Bende de var aynı sorun.Paylaş var sadece. Bir grubun gönderilerini beğenebiliyorum fakat arkadaşlarımın gönderilerini beğenemiyorum. Sadece Paylaş var. :/ |
facebook benim sohbetim açılmıyor gözükmüyor yorum yapamıyorum tarayıcı nasıl yükleniyor bilmiyorum yardımcı olur musunuz? |
selam ben facemde arkadaslşık gorukmuyor neden acaba kımseyle konusamıyorm |
facebook acil dikkate alınsın faceye ne olursa olsun giremiyorm sayfa açılmıyo arkadaslar link atıyo yine giremiyorm |
Sorun Iyi günler facebook da sohbet yerlerine örneğin mustafa ceceli sitesine yorumlarim gitmiyor beğeniyorum ama yorum yazamıyorum sorun nedir .. Tesekkkürler |
Facebook Merhaba :) Benimde arkadaşlarıma benzer sorunlarım var.Yorum yaz butonuna basınca yazmıyor,okey açılmıyor,gönderileri paylaşamıyorum,beğenemiyorum.Sohbet zaten açılmıyor.Tarayıcımı yükseltmem gerekiyor.Fakat arkadaşlarımın yorumlarına bakınca google chrome,mozilla firefox kullananlardada aynı sorunun yaşandığını göruorz.Bı bılgınız varsa lütfen bize yardımcı olun :) |
facebook facebookta e-postayı onayla diyor gidiyorum WİNDOWS LIVE D diyor.sohbet devre dışı falan diyor.video hiç bir şey yapamyorum |
facebooktan yorum yapamıyorum neden |
Alıntı:
faceye giremiyorum bişeyler oldu giriyorum e mailimi yazıyorum şifremi yazyıyorum yeniden giriş yap diyor nasıl girebilirim |
arkadaşalr yorumunuzu yazıp enter tuşununa basmanız yeterli |
Saat: 03:33 |
©2005 - 2024, MsXLabs - MaviKaranlık