Arama

Okuduğum kitabın adını unuttum, bulmama yardımcı olur musunuz?

En İyi Cevap Var Güncelleme: 18 Mart 2018 Gösterim: 5.592 Cevap: 7
criminal - avatarı
criminal
Ziyaretçi
25 Ocak 2012       Mesaj #1
criminal - avatarı
Ziyaretçi
merhaba arkadaşlar bir kitap arıyorum yıllar önce bir cafede okumuştum
o kitap için tam 2 saat oturmuştum işin kötüsü ne adını nede yazarını hatırlamıyorum.kitabı biraz anlatmak gerekirse(değişik bir aşk hikayesi fulya ve çağbey adında birbirini seven fakat sonunda kötü biten bi öykü 2side birlikteliklerine biraz ara veriyor sürekli yolları kesişiyor fakat kavuşamıyorlar) yeteli olmadı biliyorum ama daha fazla aklıma gelmiyor diğer kahramanları ve konunun tümünü hatılamıyorum ufakta olsa yardım ederseniz sewinirim teşekkürler...
EN İYİ CEVABI CeLebRindaL verdi
İsterseniz bu Bölumu inceleyin belkı bunların arasından bulursunuz okudugunuz kıtabı

Sponsorlu Bağlantılar
Kitap Severler / E-book (ebook) / E-kitap (ekitap)
Son düzenleyen Safi; 18 Şubat 2018 17:55
CeLebRindaL - avatarı
CeLebRindaL
VIP why did you go why
25 Ocak 2012       Mesaj #2
CeLebRindaL - avatarı
VIP why did you go why
Bu mesaj 'en iyi cevap' seçilmiştir.
İsterseniz bu Bölumu inceleyin belkı bunların arasından bulursunuz okudugunuz kıtabı

Sponsorlu Bağlantılar
Kitap Severler / E-book (ebook) / E-kitap (ekitap)
BEĞEN Paylaş Paylaş
Bu mesajı 1 üye beğendi.
O Kadar Kalabalik ki Yalnizligim..
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
27 Mart 2014       Mesaj #3
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Çocuk kitabıydı karikatürdü ve 1,2,3 diye sırası vardı kitabın adı okulun sırrı gibi bir şeydi karikatürün konusu eski zamanlarda okulda yaşayan kızlarla ilgiliydi galiba ve korkutucuydu.
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
10 Ocak 2016       Mesaj #4
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
kitap şöyle ;

ilk aşklarını anlatıyorlar sonra bi karaktere geliyor sıra şöyle ;



benim hiç ilk aşkım olmadı ben hep ikiye attım

bu kadarını hatırlıorum
gazapbizimdir - avatarı
gazapbizimdir
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2017       Mesaj #5
gazapbizimdir - avatarı
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar bahsedeceğim kitap oldukça kalın kitabı anlatıyorum baş karakterin cinsiyetini hatırlamıyorum ama büyük ihtimal kızdı bi antikacı dükkanında bir at figürü alıyo küçük böyle gece onla uyuyunca başka bir dünyada uyanıyor bu dünyada burçlar birbirine düşman herbirinin ayrı bölgesi falan var kitap oldukça sürükleyici lütfen bilen arkadaşlar acil söylesin
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
26 Ağustos 2017       Mesaj #6
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Okudugum yabanci bi yazarin kitabiydi. Ruh sagligi duzgun olmayan bi genc ile sevgilisi i konu aliyordu gencin adi jake ti. Sevgilisini ciftlige ailesiyle tanistrmaya goturuyordu ailesinde ruh sagligi duzgun degildi. Donuste eski kullanilmayan bi okulda yuzlesiyorlardi birbirleriyle ve ikisi de o9rda ölüyordu. Degisik bi gerilim kitabydi. Umarim anlatabilmismdr. Lutfen yardmci olun..!
Misafir - avatarı
Misafir
Ziyaretçi
18 Şubat 2018       Mesaj #7
Misafir - avatarı
Ziyaretçi
Kütüphane rastladığım ve okudugum bi kitap vardi. Ama adını bir türlü hatirlamiyorum.kıtanın adini , yazarini , kahramanlarinin ismini hatirlamiyorum. Ceviri bi kitapti. Hatırladığım kadarıyla kitabi anlatayim. Konusu; Annesi aol bağımlısı bir çocuk var. Ana karakter. Yıllar önce kız kardeşi ortadan kaybolmuş. Onu arıyor. Babasi da kızı ararken ortadan kaybolmuş. Kardeşini en son gören kişi çocuğun en yakın arkadaşı. Arkadaşının anlattığına göre kız bi adam tarafından kamyona bindirilip götürülmüş. Çocuk ve arkadaşı yıllardır o kızı aramişlar. Kızın kaybolduğu yillarda seri katil olan ve kız çocuklarını öldüren bi adam yakalanıp hapse atılmış. Ve şimdilerde serbest kalmış. Bunu öğrenen çocuk adamı aramaya koyulmuş. Adamı buluyor. Ama adam ölüyordu sanırım. Sonra böyle böyle çocuk çevredeki aynı suçtan halis yatmış insanlarin peşine düşüyor. Böyle böyle adamların peşine düşüyor. Bir adamın kulübesine gidiyor. Kulübede bağlı bir kız buluyor. Sonra adam geliyor. Dövüş falan. Sonra çocuk kızı kurtarıyor. Ama kendi kardeşi degil. Başka bi kız. Sonra polisler kulübeyi o bölgeyi ariyor. Adamin evinin etrafinda ayri ayi yerlerde birsürü kemik parçaları çıkıyor. Kemik parçalarının olduğu mezarlardan birinde bi saat bulunuyor. Çocuğun babasının saatiymiş. Kızını ararken o da bu adamin peşine düşmüş ve adam tarafindan öldürülmüş. Yapılan araştirmalarda gömülü birçok sayıda insan cesetine ulaşılıyor. Ancak hiçbiri kıza ait değil. Büyük olay kitabin sonunda patlıyor. Son görgü şahidi. Çocuğun yakın arkadaşı daha fazla vicdan azabina dayanamayip herşeyi açıklıyor. Yıllar önce o gün kızın sokakta bisiklete bindiğini kendisinin de babasinin arabasiyla bi turladigini ve sonraa bi anda küçük kıza çarptığını anlatıyor. Olayin panigiyle ne yaptığını bilememiş ve babasına haber vermiş. Babasi susmasini yoksa yillarca hapis yatacagini anlatmis2. Kızın cesetini ve bisikletini arabaya koyup. Bir mağaranın içine atmışlar. Çocuk bütün olanları öğrendikten sobra mağaraya gidiyor. Ve kiz kardeşinin bisikletini buluyor.
Rabia - avatarı
Rabia
Onaysız
18 Mart 2018       Mesaj #8
Rabia - avatarı
Onaysız
Yıllar önce okuduğum bir kitap ama unuttum. Tek hatırladığım adam bir kadını hipnoz ediyordu ve her gece onun yanına gidip kadınla birlikte oluyordu. Kadın uyandığında hiç bir şey hatırlamıyordu.
Tek hatırladığım bu.

Benzer Konular

22 Haziran 2012 / Ziyaretçi11 Soru-Cevap
19 Haziran 2013 / İM JILIE Cevaplanmış
20 Haziran 2015 / Misafir Cevaplanmış