:( biri bize yardım etsin arkadaşlar gercekten hiçbişey yapamıyorum kafayı yicem yha akşam 11:30dan beri öle ne yorum yapıorum nede beqeni paylaşım bile olmuyoooooor biri lütfen çzüm yolu versin a.r.i.(Allah rızası içnnn) |
ya banada aynısı oluyo .s |
4 gündür bendede aynı sorun var ama çözüm bulamadım hala en son burayı buldum başka hiçbiyerde yok bu konu çözüm bulabilen varmı ??? |
facebook sorunu yorum gönder butonu yok zaten bn enterla gönderiyodum onlada gönderilmiyor mesaj geldi diyor tıklıyırum beyaz sayfa çıkıyor sayfaları yorumları beğenemiyorum bunları dün sabah yapıyordum akşamdan itibaren bunlar olmaya başladı ne yapmalıyım? |
facebook sorunu merabalar. hemen sorunu dile getirmek istiyorum sayın yöneticim facebook uma her zaman girdiğim gibi ID mi ve ŞİFREMİ doğru bir şekilde yazıyorum yanlız facebook um açılmıyor hiç kimseyle bir samimiyetim olmadığı halde ve hiç kimseyle bir tartışma yaşamadığım halde bu olayın başıma neden geldiğini hiç bir şekilde bilmiyorum bana yardımcı olma şansınız varmı çok zor durumdayım lütfen yardım edermisiniz. facebook hesabı iclal_2344@hotmail.com sizde cevap bekliyorum lütfen yardım edin. |
ya ben yorum yapıyorum hata oluşuyor ama sadece sayfalarda öyle oluyor ne yapayım şimdi bn |
her yorum yaptığımda şu yazıyor üzgünüz sürekli bu ifadeyi kullanmakta konuşmanız engellenmiştir türünden bişi yazıyordu ne yapayım |
Facebook'ta yorum yapamıyorum? Bir gruptaki mesaja yorum yapıyorum. Enter'e basıp yolluyorum. Mesajım gidiyor. Anack sayfayı yenilediğimde mesajım kayboluyor. Sorun nedir acaba? Diğer üyeler yorum yapabiliyor. |
faceye giremıyorum dığer tum sayfalar acılıyor sadece faceye gıremıyrm faceye tıklynca sayfa goruntulnmıyor dıo ltfn yardım |
facebook hesabınız hacklenmiş olabilir. facebook'un iletişmi adresine durumunuzu anlatan mail atınız... oyun.xp3.biz ...::Anasayfa::... |
Saat: 03:38 |
©2005 - 2024, MsXLabs - MaviKaranlık