MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Cevaplanmış (https://www.msxlabs.org/forum/cevaplanmis/)
-   -   Bilgisayar kamerasıyla nasıl fotoğraf çekilir? (https://www.msxlabs.org/forum/cevaplanmis/237146-bilgisayar-kamerasiyla-nasil-fotograf-cekilir.html)

GSS 13 Mart 2009 15:11

Bilgisayar kamerasıyla nasıl fotoğraf çekilir?
 

Bilgisayar kamerasıyla (Webcam) nasıl resim çekilir?



Rower 13 Aralık 2009 17:11

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1604080)
resim çekebiliyorumda video nasıl çekilir onu öğrenebilirmiyim

Windows Movie Maker le video kayıt edebilirsin.
Başlat>>Tüm Proğramlar>>Windows Movie Maker>>Dosya>>Video Yakala>>Video yakalama shirbazının adımlarını izleyerek kameradan video kayıt yapabilirsiniz.


ahmetseydi 22 Aralık 2016 15:52

Bilgisayardaki kameradan (webcam) resim çekmek için öncelikle kameranın driver'ının bilgisayarda yüklü olması gerekir. Kameranın driver'ını indirmek için ürünün internet sitesine girin ve driver indirip kurun. Bazı kameralar resim çekmek için driver'a ek olarak harici bir program kullanabilirler. Eğer böyle bir durum varsa ürünün sitesinde driver 'ı indirdiğiniz yerden yazılımı da indirebilirsiniz. Driver ve / ve ya yazılım yüklendikten sonra kamerayı çalıştırın. Başlat > Programlar 'dan ya da Denetim Masası > Tarayıcılar ve Kameralar > Kamera 'dan kamerayı bulabilirsiniz. Kamera çalıştıktan sonra kameranın üzerinde bulunan resim çekme düğmesine (eğer kamera üzerinde resim çekme düğmesi yoksa açık olan programın içinde resim yakalama düğmesi) basın.

Diğer seçenek ise PrintScreen tuşu. Kamera açıkken PrintScreen tuşuna basın ve o anki ekranın resmini çekin. Daha sonra Pain programı ile gerekli kırpma işlemlerini yapabilirsiniz. "Ekran görüntüsü nasıl alınır" konusu hakkındaki resimli anlatım için tıklayın > Bilgisayarda o anki ekran görüntüsünü alan klavyedeki tuş hangisidir?



Saat: 08:33

©2005 - 2024, MsXLabs - MaviKaranlık