![]() |
Ya ustar aynı şeyi defalarca yazıp mesaj kirliliği yaratmak istemiyorum fakat bu msn discoverye ne olduğunu birileri açıklamayacakmı 4 gündür çoklu oturum açmak dışında hiçbir özelliği çalışmıyor ve saçma sapan uyarılar veriyor bu konular cevap alabileceğimiz en iyi site buarası diye burda sorunlarımızı yazdık ama galiba cevap veren olmayacak |
Alıntı:
hatalarla mdl yi ve wlm çalıştıramayan kullanıcılar için mevcut hataların giderilmeye çalışıldı yeni bir sürüm olan mdl 2 çıkmasını beklemekten başka bir çözüm yoktur sanırım... |
Alıntı:
|
ben çok memnunum emeğinize sağlık |
bendede calisiyor, emeginize saglik |
discoveryi kuruyorum ama kişiler sekmesini seçtiğimde oturum açmadığınızı söylüyor.veya kurulmuyormu discovery enkısa zamanda cevaplarsanız sevinirim |
Alıntı:
Alıntı:
|
discovery live 1.3 kurdum. live msn 8.1.0178 kullanıyorum. kişiler sekmesi işlemiyor. tıklayınca oturum açmış değilsiniz uyarısı geliyor. bir çok kere kapatıp açtım ama olmuyor. sorun ne olabilir?YAAbiri bana yardım etsin ama ayrıca kurulum sihirbazı çıkmadı otomatik olarak dosyayı indirdi nereden açıcamm ben bunu şimdii:*( :S ACİLLLLENN LÜTFENN:*( |
Arkadaşlar MDL versiyonunu yükselttikten sonra(1.3.0310) görev çubuğundaki msn i kapatınca böyle bi hata vermeye başladı msn i ve mdl yi silip baştan kurmama rağmen bu hata hala çıkıyor. http://img59.imageshack.us/img59/8272/adszzv8.jpg Bir sorum daha olcak msn kapalı halde görev çubuğundayken kendi kendine oturum açıyor bunu nasıl engelleyebilirim? |
slm arkadslar birsey ögrenmek istiyorum benim pc ye msn messenger son olani kuruyorum ve discovery kuruyorum kabul etmiyor lakin eski msn 8.0 kuruyorum discovery kabul ediyor neden ola bilir arkadslar:?????? |
| Saat: 20:24 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık