![]() |
burdaki program ların için en sewgiğim bu bazen baş agrıtıyo ama ben yinede bunu sewiyorum :) |
bende bu siteyi begendim ancak nasıl kullanacagimi bilmiyorum bir saatten fazladir dokunmadıgım buton kalmadi en sonunda yazı yazacak bir yer buldum.asimdi kimse yokmu |
arkadaşlar bu programı bende kullanıyorum bunun sadece kötü bir tarafı var programı her bilgisayarı açmada çalıştırmanız lazım onunda bir kolayı var başlangıca kopyalayın böylece otomatik olarak çalışmaya başlıyacaktır |
Alıntı:
Anlatım Ilk Sayfada Mevcut Sayfa 1 |
Merhaba,bu programı msn yi her açışımızda kurmamızmı gerekiyor cevap verirseniz sevinirim. |
Alıntı:
eğer her bilgisayarınızı açtığınızda bununla uğraşmak istemiyorsanız, Başlat> programlar> başlangıç bölümüne dosyayı kopyalayın. |
ya evet açıorum saatin olduğu yerde bi simge çıkıo ama çalışmıo gözden geçirseniz ii olur:) |
Alıntı:
|
selam bende plus yukle ve acılmıyor sadece sag alt köşede simgesi cıkıyo okadar başkada işe olmuyorr sorun nerde acaba.. biş yardım be he emege saygı.. yinede cvp beklıyomm |
ya süper bir program bu ya bende plus yuklu hemende 1 dk da oluverdi.manyaakmışş... |
| Saat: 06:07 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık