Arama

Aralıksız baş dönmesinin nedeni ne olabilir?

Güncelleme: 8 Aralık 2016 Gösterim: 3.383 Cevap: 1
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Mart 2010       Mesaj #1
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Aralıksız baş dönmesinin nedeni ne olabilir?
Son düzenleyen Safi; 8 Aralık 2016 17:35
Safi - avatarı
Safi
SMD MiSiM
8 Aralık 2016       Mesaj #2
Safi - avatarı
SMD MiSiM
Bu mesaj 'en iyi cevap' seçilmiştir.
Sürekli Baş Dönmesi
Sürekli baş dönmesi insanın yaşam kalitesini düşüren bir durumdur. Psikolojik olarak da sinirleri bozar, mutsuzluk, sinir ve stres yapar.
Sponsorlu Bağlantılar
Sürekli baş dönmesi mutsuz bir yaşamı da beraberinde getirir. Bu baş dönmeleri kişiyi, hemen hiçbir konuda istek duymayan bir insan haline dönüştürür. Ani hareketlerde ya da bir anda durup dururken başı dönen kişilerde, bu durum gayet olağandır. Zira sürekli yaşanan baş dönmeleri, yaşam kalitesini normalin çok çok daha altına düşürmüştür.

Sürekli Baş Dönmesinin Sebepleri Nelerdir?
Sürekli baş dönmesi yaşayan bireylerin, baş dönmesi altında yatan sebepleri araştırarak öğrenmesi ve buna uygun bir tedavi yolu benimsemesi gereklidir. Baş dönmesi sebepler arasında; kansızlık, orta kulak iltihabı, gebelik, açlık, yorgunluk, tümör, sinüzit gibi rahatsızlıklar gelmektedir. Yine bunların dışındaki farklı sebeplerden ötürü de baş dönmesi yaşanabilir.

Baş dönmesi ciddi bir vakadır ve altında mutlaka başka sebepler yatar. Bu nedenle, bir başka hastalığın habercisi sayılabilecek, sürekli baş dönmesi, hafife alınmamalı ve ihmal edilmemelidir. Baş dönmesi yaşayan hastalar, kan testi yaptırarak, dahiliye uzmanı ve KBB uzmanına görünerek bu konu hakkında uzmanından, geniş ve net bilgiler alabilirler.

DEVAMI Baş Dönmesi, Sebepleri ve Tedavisi
SİLENTİUM EST AURUM

Benzer Konular

27 Mayıs 2015 / RebelAngel Soru-Cevap
21 Haziran 2012 / 0007 Soru-Cevap
9 Ağustos 2011 / rosens Tıp Bilimleri
13 Temmuz 2011 / Misafir Soru-Cevap