![]() |
ilk 2 sorun bende de var ama 3.sorun iletilerle ilqili seçeneklerden iletilere girip ordaki seçeneklerden düzeltebilirsin :) |
|
Evet Uyuşmuyor Galiba Bende Yükledim Olmadı |
yeni wersion uyumlu ney war ??? :D |
peki bu ses olayını nasıl halledicez :D o da mı plus'tan kaynaklanıyor |
Lütfen biraz bekleyin uyumlu sürümü hazırlanmaktadır. Windows Live Messenger 2009 sürümünde Araçlar // Seçenekler // Sesler menüsünden değişik sesleri atayabilirsiniz. |
Alıntı:
|
Plus! ve Wlm 14.0.8050.1202 Uyuşmazlığı ? Merhabalar, bir uyuşmazlık olduğunu konulardan okumuştum; fakat ben plus'ı 14.0.8050.1202 sürümünün üzerine kurduğumda nickleri renkli görmek haricinde diğer özellikleri kullanabilmekteyim. (msn kilidi, vs. vs. ) İndirdiğim sürüm 14.0.8050.1202 ile uyumlumu; uyumlu ise neden renkli nickler hariç, diğer tüm özellikleri kullanabiliyorum :S Şimdiden teşekkürler. |
Alıntı:
14.0.8050.1202 sürümü ile sizin muhtemel indirmiş ve kurmuş olduğunuz 4.79.342 sürümü ile %100 uyumlu deildir bu yüzden renkli nick desteği yoktur.dier özellikler çalışıyor bazıları... |
2009 güzel beğendim ama eksikliklerini düzeltseler daha güzel olacak.. Başta şu ikisi; -Sohbet geçmişi kayıt edilmiyor.. -Renkli isimler iğrenç bir şekilde kodlu çıkıyor.. Bizde beklemekteyiz :) |
| Saat: 04:43 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık