MsXLabs
Sayfa 3 / 4

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Soru-Cevap (https://www.msxlabs.org/forum/soru-cevap/)
-   -   Facebook'ta hiçbir işlem yapamıyorum, sorun nedir, nasıl çözümlenir? (https://www.msxlabs.org/forum/soru-cevap/300380-facebookta-hicbir-islem-yapamiyorum-sorun-nedir-nasil-cozumlenir.html)

Misafir 24 Aralık 2011 13:26

benm fes hesabımı yaZıyorum admin olduqum sayfalar çıkıyor çöZüm yoqmu yardım

Misafir 4 Ocak 2012 20:10

facebookuma girince sadece benim sayfalarım açılıyo ayarlar ve çıkış var ne yapabilirim lütfen cevap verni yardım edicek yokmu bayanlar ve beyler lütfen allah rızası için

Misafir 6 Ocak 2012 15:45

benim sorunum face de hiç bir şey yapamıyorum sohbete bile giremiyorum sadece face açılıyor okadar
nasıl bişey yapabilirim

Misafir 7 Ocak 2012 12:22

bendede aynı sey oluo cozen arkadaslardan biri lutfen yardım etsin facebooksuz hayat olmuyor :'( bu arada su ana kadar sadece birsey basarabildim oda suydu: hotmailinizi acın gelen bildirim mesajlarından birini yanıtlayın o gönderinin altına yorum olarak gidio (ben denedim yardım istedim şimdi bekliyorum) gerçekten işe yarıyor arkadaslarınızla bir yorum yoluyla iletişime gecmek istersiniz diye. yardım edebildiysem ne mutlu bana :)

Misafir 11 Ocak 2012 18:43

çerezler nerden temizLeniy0 yhaa n0LuR söLeyin ...

Intersect 11 Ocak 2012 18:47

Mozilla Firefox Kullanıcıları Burdan Çerezleri Temizleyebilir : http://www.google.com.tr/url?sa=t&rct=j&q=facebook+%C3%A7erezler+nas%C4%B1l+silinir&source=web&cd=2&ved=0CCIQFjAB&url=http://www.enkisa.net/mozilla-firefox-cerezler-cookie-ve-onbellegi-cache-temizleme-13282.html&ei=zrwNT8n8N4na4QTAhvCHBg&usg=AFQjCNF-6Vi6Erqy7zwqw5sQJVcxZluCew

Ama Facebooktan Siliceksen Nasıl Yapılır Bilemem :)

Misafir 9 Şubat 2012 23:12

yabanci

yhaa facebook ta hiç bişeyi begenemiyorum yöneticilerden biri sornun ne oldugunu söyleye bilir mi lütffen yorum yapamıyorum sohbet yapamıyorum hiç bişey yok yanı sadece profıller acılıyor sayfalar acılıyor paylaşım yapamıyorum.

Misafir 10 Şubat 2012 11:43

facede mesaj yazamıyom ne yapmalıyım miynet çanak okey sayfasıda boş görüküyo ne yapmalıyım

Misafir 12 Şubat 2012 20:19

hesap sorunu

ben yaklaşık 1 haftadırki facebook hesabımı dondurdum ve arada girip bakıyordum ve geri donduruyordum şuan girmeye çalışıyorum ve bana hesabınızı etkinleştirmek için 23 saat 50 dk beklemem gerektiğini ve e -posta gönderileceğini belirtiyor neden böyle yazdı ve facebook hesabıma giremedim ? ayrıca ben e -mail adresimin şifresini unuttum e posta yollanılsada bakamıycam ne yapmam gerekiyor?

Misafir 18 Şubat 2012 13:39

Alıntı:

facebook reklam sayfasi aciliyor ile ilgili daha fazla bilgi istiyorum

hiç birşey Yapmadıgım Halde Reklam Sayfasına Döndü.

Imparator hakan 1 Mart 2012 15:51

Ben face adres ve şifre yerine yazamıyorum nedn ya nedn yardmcı olur sanz sevinirm

Misafir 2 Mart 2012 02:34

Aynı sorun bende de var hakan arkadaşim ne yaptysam olmuyo.

Misafir 12 Mart 2012 09:19

Alıntı:

facebook yorum yapamiyorum ile ilgili daha fazla bilgi istiyorum

facebokta yorumlara beğeni yapamıyorum ile ilgili daha fazla bilgi istiyorum

Misafir 13 Mart 2012 00:07

facede msn yazamıyorum

Misafir 25 Mart 2012 17:38

bendede aynısı oldu

bendede aynısı oldu mozilla kullanıyordum sonra chrome ile girdim düzeldi tarayıcıdan kaynaklanıyor

ceberg 5 Nisan 2012 06:21

Facebook'ta hiçbir işlem yapamıyorum, sorun nedir, nasıl çözümlenir? oyunlara girilmiyor sohbet sayfası açılmıyorr hiç bir şey yapılmıyor 2 gündürr yardım lütfennn

Misafir 1 13 Mayıs 2012 13:36

facebookta beğeni yapamıyorum oyunlara giremiyorum hiç bir işlem yapamıyorum, başka hesapla giriyorum oluyor ama benim hesabımla olmuyor bana yardımcı olun ne yapmalıyım

Misafir 28 Mayıs 2012 20:01

arkadaslar oncelıkle hesabınızı kapatıyorsunuz sonra tekrardan acıyorsunuz sorun ortadan kalkıooo :D <3

Misafir 2 Haziran 2012 20:42

bende hiçbişey yapamıyorum... delircem sinir geldi bana:S ne yorum yapabiliyorum ne begeni yapabiliyorum..... hesabımı dondurdum tekrar açtım ama bi faydası olmadı hiç.. bu sorunu nasıl çözebilirim???

Misafir 4 Haziran 2012 11:11

bendede aynı sorun hiç bisey yapmıor paylaşmıyor felan

Misafir 19 Haziran 2012 19:39

Ben mozilla kullanıyorum ama facebookta yorum yazamıyorum, beğenemiyorum hiçbirşey yapamıyorum..

Kaynak: Facebook'ta hiçbir işlem yapamıyorum, sorun nedir, nasıl çözümlenir?

Misafir 20 Haziran 2012 17:29

siz ona bişeymi diyonuz ben Google Choreme Den faceye girdim Faceden Çıkmak için ok işarate var ya oraya tıklayınca seçenekler çıkıyo ya bende oraya yıklayınca hesep ayarlarına gidiyo seçenek falan çıkmıyo otamatik hesqap ayalarına faceden çıkıyom facede kaldım ve face sayfasında arama motoru profil resmi nin olduğu kısım arkadaşlarını bul seçeneği ve ana sayfa seçeneği görünüyo başka hiç birşey görünmüyo ve düzelmiyo yardım edin face de adım:Furkan Burkaya doğumgünü resmim var mozilladan giriyom Google Choreme den giremiyom kaldım yardım edin ADIM: Furkan Burkaya

Misafir 23 Haziran 2012 00:28

face benimde açılmıyo hem donuyo buna ne yaparsan yap açılmaz modemden olduğunu düşünüyom.

Misafir 1 Temmuz 2012 01:34

facemde oyunlarıma giremiyorum artı arkadaşlarımın duvarına girip paylaştıklarına giremiyorum beğenemiyorum paylaşamıyorum

Misafir 3 Temmuz 2012 14:05

bende sadece anasayfa ve arkdaşlarımın profili açılıyor paylaşımları beğenemiyorum yorum yazamıyorum mesaj gönderemiyorum duvarımda paylaştıklarımı silemiyorum bi arkdaşım beni durum beğendirme bağlantısına etiketlediğinden beri böyle oluyo nedenn lütfenn acil yardımmm ???

Misafir 5 Temmuz 2012 11:00

yaa facebooka giriyorum gelen msjlara gönderilere giremiyorum ana sayfada ilerleyemiyorum sebebi nedir acaba yardım edin lütfen

Misafir 19 Temmuz 2012 00:19

edd arkadaslar yorum atamıom kousamıom guvnlik sorununda dolayı bisey yapılmıyo bi kac gune gcer yazıo

Misafir 21 Temmuz 2012 17:27

Facebookta hiçbir işlem yapamıyorum

kendi facebook hesabıma girdiğimde url yazılı olan yerde '' http:// '' kısmının üstünde kırmızı çizgi var ve bir kilit işareti var. Arkadaşlarımın durumlarını, bağlantılarını, fotoğraflarını beğenemiyorum ve yorum yapamıyorum. Ayrıca arkadaşlarım bana sohbetten yazabiliyo fakat ben cevap yazamıyorum. Gönderilmiyo yazdıklarım. Lütfen yardımcı olun arkadaşlar :/

Misafir 5 Ağustos 2012 14:41

Facebookta hiçbir işlem yapamıyorum

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 2445970)
kendi facebook hesabıma girdiğimde url yazılı olan yerde '' http:// '' kısmının üstünde kırmızı çizgi var ve bir kilit işareti var. Arkadaşlarımın durumlarını, bağlantılarını, fotoğraflarını beğenemiyorum ve yorum yapamıyorum. Ayrıca arkadaşlarım bana sohbetten yazabiliyo fakat ben cevap yazamıyorum. Gönderilmiyo yazdıklarım. Lütfen yardımcı olun arkadaşlar :/

Aynı sorun bende de var.. çözemiyorum :(

Help Help 12 Ağustos 2012 10:53

Admin Lütfen Yardımcı Ol Ben Faceye Giridiğimde 1.Yorum yazamamıyorum 2.Mesajlara Girebilioorum ama cevap veremıorum 3.Beğen paylaş butonlarını kullanamıyorum 4.Sohbet sayfası Görünmüor Anlamadım gitti bu faceden yaw Admın Lütfen Yardım ET .....

Misafir 28 Ağustos 2012 15:58

Ya Benim Face Virüs mü Girmis NoLmus BiLmiyorum Hiç bi Duruma yorum yapamıyorum Begenemiyorum Msj gönderemiyorum Arkadaslar duvarımın Yok OLduqunu söylüyor Ya 65000 abone 4.200 ' ede yakın arkadsm war NoLurr yardım Edin. 2 gündür Aynı sorunu yaşıyorum Diger HesabLardan Girdigmde de Boyle oLuyor.Yardımcı olun lütfen

Misafir 3 Eylül 2012 21:16

Alıntı:

facebook video paylasamiyorum ile ilgili daha fazla bilgi istiyorum
KARDEŞİM HESAP AYARLARINDAN UYGULAMALARA ORDANDA 3.SAHIS UYGULA VS.. GİR ORDAN UYGULAMALARI DÜZENLE YADA HEPSİNİ KALDIR EGER KALDIRMAK ISTEMEDİGİN UYGULAMA VARSA DÜZENLEDEN SENIN ADINA PAYLASIMLARDAN ÇIKABİLİRSİN ORDAN BELKİ DÜZELİR GARANTİ VERMİYORUM

Misafir 25 Eylül 2012 21:35

sayfa açılmıyorhttp://www.facebook.com/ajax/ufi/modify.php

Misafir 27 Eylül 2012 19:25

yaa face de paylaşım yapamyrum mozilla firefox indiremyrum facebooka yeniden kayıt oolmak ıstyrum ama kaydet butonuna tıklıyorum olmuyor girdigim bir internet sitesinden wideo paylasamıyrum facede acil yardm ltfeeennnn

Misafir 5 Ekim 2012 16:43

faceden çıkış yapamıyorum hiçbişe gözkmüyo facedn çıkış butonuna basnca ayarlar geliyoo acill çıkış yapmam lazm yardm edın

Misafir 18 Ekim 2012 07:22

facebook sayfam cep telefonundan gırmıs gıbı açılıo yardım edebılırmısnzz?

Misafir 25 Ekim 2012 18:54

bende bişey yapamıyo off ya napabılırım

Misafir 25 Ekim 2012 22:29

facebookta vidyo paylaşamıyorum 1 ay oldu düzelmedi birçok vidyoyu denedim ama olmuyor önceden paylaşa biliyordum sorun nedir lütfenn yardım edin

Misafir 2 Kasım 2012 10:37

neden beğeni olmuyo yapıyorum ama olmuyo

Misafir 12 Kasım 2012 13:44

yha bnm sorunum dünden beridir vr sohbet yerinde birine yorum yazıp gonderiyorm sonra yorumun yanında ünlem işareti çıkıyor yha bn bşka bi hesaptn gırdım sonra ordada bı sure sonra aynı sey oldu lutfen yardımcı olun yha

Misafir 13 Aralık 2012 18:55

hayattan koptum.yorum yapamıon msj atamıom beğenemiom ne işe yarıo face o zaman mozilla da yok

Misafir 16 Aralık 2012 09:29

arkadaslar bndede mesaj yazmıyyorum beğenemiyorum yorum yapamıyorum daha kötüsü paylaşımda yapamıyorum beğene tıklayınca şu yazı geliyorGüvenlik nedeniyle, birkaç gün için hesabının siteye sınırlı erişimi olacak. Soruların varsa, lütfen Yardım Merkezimiz ile iletişime geç. diyor ama yardım merkezide bişey yapamıyor nütfen yardımmm edinn ne olurrrr !!!!

Misafir 23 Aralık 2012 17:58

Yaa bendede aynı sorun var.Beğeni,paylaşım yorum vs. hiçbir işlem yapamıyorum.Belkide facebook'a saldıran kişiler hesaplarımızı ele geçirdi !!!

Misafir 1 Ocak 2013 23:24

bende beğeni paylaşım yapamıyorum mzilla firefox kullanıyorum düzelmedi nede

Misafir 2 Ocak 2013 17:01

durum begendırme lınk i geldı actım bunun uzerıne sıldım cıktım sımdı ne yorum ne begeni nede paylaşım yapabılıyorum nasıl kurtulurum bundan yardımcı olursanız sevınırım

Misafir 5 Ocak 2013 21:53

hiçbir sayfa beğenemiyorum nedenn

Misafir 8 Ocak 2013 12:56

bendede oldu ama boyle deil :D siteeye sınırlı erişim olcak diyor

_GüzelikMeleği_ 8 Ocak 2013 13:24

Kullandığınız İnternet Tarayıcısı Nedir ? Mozilla Firefox Deneyiniz. Sorunuz Devam Ediyorsa 2. Hesabınız Varmı ? Varsa Onu Bi Deneyin..

Misafir 14 Şubat 2013 12:12

facebook beğeni yapamama yorum yapamama ve video izleyememe

flash player ve javanızı güncelleyin oluyor

Misafir 22 Mart 2013 23:19

konu çözümü

BEYLER BENDEDE AYNI SORUN VARDI AMA GOOGLE CHROMEDEN GİRİNCE Bİ SORUN OLMADI SİZEDE ÖNERİRİM

Saat: 02:37
Sayfa 3 / 4

©2005 - 2024, MsXLabs - MaviKaranlık