![]() |
Ne kadar kötü olabilirsiniz ? En kötü ne yapabilirsiniz ? Size kötülük yapmış birini hayal edin, eğer öyle biri yoksa tarihten birini seçin. Mesela Hitler.. Ve düşünün.. Ne kadar kötü olabilirsiniz ona karşı ? Nasıl kötülükler yapmak istersiniz, en kötüsünden ? Ya da size kötülük yapan birini bırakın bir yana, içinizde kötülük yapabilecek bir taraf varsa, o nereye kadar gidiyor ? Çizginiz nerede başlayıp nerede sona eriyor ? |
o anki psikolojime bağlı :D |
ya ben hiç kimseye kötülük yapmadım beni ne kadar kırmış olsalarda yapmadım bişey ben onalara yapamam yapmam yanii allaha havale ediyorum ben :) |
aklının alamayacagı kadar kötü olurum tabi önce sabır derim baya bi süre baktım olmuyo mu karşıdaki ölmek için dua eder çünkü o kadar köpek olabiliyorum isteyince ama yinede ben cici bir kısım:smiley9: :smiley9: :smiley9: |
biri beni çook sinir ederse önce uyarırım ondan sora aklına bile gelmicek sözler söylerim onaa acaip köttüüü olurum kısdım zmn |
çok kızarsam beddua( kötü dua) edebilirim... :) hani çokçok kızdırdıysa küfürde edebilirim... e yani çokçok çok kızdırdıysa dövebilirimde o zaman,yemin bozma zamanı gelmiş demektir. tamamı bu kadar..konusarak anlaşsak ne olur ki.... |
FELAKETİ OLURUM KİŞİNİN EGER O DURUMA GETİRİSE |
yapmam gerekeni yaparım, ne 1 birim fazla nede 1 birim eksik... |
ona şarkı söylerim hayata küser |
benden kurtulmak için yapmıcağı şey yokturrr |
| Saat: 14:46 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık