MsXLabs
Sayfa 10 / 13

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MessengerDiscovery Live (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/22784-messengerdiscovery-live.html)

aLeXdeMuRaT 10 Kasım 2007 21:46

bendede anti virus devreye girdi auto-scan die birdenbire dun .. yok ettim feLan virusu .. sonra bakim dedim yeni surum geLmismi eski surumde haLa virus wardir die beLki .. yenisini yukLedim virus cikmio ama boLe bi sorun war .. MessengerDiscovery Loader die bi kutu cikio res attiktan sonra icindede registiry open .. re-instaLL feLan yazio yukardada yazdiqim gibi .. haLa cozemedim farkLi farkLi seyLer deniorum sabahtan beri .. BU SORUNUN BITEK BENDE OLMAMASINA SEVINDIM ACIKCASI .Pp umarım yakında cozuLur ..

bozyakaLeee 10 Kasım 2007 23:51

güzel program ellerine saglıkta yalnız ßilgisayarı çok kasıyor neden sizce?

NeutralizeR 11 Kasım 2007 04:39

Alıntı:

aLeXdeMuRaT adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 808440)
pc ye reboot atip hesabimi girdikten sonra msn acilmadan once normaLde msn discovery cikar sonra msn geLir .. simdi 8.5 msn yukLedim yeni msn pLus yukLedim we yeni discovery yukLedim reboot atinca msn aciLmadan once messenger discovery 2 die bi kutu cikio .. please re-instaLL feLan dio .. we siLio disvoceryi 3 kere yukledim reboot attim gitti napmam Lazim yardimci oLun pLs ??

MessengerDiscovery Live 1.3, WLM 8.5 ile uyumludur. MessengerDiscovery'i bir kez kaldırıp yeniden kurarsanız sorun gidecektir.

Alıntı:

vivident adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 808510)
Messenger Live 8.1 yüklü. Bugüne kadar sorunsuz çalışıyordu. Bugün kendiliğinden silindi ve yukardaki üyeyle aynı sorunu yaşıyorum. yüklenmiyoooor. Antivirüs programı devreye geçiyor ... Lütfen acilen bir yardımmmm !!!! :(

Güvenlik programınızı MessengerDiscovery'i kurmadan önce geçici olarak devre dışı bırakınız. Kurulumdan sonra yeniden aktif edebilirsiniz.

Alıntı:

aLeXdeMuRaT adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 808549)
bendede anti virus devreye girdi auto-scan die birdenbire dun .. yok ettim feLan virusu .. sonra bakim dedim yeni surum geLmismi eski surumde haLa virus wardir die beLki .. yenisini yukLedim virus cikmio ama boLe bi sorun war .. MessengerDiscovery Loader die bi kutu cikio res attiktan sonra icindede registiry open .. re-instaLL feLan yazio yukardada yazdiqim gibi .. haLa cozemedim farkLi farkLi seyLer deniorum sabahtan beri .. BU SORUNUN BITEK BENDE OLMAMASINA SEVINDIM ACIKCASI .Pp umarım yakında cozuLur ..

MessengerDiscovery'i sorun kalkana kadar birkaç kez kaldırıp yeniden yüklemeyi deneyin. Sorunun ortadan kalkıp kalkmadığını Windows Live Messenger'ı birkaç kez kapatıp yeniden açarak öğrenebilirsiniz.

Alıntı:

bozyakaLeee adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 808648)
güzel program ellerine saglıkta yalnız ßilgisayarı çok kasıyor neden sizce?

Windows Live Messenger 8.5 ile birlikte kullanmayı deneyin. Sizde yavaşlamaya neden oluyorsa ve bunu çözemiyorsanız, MessengerDiscovery 2 sürümünün çıkmasını bekleyin.

sidewinder 11 Kasım 2007 05:46

arkadaşların söylediği aynı problemler bende de oldu. yeni wlm ve wdl'yi yükledim. aynı şekilde norton otomotik olarak engelledi kurulumu. kurulum hata verdı ancak yoksay secenegini sectim. simdi sorunsuz çalışıyo gbi gozukuo ama emin olamadım.. özelliklerinin tamamı sorunsuz çalışır mı sizce?

ck1991 11 Kasım 2007 10:56

2.0 ne zaman geliyor ?

DrEaMy 11 Kasım 2007 13:15

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı
Güvenlik programınızı MessengerDiscovery'i kurmadan önce geçici olarak devre dışı bırakınız. Kurulumdan sonra yeniden aktif edebilirsiniz.

Çok teşekkür ederim. Dediklerinizi uyguladım. Sorun çözüldü ... Emeğinize, yardımınıza ve paylaşımınıza teşekkürler ... :)

aLeXdeMuRaT 11 Kasım 2007 14:18

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 808852)
MessengerDiscovery Live 1.3, WLM 8.5 ile uyumludur. MessengerDiscovery'i bir kez kaldırıp yeniden kurarsanız sorun gidecektir.

MessengerDiscovery'i sorun kalkana kadar birkaç kez kaldırıp yeniden yüklemeyi deneyin. Sorunun ortadan kalkıp kalkmadığını Windows Live Messenger'ı birkaç kez kapatıp yeniden açarak öğrenebilirsiniz.

cok tessekkur ederim sorun kaLkti .. ayriyetten bukadar hizLi cevap werdiqin icinde tsk. ederim ..

ahmet41 11 Kasım 2007 18:56

msn discovery

merhaba, msn discovery i defalarca indirdiğim halde tam kurulumu sağlayamadım sürekli hata veriyor iletiyi aynen aşağıya yazıyorum ne yapmam gerek

MSVBVM60.DLL bulunamadığından bu uygulama başlatılamadı

teşekkürler

ahmed 12 Kasım 2007 19:19

Alıntı:

ahmet41 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 809683)
merhaba, msn discovery i defalarca indirdiğim halde tam kurulumu sağlayamadım sürekli hata veriyor iletiyi aynen aşağıya yazıyorum ne yapmam gerek

MSVBVM60.DLL bulunamadığından bu uygulama başlatılamadı

teşekkürler

MSVBVM60.DLL

aLeXdeMuRaT 15 Kasım 2007 07:15

bisey daha sormak istiorum :S:S .. messenger today i nasiL kapatabiLiriz her girdiqimde cikio ve her girdiqimde discovery simgesi war ama caLismio bazen

ahmetgns 15 Kasım 2007 08:27

Alıntı:

aLeXdeMuRaT adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 815256)
bisey daha sormak istiorum :S:S .. messenger today i nasiL kapatabiLiriz her girdiqimde cikio ve her girdiqimde discovery simgesi war ama caLismio bazen

MessengerDiscovery Live'ın Settings (Ayarlar)'ına girdiğinizde ilk gösterilen sayfada "Oturum açtığımda MessengerDiscovery Bugün'ü göster" seçeneğinin işaretini kaldırın. Veya seçenek "...gösterme" şeklindeyse, işaret koyun, ben kullanmıyorum, onun için tam bilemiyorum ama var böyle bir seçenek yani.

aLeXdeMuRaT 15 Kasım 2007 16:34

cok tessekkurLer .. bide her msn actiqimda msn discovery aktif haLde oLmuo saq aLtta simgesi oLduqu haLde bunuda biri cevapLarsa tam super oLcak:F

the 16 Kasım 2007 22:33

ARkadaslar MessengerDiscovery Live de Dosya transferı sırasındakı yavaslamanın nedenı kısısel bılgılerımızı dısarıya sızdırıyo olması nedenı olmasın ?? Cunku programı kurduktan sonra pcmden ıcerısınde kısı lıstem olan bır kactane klasore rastladım..O an MessengerDiscovery Live yı kaldırdım Pc 'mden bana göre pek güvenili bir program deil...

NeutralizeR 16 Kasım 2007 22:51

Alıntı:

the adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 818889)
ARkadaslar MessengerDiscovery Live de Dosya transferı sırasındakı yavaslamanın nedenı kısısel bılgılerımızı dısarıya sızdırıyo olması nedenı olmasın ?? Cunku programı kurduktan sonra pcmden ıcerısınde kısı lıstem olan bır kactane klasore rastladım..O an MessengerDiscovery Live yı kaldırdım Pc 'mden bana göre pek güvenili bir program deil...

Bir güvenlik açığı yok, bahsettiğiniz bilinen bir bug ve yakında çıkacak olan MessengerDiscovery 2 sürümünde bu giderildi.

ahmetgns 16 Kasım 2007 22:52

Alıntı:

the adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 818889)

Eğer öyle birşey olsaydı şimdiye kadar foyası ortaya çıkardı ve olsaydı dosya transferini de yavaşlatacak bir etkisi olacağını da zannetmiyorum. Programı seviyorsanız, geri yükleyin ve güle güle kullanın. Dosya transferinin yavaşlamasını umursamıyorsanız.

aLeXdeMuRaT 17 Kasım 2007 12:12

discovery 2 surumu ciktiginda tum uyeLere maiLLe biLdirebiLirmisiniz pLsss??

ASİİ 17 Kasım 2007 18:39

windowslive.com uda hotmail.com gibi açabiliyormuyuz ?

ahmed 17 Kasım 2007 18:54

Alıntı:

ASİİ adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 819965)
windowslive.com uda hotmail.com gibi açabiliyormuyuz ?

evet.hiç bir fark yoktur sadece uzantı farkı var @windowslive

zura 18 Kasım 2007 03:01

uzun süredir indirdiğim en kullanışlı msn programı... gerçekten teşekkürler...

thugXL 21 Kasım 2007 23:57

arkadaslar ben indirdim bu surumu fakat .exe dosyasına tıkladıgımda "Windows belirtilen aygıta yola veya dosyaya erisemedi. Ögeye erismek icin gerekli izinleriniz olmayabilir" diye bir uyarı alıyorum ve yukleme duruyor . Tum windows ayarlarına baktım fakat bulamadım sorunu
yardımcı olursanız sevinirim

NeutralizeR 22 Kasım 2007 00:02

Alıntı:

thugXL adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 827313)
arkadaslar ben indirdim bu surumu fakat .exe dosyasına tıkladıgımda "Windows belirtilen aygıta yola veya dosyaya erisemedi. Ögeye erismek icin gerekli izinleriniz olmayabilir" diye bir uyarı alıyorum ve yukleme duruyor . Tum windows ayarlarına baktım fakat bulamadım sorunu
yardımcı olursanız sevinirim

Anti-virus programınızı geçici olarak devre dışı bırakırsanız sorun yaşamazsınız.

thugXL 22 Kasım 2007 12:17

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 827316)
Anti-virus programınızı geçici olarak devre dışı bırakırsanız sorun yaşamazsınız.

bıraktım ama yine olmadı , zaten AVG kullanıodum . Vista kullanıyorum

Acaba Windows un ayarlarındamı sorun var ?

DrEaMy 22 Kasım 2007 12:30

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 827316)

Benim Antivirüs programım Symantec... Programı devre dışı bırakıp kuruyorum... Sonra açıyorum... PC yi kapatıncaya kadar sorun yok. PC'yi tekrar açtığımda "Adware.DiscoveryLive bulgusuyla programı siliyor. Sorun genellikle spellchk.exe
dosyasıyla ilgili. Ben de çareyi hergün yeniden kurmakta buldum... Siz bir çare bulana kadar :)

NeutralizeR 22 Kasım 2007 13:40

Alıntı:

vivident adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 827790)
Benim Antivirüs programım Symantec... Programı devre dışı bırakıp kuruyorum... Sonra açıyorum... PC yi kapatıncaya kadar sorun yok. PC'yi tekrar açtığımda "Adware.DiscoveryLive bulgusuyla programı siliyor. Sorun genellikle spellchk.exe
dosyasıyla ilgili. Ben de çareyi hergün yeniden kurmakta buldum... Siz bir çare bulana kadar :)

Symantec'in bir güvenilen programlar listesi olmalı. Uyarı verilen dosyayı bir daha gözden geçirilmeyecek şekilde ayarlarsanız sorun yaşamazsınız. Tam olarak anti-virus programınızın adı ve sürümü nedir?

DrEaMy 22 Kasım 2007 15:05

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 827853)
Symantec'in bir güvenilen programlar listesi olmalı. Uyarı verilen dosyayı bir daha gözden geçirilmeyecek şekilde ayarlarsanız sorun yaşamazsınız. Tam olarak anti-virus programınızın adı ve sürümü nedir?

Copyright (c) 2005, Symantec Corporation
DriverVer : 03/21/205, 11.6.1.1 (SYMEVENT)
S32EVNT1.DLL : Sürüm-11.6.1.2
Live Update : Sürüm-2.6.18.0

Bunu ne şekilde yapacağımı açıklarsanız çok mutlu olurum ...

NeutralizeR 22 Kasım 2007 15:54

Alıntı:

vivident adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 827950)
Copyright (c) 2005, Symantec Corporation
DriverVer : 03/21/205, 11.6.1.1 (SYMEVENT)
S32EVNT1.DLL : Sürüm-11.6.1.2
Live Update : Sürüm-2.6.18.0

Bunu ne şekilde yapacağımı açıklarsanız çok mutlu olurum ...

Symantec Anti-Virus xxx ya da Norton Internet Security xx, Norton Anti-Virus xx gibi bir adı olması lazım Programlar altında?

DrEaMy 22 Kasım 2007 17:09

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 828011)
Symantec Anti-Virus xxx ya da Norton Internet Security xx, Norton Anti-Virus xx gibi bir adı olması lazım Programlar altında?

Symantec AntiVirus
Sürüm : 10.0.359.0

Version olarak başka bir bilgi yok ...

Çok teşekkür ederim ayrıca ilgilendiğiniz için :)

NeutralizeR 22 Kasım 2007 17:29

Alıntı:

vivident adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 828232)
Symantec AntiVirus
Sürüm : 10.0.359.0

Version olarak başka bir bilgi yok ...

Çok teşekkür ederim ayrıca ilgilendiğiniz için :)

Bu adresi inceleyiniz:
http://doctus.org/symantec-antivirus-10-0-2-t566.html
Alıntı:

Actions menüsünün sol kısmından, ne tür tehditlere karşı alacağımız hareketleri belirliyoruz, tehditleri üçe ayrımışlar, "Macro virus", "Non-macro virus" ve "Security Risks" kapsamına dahil olan tüm adware, spyware dialer ve benzeri zararlılar.
"First Action" seçeneğinde, zararlıya karşı Symantec Antivirus yazılımının alacağı ilk önlemi belirliyoruz, "Second Action" seçeneğiye ise, eğer ilk önlem çalışmazsa, almasını istediğimiz ikinci önlemi belirliyoruz. Resimlerde görünenler, varsayılan şekilleri. "Exceptions" sekmesinde ise Symantec AntiVirus veritabanına kayıtlı zararlılardan seçtiklerimizi, bu önlemlerden koruyabiliyoruz.

DrEaMy 22 Kasım 2007 18:48

Sevgili Neutralizer :$
Son 1 soru...
Exclude mu yoksa Leave alone u mu seçeceğiz ??

NeutralizeR 22 Kasım 2007 18:59

Alıntı:

vivident adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 828316)
Sevgili Neutralizer :$
Son 1 soru...
Exclude mu yoksa Leave alone u mu seçeceğiz ??

İkisi de işinizi görmeli. Önce "Exclude" seçeneğini deneyin.

cilekce 23 Kasım 2007 16:11

bana kim yardımcı edebilir?plss...lütfen...indirmesine indirdimde iş zipli dosyayı acıp kurmaya gelince acılmıyor hata veriyo nedeni bilen var mı..

cilekce 25 Kasım 2007 12:35

bana yardım edececek kimse yok mu yaaa:((((

DrEaMy 25 Kasım 2007 12:56

Alıntı:

cilekce adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 831511)
bana yardım edececek kimse yok mu yaaa:((((

zip dosyası mı açılmıyor, set-up mı ??

elense 29 Kasım 2007 04:32

birşey sormak istiyorum.
bende bu sürümü kullanıyorum ve ben birisi beni engellediği zaman ona mesaj atabilmek istiyorum böyle bir imkan bulunuyormu arkadaşlar?

KisukE UraharA 29 Kasım 2007 10:59

Alıntı:

elense adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 837651)
birşey sormak istiyorum.
bende bu sürümü kullanıyorum ve ben birisi beni engellediği zaman ona mesaj atabilmek istiyorum böyle bir imkan bulunuyormu arkadaşlar?

Mail yoluyla sadece mesaj atabilirsin...eğer seni tamamiyle mailindende engelleyip silmemişse..sizin dediğiniz şekilde olmuş olsaydı engellemenin bir anlamı kalmazdı...:)

eylülsel 29 Kasım 2007 19:55

discovery live ı yüklüyorum ama çalıştırılamıyor diyor. nasıl yükleyip çalıştırabilirim

Deryam81 1 Aralık 2007 21:40

Yine süpersiniz emeginize Saglik, Discovery ciktigindan beri tek bir problemim var discoveryle oda anlik ileti aldigimda ileti cubugunda parlama olmasini istemiyorum ama bunuda yükledim bundada ayni sorunu yasiyorum bir fikri olan varmi? Bu parlamayi nasil yok edebilirim 8.5.1302 kullaniyorum. Tesekkürler

HaNDe__001 2 Aralık 2007 14:52

öncellikle merhaba :) ben dıscovery yükleyemiyorum arkdaşlar yardım edebilirmisiniz :)

phaeton080 2 Aralık 2007 16:34

Arkadaşlar acil karşı tarafın resmini çalamıyorum acaba neden?

a_27 3 Aralık 2007 14:01

mrb arkadaslar,

ben messenger discovery live yukledim ama benim penceremi kim aciyor diye bir ileti gostermiyor. Sonra arastirdimki messenger discovery bunu yapamazmis, peki bunu yapan (yani karsiki taraf benim penceremi ne zaman actigini gosteren) baska bir program var mi? Simidlik MSN Live versyon 8.1 kullaniyorum.

ahmed 3 Aralık 2007 14:08

Alıntı:

a_27 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 844176)
mrb arkadaslar,

ben messenger discovery live yukledim ama benim penceremi kim aciyor diye bir ileti gostermiyor. Sonra arastirdimki messenger discovery bunu yapamazmis, peki bunu yapan (yani karsiki taraf benim penceremi ne zaman actigini gosteren) baska bir program var mi? Simidlik MSN Live versyon 8.1 kullaniyorum.

wlm 8.1 - mdl 1.3 sürümlerini birlikte kullanmanız durumunda ve gerekli ayarları yaparsanız bu özelliği kullanabilirsiniz.

ayarlarda kim bana konuşma pencerisi açtı özelliğini aktif yapınız.

https://www.msxlabs.org/forum/

a_27 3 Aralık 2007 14:12

ama saniyorumki yaptim bunu, mesela settings'e girdim sonra alerts ve show an alert when the following happens: a conversation connection is requested'i isaretledim. boyle degilmi????

ahmed 3 Aralık 2007 14:18

Alıntı:

a_27 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 844210)
ama saniyorumki yaptim bunu, mesela settings'e girdim sonra alerts ve show an alert when the following happens: a conversation connection is requested'i isaretledim. boyle degilmi????

şuanki mdl sürümüde tr dil seçeneği vardır.tr yapıp daha kolay ayar işlemlerini yapabilirsiniz.

http://img211.imageshack.us/img211/9706/adszoh7.png

a_27 4 Aralık 2007 00:15

tamam iste aynisini isaretlemistim turkcede. ama bu sadece ne zaman biri bana yazinca o zaman uyari geliyor, biri sadece ne zaman benim penceremi acti zaman uyari gelmiyor, ben bunu yapmasini istiyorum :( Neden olmuyor bilen var??? yada messenger discovery bunu yapmiyormu?

a_27 4 Aralık 2007 05:26

birsey fark ettim simdi, benim messenger discovery'de "pencere acan kisi" diye bir ayar yok onun yerinde "bir konusma baglantisi talep edildi" ve onun altinda "kati (daha tutarli, az uyari) var???????? buraya yapistirmaya calistim ama olmadi istersen email gonderirim sana gorursun nasil birsey o zaman. acaba senin messenger discovery surunu farklimi? benimki versyon 1.3 , eger farklisa hangi versyonu kullaniyorsun bende onu yuklerim.

ahmed 4 Aralık 2007 11:03

Alıntı:

a_27 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 845301)
birsey fark ettim simdi, benim messenger discovery'de "pencere acan kisi" diye bir ayar yok onun yerinde "bir konusma baglantisi talep edildi" ve onun altinda "kati (daha tutarli, az uyari) var???????? buraya yapistirmaya calistim ama olmadi istersen email gonderirim sana gorursun nasil birsey o zaman. acaba senin messenger discovery surunu farklimi? benimki versyon 1.3 , eger farklisa hangi versyonu kullaniyorsun bende onu yuklerim.

benim kullandığım sürümde mdl 1.3 eğer özelliği aktif yaptığınız halde pop uyarısı alamıyorsanız mdl yi silip ve tekrar yüklemeyi deneyiniz.

Pek çok zaman tamamen kaldırıp taze bir yükleme yapmak MDL için oluşan bazı sorunları çözebilir. Peki bunu nasıl yapıyoruz.

MDL ve WLM (Windows Live Messenger)'ı tamamen kapatıyoruz

* MDL yi kapamak için (Ayarlar -> Diğer -> Gelişmiş i seçin ve Çıkış butonunu aktif edin ve tray menu den sağ tıklayarak çıkış diyin)
veya ctrl + alt + del yapıp messengerdiscovery.exe yi sonlandırın

* WLM yi kapatın
Başka bir WLM hesabının açık olmadığından emin olun.

MDL yi Kaldırmak

* Başlat'a tıklayın, Denetim Masasını seçin, Program Ekle ve Kaldır'ı açın.
* Çıkan listede (MessengerDiscovery Live)'i bulun, ve seçip Kaldırın.
* Kaldırımdan sonra PC nizi baştan başlatın

MDL Klasörünü ve Kayıtlarını Silmek

* "C:\Program Files\MessengerDiscovery\" adresindeki klasörü silin

Registry kayıtlarını silmek için 2 yöntem var. Elinizle silerek veya bir dosya çalıştırarak silebilirsiniz. Eğer registry kayıtlarını nasıl sileceğinizi bilmiyorsanız, dosyayı kullanmalısınız. Dosyayı almak için Ataçlanmış yere basarak alabilirsiniz.

Kayıtları elle silmek:

* Başlat > Çalıştır > regedit yazın
* Aşağıdaki dizinleri bulun ve silin (eğer hala duruyorlarsa):

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\iAvatars.com
HKEY_CURRENT_USER\Software\ecko_complex
HKEY_CURRENT_USER\Software\MessengerDiscovery
HKEY_CURRENT_USER\Software\MessengerDiscovery Live
HKEY_CURRENT_USER\Software\Matt Holwood
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Matt Holwood

a_27 5 Aralık 2007 04:44

olmadi yine ya ufff, sana email gonderdim oraya benim mdl uyarlar bolumu nasil cikiyor diye prnt scrn kullanip yapistirdim, bir bakarmisin lutfen... :)

by_tuannam 9 Aralık 2007 12:04

Ya kuRuYoRum kaRŞıma SaYFa qöRünTüLenemiYoR DiYoR SonRa Son DiYiP kaPaTıYoR kuRamıYoRum... NaSıL oLCaq ŞimDi ßu Ya :S

mortal_wirus 9 Aralık 2007 15:33

ya arkadaşlar discovery i 9 da çalıştıramıyoz mu?

Twister 13 Aralık 2007 21:09

sanırım msn 9 uyumlu discovery çıkmadı.

Saat: 22:02
Sayfa 10 / 13

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık