![]() |
Bu, Windows XP dijital imza sürecinin bir bileşeni bozuk olabilir Başlat/Çalıştır komut satırına cmd yazıp, açılan pencereden sırasıyla aşağıdaki komutları geçip Enter' a basın daha sonra açılan pencereyi kapatın bilgisayrınızı tekrar boot edip deneyin. regsvr32 Softpub.dll regsvr32 wintrust.dll regsvr32 Wintrust.dll regsvr32 initpki.dll regsvr32 Initpki.dll regsvr32 dssenh.dll regsvr32 dssenh.dll regsvr32 rsaenh.dll regsvr32 rsaenh.dll regsvr32 gpkcsp.dll regsvr32 gpkcsp.dll regsvr32 sccbase.dll regsvr32 Sccbase.dll regsvr32 slbcsp.dll regsvr32 slbcsp.dll regsvr32 cryptdlg.dll regsvr32 cryptdlg.dll |
Arkadaşlar Ben denedim oldu BAŞLAT>ÇALIŞTIR>cmd yazmadanda oluyor: AŞAĞI BAKIN..! ☻ BAŞLAT>ÇALIŞTI'a bunları teker teker yapıştırıp güncelleştiriniz ve tamam ben denedim ve oldu ..! regsvr32 Softpub.dll regsvr32 wintrust.dll regsvr32 Wintrust.dll regsvr32 initpki.dll regsvr32 Initpki.dll regsvr32 dssenh.dll regsvr32 dssenh.dll regsvr32 rsaenh.dll regsvr32 rsaenh.dll regsvr32 gpkcsp.dll regsvr32 gpkcsp.dll regsvr32 sccbase.dll regsvr32 Sccbase.dll regsvr32 slbcsp.dll regsvr32 slbcsp.dll regsvr32 cryptdlg.dll regsvr32 cryptdlg.dll |
0x800b0004 0x800b0004 arkadaslar yukleyıcı ındırmenız gerekmekte yukleyıcı olmadımı yukleme yapılmaz |
arkadaşalr ben buldum bendede aynı sorun cıktı hata kodu 0x800b0004 dior .. yapacagınız şey çok basit o hata cıktıı zaman karsınıza yapacagınız o hatada tıklayabileceginiz yardım linkine tıklayınn ondan sonra yazılarda windos live yüklemelri yazıyor ona tılayınn sonra karsınıza çıkan pencereden yükleyin sonra bilgisayrınız yenıden başlatın işlme tamam bu kadar ..... |
yav kardesim net framework 3.5 i indirin sonra windows installeri indirdikten sonra pc ye bi rest atıp yukleyin bukadar zormuydu konuyu anlatmak :D |
hata çözümü Windows XP sistemlerde, Başlat'ı tıklatın ve sonra Çalıştır'ı tıklatın. –veya– Windows Vista sistemlerde, Başlat'ı tıklatın ve sonra Aramaya Başla kutusunu tıklatın. cleanmgr yazın ve ENTER tuşuna basın. |
beyler bendede aynı sorun vardı yeniden indirdim wlsetup-web programını çalıştır dedim oldu :) |
Bu, Windows XP dijital imza sürecinin bir bileşeni bozuk olabilir Başlat/Çalıştır komut satırına cmd yazıp, açılan pencereden sırasıyla aşağıdaki komutları geçip Enter' a basın daha sonra açılan pencereyi kapatın bilgisayrınızı tekrar boot edip deneyin. regsvr32 Softpub.dll regsvr32 wintrust.dll regsvr32 Wintrust.dll regsvr32 initpki.dll regsvr32 Initpki.dll regsvr32 dssenh.dll regsvr32 dssenh.dll regsvr32 rsaenh.dll regsvr32 rsaenh.dll regsvr32 gpkcsp.dll regsvr32 gpkcsp.dll regsvr32 sccbase.dll regsvr32 Sccbase.dll regsvr32 slbcsp.dll regsvr32 slbcsp.dll regsvr32 cryptdlg.dll regsvr32 cryptdlg.dll |
xxx slm msn adresimin şifresini unuttum şimremi unuttum diyerek msn adresimi sıfırladım ama bana msj gelmedi bu msn adresini tekrar kullanmak istiyorum bana yardımcı olurmusunuz facebook ada giremiyorum ikisininde şifresini unuttuğum için lütfen yardım edin bu facebook u ve msn adresimi kullanmak isiyorum |
| Saat: 14:37 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık