Haziran 2014       Mesaj #12
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Alıntı
Misafir adlı kullanıcıdan alıntı

gerçek söylüom saat kolumda çeviriom hiçbi uzaylı çıkmıo nasıl yapacaz bende diyenler anlatırmısınız nolur şu an o kadar mutluyum ki war ya ohoooo hadi söyleyin nolur şifre flan diyonuz nereden girecem söyleyin nolurr

ben omnitrixi kullanmayı biliyom bende yok ama biliyom istanbul bağcılar 55. sokağa gel yapim ama omnitrixi ben alırım kabul etmezsen ana kontrol şifresini girer k.i.m modunu aktif ederim yani kendini imha modu sonra kodu iptalde ederim bi omnitrixim olsun istiyom o kadar gerekirse aldığımda tokata yürüyerek giderim
Sponsorlu Bağlantılar
Intersect - avatarı
Intersect
VIP VIP Üye
11 Haziran 2014       Mesaj #13
Intersect - avatarı
VIP VIP Üye
Bu mesaj 'en iyi cevap' seçilmiştir.

Omnitrix Hakkında


Omnitrix Ben 10 çizgi dizisinin ana karakteri Benjamin'in onu farkı karakterlere dönüşmesini sağlayan bir saattir. Çizgi filmde evrenin en güçlü silahı olarak geçer. Ancak bu tamamen kurmacadır. Ben 10 gibi, Omnitrix'de tamamen hayal ürünüdür.
Son düzenleyen Safi; 18 Aralık 2017 15:45
Yok bir şey iyiyim. Sadece ölü olmayı tercih ederdim.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
25 Ağustos 2016       Mesaj #14
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Ya madem ki sizlerin hepsinde Omnitrix var... Nerede buluyosunuz bi tane daha varsa bende alıyım işime yarar.. ama ben aslında kendi gözümle birinizin dört kol falan olup gökdelenlerin tepesine atladığını görene kadar hiç kimseye inanmıcam... haberlere bile! Zaten uzaylı var mı bilmiyoruz... nasıl sizi 10+ uzaylıya dönüştüren bi saati bulabilesiniz ki.. teknoloji o kadar gelişmiş değil...Madem var bana da bildiğiniz yerdekini söyleyin gidip alıyım fena halde işime yarar...hatta yedeği varsa bana versenize okula şimşek hız olup giderim gri madde olup sınavların hepsinden 100 alırım...

Benzer Konular

16 Mayıs 2011 / Kral_Aslan Türkiye Coğrafyası
11 Eylül 2008 / Bia Taslak Konular
30 Ocak 2012 / GüNeSss Türkiye Coğrafyası