internette videoları yarım oynatıyo veya hiç acmıyo neden acaba ben anlayamadım cvb verırsenız sevinirim :) |
Detaylı bilgi için bakınız; Flash Player 10 Flash player sürümünü güncelleyiniz. İzlediğiniz site belki yarısına kadar izleme olanağı tanıyordur. Üyelik ve ücrete tabi olan siteler var. Proğram indirirken bağlantı hızınız yüksek değilse video seyretmemenizi öneririm. |
[QUOTE]internette videolar açılmıyor neden olabılır internete nesen vıdeyo ve oyunlar açilmıyor cevabını verırsenıs sevınırım internete neseinternete nesen vıdeyo ve oyunlar açilmıyor cevabını verırsenıs sevınırımn vıdeyo ve oyunlar açilmıyor cevabını verinternete nesen vıdeyo ve oyunlar açilmıyor cevabını verırsenıs sevınırımırsenıs sevinternete nesen vıdeyo ve oyunlar açilmıyor cevabını verırsenıs sevınırımıninternete nesen vıdeyo ve oyunlar açilmıyor cevabını verırsenıs sevınırımırım |
İndirip kuruntıklayınız |
Alıntı:
|
bilgisayar internete video açmıyor |
flash player yüklü olduğu halde videolar neden açılmıyor daha önce açılmış bu konu ama çözülememiş... internette videolar açılmıyo yada yarım kalıyor... oyunlar falan da aynı şkilde pc de lash player ve java yüklü son sürümleri ama videolar açılmıyor... ne denediysem olmadı bilen varsa yardımcı olsun lütfen... |
flash indirdiğimiz halde videolar müzik açılmıyo neden acaba |
Konuyu ben buldum vıdeo ızlemke ındırmekle aynı seydı ben bı dosya ındırırken sadece yarısını ındırde netten dosyalar ayrıym ınıyor aama tum ındırılmıs gıbı gozukuyor ondan dolayıda vıdeolar yarım ızlenıyor |
benımde acılmıo:S bırı yardım etsn 15 dakka bklıorm doluyo ama yarı m! |
yok off bu ne ya facebook taki videolarda açılmıyo yeter ama ya hepsini indirdim ama yine olmuyo açılmıyo bu ne dingil hayat ya acil çözüm lütfenn |
videolar hızlı dolup açılmıyor internetten herhangi bir video açtığımda 10 sn. içinde doluyor ve açılmıyor. flash player vb. programların hepsinin son sürümü yüklü . napabilirim ?? |
eğer cclenear gibi bir temizleyici program kullanıyosanız flas playerin bazı dosyalarını kullanılmaz hale getiriyor olabilir boyle bir program kullanıyosanız pcden kaldırın flash playeri güncelleyin |
6303i 6303i internet videoları açmıyor ne yapmalıyım |
flash player 10 yüklü ama videolar hic acılmıyor nedendir lütfen bi yardımcı olun |
arkadaşlar pc niz büyük ihtimal düşmüş yada içi hasar görmüş aynısı bendede vardı kasadan |
cewap verin lan flaş player yüklü acılmıyor :D |
yha arksalar bnimde ne açarsam deyil hiç bir film izleyemiom hata verio |
birilerii yardım etsın artıkk yetrrrr |
abone flaş plaeyer neden calışmaması abone flaş playeri günceleyini olmasa mozüle fre foxsu kurun ondan sonra abone flaş player kurun araclar eklenti ordan abopne flaş playeri güncelleyiz ondan sona o sayfayı kapatıp yeni bir sayfa acınız ve calışmıyorsa eger ati virüs programından olabilir olmasa en so cözüm bilgisayarı geri yükleyin onuda yapamasanız bilgisayardan anlayan birini cagırınız |
videonuz açılmıyosa denetim masasından güvenlik merkezine girin ordan internet seçeneklerine tıklayın daha sonra özel düzeyi bulun ve tıklayın ordaki aktivex ayarları etkinleştirin videonuz %1oo açılacaktır iyi günler.. |
benim de bilgisayarımda öyle oluyo tıklıyorum siyah bir kutu oluyo sadece :( |
arkadaslar dırectx yuklu mu ona bakın olmadı onu bıdaha yukleyın :) |
kaç gündür açılmıyo böyke bilgisayar mı olur yaa hiçbiri açılmıyor neden açılmıyor söyleyn yaa |
video açılmıyor internetten video izleyemyorm ayrıca facebook açılıyo ama hiç bir görüntü vermiyor ne yapmalym? |
Arkadaşlar videoların ve oyunların açılmaması farklı bir nedenden kaynaklanmaz.Çünkü bu tür flash animasyonlarını Adobe Flash Player çalıştırır.Bu tür flash uygulamaların çalışmamasının nedeni ise Adobe Flash Player'ın eski(güncellenmesi gerekir) yada yüklü olmamasından kaynaklanır.Bu durumda Adobe Flash Player'ı kontrol edin... |
video açılmıyor intenetteki videolar açılmıyor |
flas player sorun benimde aynı sorun var flas player yüklü ama facebook taki videoları açmıyor. kaldırdım tekrar yükledim yen olmadı |
aynı şey bendede oluyo ?? |
bvideom açılmıyor Yha arkadaşlar videom açılmıyor.Nasılmı.Flash playeri yükledim herşeyi yaptım bitti açtım videoy gene açmıyor siyaz bir ekran çıkıyor diyor ki:Get adobe Flash Player buna bir çözüm bulalım |
video açılmıoyor internetten video yada oyun oynayamıyorum neden olablr cevap verrsenz sevnırmm. ayrıca bılgisayrım yeniden yüklendi programlar bununla alaksı olblrmi |
videom acılmıoooo benimde hiç bir videom acılmıo.videoyu tam acıcağım sırada pc donuo ve kapanıp yeniden acılıo bu nasıl bişi ya cvp lütfennn...:( |
benimkinde sadece video açılmıyo sadece yarısını izliyorum |
internetten müzik dinliyorumm yarıda kalıyo Devam etmiyo Loding Yazıyo kalıyor her müzikte öyle ya çaılmıyo müzikelr |
flash playyer yüklü olduğu halde vidyoları fiilmleri neden açmıyo bilen biri varsa lütfen yardım etsin |
yüklü flash player ama yine hata! meraba benim videolarım da açılmıyor zira w.n32 uygulaması değildir falan diyor flash player için bugün belki de 10 defa yükledim pc ye ama açmıyor açmıyor açmıyor... napabilirim artık bana bir çözüm sunun çok yoruldum bu işlerden.. |
video ve oyunlar neden açılmıyor çıldıracam artık |
bazı sitelerde videolar açılmıyor lütfen yardım... arkadaşalar bazı sitelerdeki videolar açılıyor bazı sitelerde açılmıyor mesela youtube dailymotion en son haber gibi sitelerdeki videolar açılıyor milliyet hürriyet gibi sitelerdeki videolar açılmıyor..siyah ekran olarak kalıyor videolar flash playerı defalarca silip tekrar kurdum ama olmadı ltfen yardım.... |
DNS AYARLARINI DEĞİŞTİR Yararı olucaktır. |
birde bilgisayarımdan windowsa gir ordan pervect diye bir dosya var onun içini boşalt öyle dene |
TAM doluyo yükleniyo ama video izlenmiyo |
Aynı şey banada oluyordu,flash player 10 guncelledınmı sorun kalktı,sayın yetkililerinde dediği gibi. |
videolarım açılmyor biri bana acil olarak cevap atsın bekliyom |
vıdyo tv sorunu selamlar once vıdıyo tv hepsı normaldı sonra sıstem degıstı vekıl sunucu ayarlarını degıtırmeme ragmen sorun cozulmedı faebok normal ınternet normal flas playırı son surumunu ındırdım sorun devam edıyor ben rusyadan yazıyoru yardımlarınızı beklerım sevgıler |
Saat: 22:41 |
©2005 - 2024, MsXLabs - MaviKaranlık