![]() |
bendede anti virus devreye girdi auto-scan die birdenbire dun .. yok ettim feLan virusu .. sonra bakim dedim yeni surum geLmismi eski surumde haLa virus wardir die beLki .. yenisini yukLedim virus cikmio ama boLe bi sorun war .. MessengerDiscovery Loader die bi kutu cikio res attiktan sonra icindede registiry open .. re-instaLL feLan yazio yukardada yazdiqim gibi .. haLa cozemedim farkLi farkLi seyLer deniorum sabahtan beri .. BU SORUNUN BITEK BENDE OLMAMASINA SEVINDIM ACIKCASI .Pp umarım yakında cozuLur .. |
güzel program ellerine saglıkta yalnız ßilgisayarı çok kasıyor neden sizce? |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
arkadaşların söylediği aynı problemler bende de oldu. yeni wlm ve wdl'yi yükledim. aynı şekilde norton otomotik olarak engelledi kurulumu. kurulum hata verdı ancak yoksay secenegini sectim. simdi sorunsuz çalışıyo gbi gozukuo ama emin olamadım.. özelliklerinin tamamı sorunsuz çalışır mı sizce? |
2.0 ne zaman geliyor ? |
Alıntı:
|
Alıntı:
cok tessekkur ederim sorun kaLkti .. ayriyetten bukadar hizLi cevap werdiqin icinde tsk. ederim .. |
msn discovery merhaba, msn discovery i defalarca indirdiğim halde tam kurulumu sağlayamadım sürekli hata veriyor iletiyi aynen aşağıya yazıyorum ne yapmam gerek MSVBVM60.DLL bulunamadığından bu uygulama başlatılamadı teşekkürler |
Alıntı:
MSVBVM60.DLL |
bisey daha sormak istiorum :S:S .. messenger today i nasiL kapatabiLiriz her girdiqimde cikio ve her girdiqimde discovery simgesi war ama caLismio bazen |
Alıntı:
|
cok tessekkurLer .. bide her msn actiqimda msn discovery aktif haLde oLmuo saq aLtta simgesi oLduqu haLde bunuda biri cevapLarsa tam super oLcak:F |
ARkadaslar MessengerDiscovery Live de Dosya transferı sırasındakı yavaslamanın nedenı kısısel bılgılerımızı dısarıya sızdırıyo olması nedenı olmasın ?? Cunku programı kurduktan sonra pcmden ıcerısınde kısı lıstem olan bır kactane klasore rastladım..O an MessengerDiscovery Live yı kaldırdım Pc 'mden bana göre pek güvenili bir program deil... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
discovery 2 surumu ciktiginda tum uyeLere maiLLe biLdirebiLirmisiniz pLsss?? |
windowslive.com uda hotmail.com gibi açabiliyormuyuz ? |
Alıntı:
evet.hiç bir fark yoktur sadece uzantı farkı var @windowslive |
uzun süredir indirdiğim en kullanışlı msn programı... gerçekten teşekkürler... |
arkadaslar ben indirdim bu surumu fakat .exe dosyasına tıkladıgımda "Windows belirtilen aygıta yola veya dosyaya erisemedi. Ögeye erismek icin gerekli izinleriniz olmayabilir" diye bir uyarı alıyorum ve yukleme duruyor . Tum windows ayarlarına baktım fakat bulamadım sorunu yardımcı olursanız sevinirim |
Alıntı:
|
Alıntı:
Acaba Windows un ayarlarındamı sorun var ? |
Alıntı:
dosyasıyla ilgili. Ben de çareyi hergün yeniden kurmakta buldum... Siz bir çare bulana kadar :) |
Alıntı:
|
Alıntı:
Copyright (c) 2005, Symantec Corporation DriverVer : 03/21/205, 11.6.1.1 (SYMEVENT) S32EVNT1.DLL : Sürüm-11.6.1.2 Live Update : Sürüm-2.6.18.0 Bunu ne şekilde yapacağımı açıklarsanız çok mutlu olurum ... |
Alıntı:
|
Alıntı:
Sürüm : 10.0.359.0 Version olarak başka bir bilgi yok ... Çok teşekkür ederim ayrıca ilgilendiğiniz için :) |
Alıntı:
http://doctus.org/symantec-antivirus-10-0-2-t566.html Alıntı:
|
Sevgili Neutralizer :$ Son 1 soru... Exclude mu yoksa Leave alone u mu seçeceğiz ?? |
Alıntı:
|
bana kim yardımcı edebilir?plss...lütfen...indirmesine indirdimde iş zipli dosyayı acıp kurmaya gelince acılmıyor hata veriyo nedeni bilen var mı.. |
bana yardım edececek kimse yok mu yaaa:(((( |
Alıntı:
|
birşey sormak istiyorum. bende bu sürümü kullanıyorum ve ben birisi beni engellediği zaman ona mesaj atabilmek istiyorum böyle bir imkan bulunuyormu arkadaşlar? |
Alıntı:
Mail yoluyla sadece mesaj atabilirsin...eğer seni tamamiyle mailindende engelleyip silmemişse..sizin dediğiniz şekilde olmuş olsaydı engellemenin bir anlamı kalmazdı...:) |
discovery live ı yüklüyorum ama çalıştırılamıyor diyor. nasıl yükleyip çalıştırabilirim |
Yine süpersiniz emeginize Saglik, Discovery ciktigindan beri tek bir problemim var discoveryle oda anlik ileti aldigimda ileti cubugunda parlama olmasini istemiyorum ama bunuda yükledim bundada ayni sorunu yasiyorum bir fikri olan varmi? Bu parlamayi nasil yok edebilirim 8.5.1302 kullaniyorum. Tesekkürler |
öncellikle merhaba :) ben dıscovery yükleyemiyorum arkdaşlar yardım edebilirmisiniz :) |
Arkadaşlar acil karşı tarafın resmini çalamıyorum acaba neden? |
mrb arkadaslar, ben messenger discovery live yukledim ama benim penceremi kim aciyor diye bir ileti gostermiyor. Sonra arastirdimki messenger discovery bunu yapamazmis, peki bunu yapan (yani karsiki taraf benim penceremi ne zaman actigini gosteren) baska bir program var mi? Simidlik MSN Live versyon 8.1 kullaniyorum. |
Alıntı:
ayarlarda kim bana konuşma pencerisi açtı özelliğini aktif yapınız. https://www.msxlabs.org/forum/ |
ama saniyorumki yaptim bunu, mesela settings'e girdim sonra alerts ve show an alert when the following happens: a conversation connection is requested'i isaretledim. boyle degilmi???? |
Alıntı:
şuanki mdl sürümüde tr dil seçeneği vardır.tr yapıp daha kolay ayar işlemlerini yapabilirsiniz. http://img211.imageshack.us/img211/9706/adszoh7.png |
tamam iste aynisini isaretlemistim turkcede. ama bu sadece ne zaman biri bana yazinca o zaman uyari geliyor, biri sadece ne zaman benim penceremi acti zaman uyari gelmiyor, ben bunu yapmasini istiyorum :( Neden olmuyor bilen var??? yada messenger discovery bunu yapmiyormu? |
birsey fark ettim simdi, benim messenger discovery'de "pencere acan kisi" diye bir ayar yok onun yerinde "bir konusma baglantisi talep edildi" ve onun altinda "kati (daha tutarli, az uyari) var???????? buraya yapistirmaya calistim ama olmadi istersen email gonderirim sana gorursun nasil birsey o zaman. acaba senin messenger discovery surunu farklimi? benimki versyon 1.3 , eger farklisa hangi versyonu kullaniyorsun bende onu yuklerim. |
Alıntı:
benim kullandığım sürümde mdl 1.3 eğer özelliği aktif yaptığınız halde pop uyarısı alamıyorsanız mdl yi silip ve tekrar yüklemeyi deneyiniz. Pek çok zaman tamamen kaldırıp taze bir yükleme yapmak MDL için oluşan bazı sorunları çözebilir. Peki bunu nasıl yapıyoruz. MDL ve WLM (Windows Live Messenger)'ı tamamen kapatıyoruz * MDL yi kapamak için (Ayarlar -> Diğer -> Gelişmiş i seçin ve Çıkış butonunu aktif edin ve tray menu den sağ tıklayarak çıkış diyin) veya ctrl + alt + del yapıp messengerdiscovery.exe yi sonlandırın * WLM yi kapatın Başka bir WLM hesabının açık olmadığından emin olun. MDL yi Kaldırmak * Başlat'a tıklayın, Denetim Masasını seçin, Program Ekle ve Kaldır'ı açın. * Çıkan listede (MessengerDiscovery Live)'i bulun, ve seçip Kaldırın. * Kaldırımdan sonra PC nizi baştan başlatın MDL Klasörünü ve Kayıtlarını Silmek * "C:\Program Files\MessengerDiscovery\" adresindeki klasörü silin Registry kayıtlarını silmek için 2 yöntem var. Elinizle silerek veya bir dosya çalıştırarak silebilirsiniz. Eğer registry kayıtlarını nasıl sileceğinizi bilmiyorsanız, dosyayı kullanmalısınız. Dosyayı almak için Ataçlanmış yere basarak alabilirsiniz. Kayıtları elle silmek: * Başlat > Çalıştır > regedit yazın * Aşağıdaki dizinleri bulun ve silin (eğer hala duruyorlarsa): HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\iAvatars.com HKEY_CURRENT_USER\Software\ecko_complex HKEY_CURRENT_USER\Software\MessengerDiscovery HKEY_CURRENT_USER\Software\MessengerDiscovery Live HKEY_CURRENT_USER\Software\Matt Holwood HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Matt Holwood |
olmadi yine ya ufff, sana email gonderdim oraya benim mdl uyarlar bolumu nasil cikiyor diye prnt scrn kullanip yapistirdim, bir bakarmisin lutfen... :) |
Ya kuRuYoRum kaRŞıma SaYFa qöRünTüLenemiYoR DiYoR SonRa Son DiYiP kaPaTıYoR kuRamıYoRum... NaSıL oLCaq ŞimDi ßu Ya :S |
ya arkadaşlar discovery i 9 da çalıştıramıyoz mu? |
sanırım msn 9 uyumlu discovery çıkmadı. |
| Saat: 22:02 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık