Arama

Stellina (Çizgi Dizi)

Güncelleme: 4 Haziran 2016 Gösterim: 6.234 Cevap: 1
Kidzo - avatarı
Kidzo
Ziyaretçi
10 Şubat 2013       Mesaj #1
Kidzo - avatarı
Ziyaretçi

Stellina (Çizgi Dizi)


MsXLabs.org
Sponsorlu Bağlantılar

Stellina poster ok
O cesur ve akıllı. Üstelik gittiği her yerde kolayca arkadaş edinebiliyor. Eksikliğini duyduğu tek şey, gerçek bir aile. Karlı bir kış gününde doğmuş olan Stellina, adını doğduğu anda kaymakta olan “küçük bir yıldızdan” alır. Doğduktan birkaç ay sonra öksüz ve yetim kalan Stellina’nın hayatı, mutlu ve renkli insanlar olan üvey anne ve babasıyla birlikte Panagulis Sirki’nde geçer.

Sirkte sirk müdürü Nicos, falcı Marushka, palyaço Tataglio ve hiçbir zaman konuşmayan yardımcısı Macaroni vardır. Bir de Stellina’nın en iyi arkadaşı, simsiyah bir panter olan Gala.

Eğlenceli ve sabırsız olan Stellina genellikle bu huyları yüzünden başını derde sokar. Gala’yla birlikte kırlarda dolaşmak, okuldaki dersleri asmak gibi davranışları da olan Stellina her zaman birazcık yaramaz bir çocuk olmuştur. En büyük düşü annesi gibi bir trapezci olmaktır.

Sosyal Hizmetler Kurumu onu bir yatılı okula yerleştirmeye karar verince, Stellina gelincik Pip’le sirkten kaçıp sirkteki ailesine yeniden katılmak için Roma’ya döner. Büyük şehirdeki yaşam oldukça tehlikelidir, fakat Stellina kısa sürede onun hayatta kalmasına yardımcı olacak arkadaşlar edinmeyi başarır. Fakat polis, adım adım onu takip etmektedir.
Son düzenleyen perlina; 4 Haziran 2016 14:28 Sebep: Sayfa düzeni.
TiviSank - avatarı
TiviSank
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2015       Mesaj #2
TiviSank - avatarı
Kayıtlı Üye
Stellina Resimleri

Sponsorlu Bağlantılar
05 stellina banner

stellina

Benzer Konular

14 Haziran 2016 / Candy_Girl Sinema-TV
11 Haziran 2016 / Sasuke Uchiha Sinema-TV
23 Mart 2017 / Kidzo Sinema-TV
9 Haziran 2016 / Jumong Sinema-TV
9 Haziran 2016 / Jumong Sinema-TV