![]() |
+359893875328 bu noda beni aradi :) |
+359884463049 aradi beni de. Neyseki internetten kontrol ederek geri aramadim |
benide 1 saat önce+359893858945 nolu numaradan aradılar :) allahhtan +35 alan kodu yazınca bu konu çıkıyor googleda ilk sırada |
sorunuza cvp 0035 Bulgaristan alan kodu!Arkadaslar cok dikat edin.. |
+359893874511 beni de bu no aradı..geri çağrı atsam neolurr :):) |
+35 değil alan kodu +359 Bulgaristanın Alan kodudur eğer bulgaristanda tanıdıgınız yoksa dikkatli olmasınız.. Genel olarak dolandırıcılar bu numaralardan arayarak dolandırıcılık yapmaya çalışıyorlar.. |
Bu bir Bulgaristan numarası dostum. Sana bu konuda biraz bilgi vereyim. Şimdi bunlar Bulgaristan'da bir şebeke ve sana üst üste çağrı bıraktıktan sonra senin onları aramanı bekliyorlar. Bana da az önce geldi benzer bir numaradan. Sen onları aradıktan sonra da konuştukça kredi veya kontür kazanıyorlar. Ve karşılarına çıkan kişiyi numarayı şurdan buldum seni beğendim v.s deyip kandırma yoluyla para koparmaya çalışıyorlar. Bu tür şeylere dikkat edelim. Nerden biliyorum diye soracak olursanız bizim bi enayi arkadaşın baya bir kontürü gitti. Daha sonra ufak bir araştırma yapınca gerçek ortaya çıktı. Siz siz olun sakın aramayın eğer onlar ısrarla ararlarsa ve telefonu açtığınızda bahsettiğim numaralardan birini size yaparlarsa da yaratıcılığınızı ve güzel türkçemizin o hoş sövücüklerinden bir kaç tane gönderirsiniz benim yerime de :D Bu yazım alıntı değildir. İsteyen alıntılayabilir. "en yakın arkadaşımın başına geldi" :D |
bana da az önce +359893833622 nolu numaradan çağrı geldi. Hattımı da yeni değiştirdim, habire buluyorlar beni ya. sinir oluyorum. |
aynen geri ödemeli beni aryan numara biraz daha farklı +359877631651... bu nedir yaa... bu tuzağa düşenler de vardır... bunu bi neticeye vardıracak kişiler varsa lütfen müdehale etsin... |
yaa şimdi bana cagrı glmıs bnde aradım cok knt gıdıyormu pekı bn evden aradım bırı bılgı versın |
| Saat: 07:57 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık