Arama

Sol köşe tümörü için önerileriniz nelerdir? - Sayfa 2

Güncelleme: 5 Ocak 2015 Gösterim: 33.077 Cevap: 16
murat dede - avatarı
murat dede
Ziyaretçi
10 Ocak 2012       Mesaj #11
murat dede - avatarı
Ziyaretçi
benim anneanneme 1 sene önce köşe tümörü teşhisi kondu anneannem ameliyat olmaktan korktugu için 1 senedir baş agrısı baş dönmesi denge kaybı ile yaşamak zorunda kaldı agrıları dayanılmaz oldugunda doktor aramaya başladık anneanneme komşusunun kızı fatma eruzun'un yardımı ile hacettepe erişkin hastanesinde doç.dr.BURÇAK BİLGİNER(beyin ve sinir cerrahisi) tarfından tedavisi başladı önceleri yapılan yorumlar yüzünden çok korktuk ama önce Allaha sonra doktorumuz Burçak BİLGİNER 'e anneannemi emanet ettik .Doktorumuzun ilgi ve alakası ameliyat korkusunu sevecenligi ve sıcaklıgı kendine güvenimizi sagladı BURÇAK BİLGİNER hocamıza çok TEŞEKKÜR EDER ve şimdiki yeni görevi başhekim yardımcılıgı' nı kutlar ve görevinde çok sevilen çok sayılan biri olması dilegiyle sonsuz selamlarımızı sunar.Allah gönlüne ve yüregine güç kuvvet versin .Herkes önce allaha sonra doktoruna güvesin SİZİ ÇOK SEVİYORUZ ALLAHA EMANET OLUN ( FATMA AKCA VE AİLESİ )'NDEN
Sponsorlu Bağlantılar
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
24 Ocak 2012       Mesaj #12
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
merhaba,
Ben FATMA AKCA.yakalşık bir sene önce bana köşe tümörü teşhisi kondu.şuan 60 yaşındayım.daha önce hastahane geçmişim olmadığı için hastahaneler ve ameliyat konusunda korkumu yenemedim.hastalığımda erken teşhis olmasına rağmen doktorum bana ameliyat öncesi ve ameliyat sonrası olası bütün riskleri detaylı bi şekilde anlattı.korkumdan dolayı 1 sene ameliyat olamadım ve ayağa kalkamadım.gün geçtikçe ağrılarım arttı ve tümör büyüdü.doktorum çok iyi , hastalarına ilgi ve alakayı eksik etmeyen bir kişiliğe sahip.tek tek özenle bütün hastalarıyla ilgilenen iyi eğitimli bu alanda da amerikada çeşitli çalışmaları olan güler yüzlü bir doktor.DOKTORUM HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ HASTAHANESİNE BAĞLI BURÇAK BİLGİNER.kendisinin doktorum olup benimle ilgilendiği için çok teşekkür ediyorum.şuanda hiç bi ağrım olmaması gibi ayağada kalktım.1 sene önce ameliyat olmadığım içinde çok pişmanım.benimle aynı durumda olan arkadaşlarıma sesleniyorum ameliyat olmaktan fazla korkmayın ben korkularımın yersiz olduğunu anladım.şimdi yatakta geçen 1 sene me yanıyorum Msn Happy
Sponsorlu Bağlantılar
NOTMsn GrinOKTORUM''BURÇAK BİLGİNER''İN ÖZ GEÇMİŞİ ALTTADIR


Doç. Dr. Burçak Bilginer
BEYİN VE SİNİR CERRAHİSİ
Ankara Atatürk Anadolu Lisesi ve Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesini bitirdi. Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroşirürji Anabilim Dalında uzmanlık eğitimini 2005 yılında tamamladı. Hacettepe Üniversitesi Nörolojik Bilimler ve Psikiyatri Enstitüsünde Klinik Nörolojik Bilimler Tezsiz Yüksek Lisans “Epilepsi Cerrahisi” programını tamamladı. Amerika Birleşik Devletleri Yale Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroşirürji Kliniğinde Epilepsi Cerrahisi ile ilgili klinik çalışmalarda bulundu. 2008 yılında Nöroşirürji Yardımcı Doçenti olarak atandı.

Başlıca ilgi duyduğu konular arasında çocuk beyin cerrahisi ve epilepsi cerrahisi bulunmaktadır.



NOT:ŞUAN KENDİSİ BAŞHEKİM YARDIMCILIĞINA TERFİ ETMİŞTİR ONU KUTLAR VE BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
19 Şubat 2012       Mesaj #13
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
ismim turgay...3 aralık 2011 de 5 cm çapında devasa bir köşe tümöründen ameliyat oldum...araştırmalarım prof.dr. ibrahim ziyal'e götürdü...harika bir insan...tümörün tamamını çıkardı...çok mutluyum kendisine minnettarım...ve mükemmel birisi, adam gibi adam... saygılar sunuyorum, kendisine minnettar olduğumu, ömrümün sonuna kadar dua edeceğimi bildirmek isterim...Allah herkese şifalar versin...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Nisan 2012       Mesaj #14
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Doç. Dr. İbrahim Ziyal ile ilgili olumlu yazılar gördüm. Benim başıma gelenler son derece farklıdır. Ben kendisinin iyi ve saygın bir insan olduğunu dü,şünmüyorum.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
8 Nisan 2012       Mesaj #15
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Ben yıllar önce Doç. Dr. İbrahim Ziyal beyefendiye gittim; halen işim düşebileceğim için fazla yazamıyorum. Kendisinden hiç memnun olmadım.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Mayıs 2012       Mesaj #16
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
PROF. DR. M.İBRAHİM ZİYAL.. HACCETTEPE ÜNİVERSİTESİ BEYİN CERAAHİSİ
2008 DE SAĞ KÖŞE TİMÖRÜNDEN (YUMURTA BÜYÜKLÜĞÜNDE, BEYİN SAPINA YAPIŞIK) AMELİYAT OLDUM.. SAĞLIĞIMA KAVUŞTUM.
HİÇBİR RİSK GERÇEKLESMEDİ.. NORMAL BİR ŞEKİLDE HAYATIMA DEVAMEDİYORUM..
İBRAHİM ZİYAL HOCAYI KESİNLİKLE TAVSİYE EDİYORUM...
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
5 Ocak 2015       Mesaj #17
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Geçen sene bende sağ köşe timöründen ameliyat oldum. Timör işitme sinirime zarar verdiği için sağ kulağım hiç duymuyor. Ameliyat öncesi doktor işitme kaybının yok olmayacağını süreceğini söylemişti. Bunun dışında timör yüz sinirinide sarmış. Doktor yüz siniri üzerindekilerin dışındakilerini temizlemiş. Yüz sinirine ne kadar zarar verdiğini bilmiyoruz eğer onun tamamını temizleseydim yüzü felci kalıcı olabilirdi dedi bu yüzden bir kısmını bırakmış. Bana bir an önce fizik tedaviye başmamı istedi bende yaklaşık iki ay sonra başladım. Aslında geç bile kalmışım. İlk günkü durumuma göre yüzüm daha iyi oldu ama orda kalan kısım için her 6 ayda bir MR'a giriyorum. Sizlere tavsiyem fizik tedavi görmeniz, devamlı sakız çiğnemenizi ve Internet'de yüz felci geçirenler için yüz ekzersizlerini günlük yapmanızdır.
Allah hiç bir canlıya sağlık sorunu vermesin hiç birimize tekrar ağır acılar yaşatmasın. Bu sağlık sorunu başıma geldiğimde bu konuda çok araştırma yaptım. Yaklaşık 10 yıl öncesinde köşe timörü ameliyatı yapılmıyormuş bilim ve teknolojinin tıp dalında gelişimiyle ameliyatlar başlamış. Kim bilir ilerde ameliyatsız tedaviler bile başlar.

Benzer Konular

6 Temmuz 2012 / Prenses Soru Soru-Cevap
4 Mart 2011 / Hayta_-_78 Soru-Cevap
5 Ekim 2009 / Ziyaretçi Soru-Cevap
19 Kasım 2008 / Aycan Taslak Konular