MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MessenPass & MSN Şifre Bulucular (Hack Değil) (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/1386-messenpass-and-msn-sifre-bulucular-hack-degil.html)

tehlikelii_hasan 11 Temmuz 2008 01:26

mbr ya bn yenı uye oldum sıtenızer ve sfre bulucu ekdedım ama nsıl kullanılacagnı bılmıyorum ardımcı olrmusunz?

RuffRyders 11 Temmuz 2008 02:51

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 64653)
Bu konuyu "hack-hacking" tartışma konusuna çevirmenin bir anlamı yok. Local olarak kaydedilen şifrelerin unutulmalarına karşı bu şifreleri listeleyen programlarla ilgili bir konu.

Evinize gelip bilgisayarınızın başına geçip bu programlardan bir tanesini indirip şifrelerinizi listeleyen ve sonuçları kendi email adresine gönderen tuhaf arkadaşlarınız yoksa tedirgin olmanız için herhangi bir neden de yok...

Herzaman tuhaf biri olduğumu kabul etmişimdir... :P

Alıntı:

tehlikelii_hasan adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1121314)
mbr ya bn yenı uye oldum sıtenızer ve sfre bulucu ekdedım ama nsıl kullanılacagnı bılmıyorum ardımcı olrmusunz?

Küçük bi program uzun uzun anlatılacak bişey olduğunu sanmıyorum...
Muhtemelen Hack ile ilgili bişey sanmışınız?!.

tehlikelii_hasan 11 Temmuz 2008 22:32

lsm dun bn nbı program ındırdım mspass dıe ama nsl kullanılaca gınıbılmıom. yardımcı olrmsunz :D

thth 14 Temmuz 2008 14:08

ben birçok program denedim parolamı anımsa dediğim msn adresimin parolamı anımsa işaretini yanlışlıkla kaldırdım şimdi de şifremi hatırlamıyorum gizli sorumun cevabını da hatırlayamıyorum programlarda da o adres için acaba parolam bu mudur diye denediğim en son şifreyi gösterdi şimdiye kadar girdiğim tüm şifreleri gösteren bi program yok mudur ?:S

zocank 19 Temmuz 2008 15:00

ya nası oluo bi şifre bulam anlamadım ben cvp yazın lütfen

odysey 31 Temmuz 2008 21:06

Msn Şifrei Unuttum...Lütfen Yardım Edin. Acil !!!

Arkadaşlar merhaba forumda belkide vardır ama araştırmaya zamanım yok. Durum biraz acil. Bu konuda bana yardım ederseniz cok sevinirim. Msn şifrem otomatik giriş olarak ayarlanmıştı. Şifre girmeyeli aradan baya geçmiş olacakki şifremi hatırlamıyorum. Şuanda msn otomatik olarak acılıyor fakat şifre ******* şeklinde olduğundan göremiyorum. Bu ******* kaldırmanın bir tekniği vardı onu arıyorum. Şifremi görünür yapıp ne olduğunu bulmam gerek. Bu konuda bana acil yardım ederseniz cok sevinirim.

2. Mesaj : Actığım konudaki mesajımı buraya taşımışlar. Tamam öğrenmem gerekeni aldım. Teşekkür ederim arkadaşlar. Yalnız mesajı buraya taşıyan arkadaşım benide bilgilendirseydi pm yolu ile zorluk cekmezdim :) Teşekkürler.

kaanburhan 3 Ağustos 2008 19:09

sıfreyı nasıl b
ulabılırım msnmın unuttumda ama sızın programlar vıstaya uymuyo

edanaz_002 12 Ağustos 2008 12:00

yardım edin lütfen benim msn min şifresinin günü geçti ben şifremi 70 gün işin fela kısıtlamıştın artık msn mi açamıyorum gizli yanıtımıda hatırladığım olmuyo sizin dediğiniz programlarıda denedim msn min şifresi gözükmüyo lütfen yardım edin!!!!:*(!:(

ahmetgns 12 Ağustos 2008 12:31

Alıntı:

edanaz_002 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1144507)
yardım edin lütfen benim msn min şifresinin günü geçti ben şifremi 70 gün işin fela kısıtlamıştın artık msn mi açamıyorum gizli yanıtımıda hatırladığım olmuyo sizin dediğiniz programlarıda denedim msn min şifresi gözükmüyo lütfen yardım edin!!!!:*(!:(

Parolanızı 72 günde bir değiştirmeyi ayarladıysanız ve bu süre şu anda dolduysa Messenger'da oturum açmaya çalıştığınızda "Parolanızda bir sorun var, Tamam'a tıklayıp sorunu öğrenin" gibi bir şey yazan bir uyarı çıkmalı. Tamam'a bastığınızda parola sıfırlama sayfasına yönlendirir. Gizli sorunun cevabını da yazmanızı istemez. Sorun buysa bu yazdıklarımı deneyin lütfen.

merwe__ 17 Ağustos 2008 10:56

ya ben başkasının msn şifresini bulmaya çalışıyom o nasıl olcak???

Saat: 17:51

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık