![]() |
yani şimdi Windows Live Messenger 2011 i yüklemek için xp den vazmı gececem gecmiyorum yüklemiyorum |
msn plus hala çıkmadımı arkadaşlar?? |
wlm 11'de oto mesaj yok sanırım ben bulamadım ? |
benimkindi diyorki: win 32 uygulaması değil bir cevp bulunuz lütfen bekliyorum kafayı yiyecem hiç bir forum sitisi söylemiyor bende buraya üye oldum |
Xp'ye uygun degilse saçmalık zaten bir önceki versiyona göre kötü Oldugu söyleniyor. Yani yukleyemeyen hicbirsey kaybetmiyor bence. |
kurdum çalıştırdım fakat çevrimiçi arkadaşlarımı göremiyorum neden kaynaklanıyor çözemedim |
Merhaba arkadaşlar, son sürüm hakkında çok detaylı bilgileresahip olmak isterseniz, kendi yazdığım makaleme bir gözatmanızı tavsiye ederim. :) Windows Live Messenger 2011 Nedir Ne değildir ? | |
messenger plus cıktı arkadaslar |
messenger plus çıktı ama bende yazılım yüklenirken hata veriyorr.plusu kabul etmiyorr.bende hiç uraşıp yüklemedimm çok sıkıcı bu vlm 2011 ben windows 7 home basic 64 bit kullanıyorumm. msnyide kaldıramıyorum takrar yüklüyorr. |
arkadaşlar benimde bir sorunum var.msn normal açılıyor çalışıyor.problem yok ama durumumu değiştirebileceğim menü açılmıyor.yani ismimize tıkladığımızda ayarlar ve durumlareın açıldığı menü açılmıyor.ne yaptıysam çözemedim varmı yardımcı olabilcek biri? |
| Saat: 07:31 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık