![]() |
aci hissederek ölmek isterdim....... kendimi cezalandirarak ... hayatimda hic biseyde basarili olmadigim icin ve kendim mutlu olmuyormus gibi baskalarinda huzurunu bozdugum icin,ve en önemlisi........cok kalp kirdigim icin ve kendimden nefret ettigm icin............. öyle bi noktaya geldimki az kaldi sabrim tasiyo ve birgün daglara cikip atlicam asaga veya en kolayi uyurken ölmek...hap icip hic bir sey hissetmeden aci cekmeden ölmek...ama dedigim gibi aci cekip ölmeyi hakeden bir insanlardan biriyim !!!!!!!!!! :-( |
Uykudayken.. |
sevdiğimle.... |
Herkezden ve her seyden uzak huzurlu bır sekılde salıncakta uyurken :D |
sevdiğim bi kişi için ölmek isterim Alıntı:
|
Ardımda ağlayanımın olmadığı bir zamanda, beni öldü bilemeyecekleri bir zamanda... Mümkün olan en acısız şekliyle bir asker gibi kurşunla.... |
ben şu anda ölmek isterdim |
ecelimle..ve hayırlı bir ölümle.... |
Bir ormanda hayvanların,böceklerin arasında ölmek isterdim Üzerime kelebekler konsun ve kuşlar ölümlü bedenime otlar atsın isterdim. Sonuçta gidecek olan sadece bedenim. Ruhum bedenimden ayrılacak sadece. Ama ben ölmek istemiyorum Çünkü ardımda kalanları bırakmak istemiyorum...:*( |
Çanakkale savaşında ölmeyi isterdim... |
Benim olumum huzun verıcı ve duygusal olsun acı cekmeden ve sevdıklerımle beraber zamannı geldığınde ve gunahsız sekılde gıtmek ısterdım |
Pat diye :) |
sessizce HAYATIMDA HİÇ BİRŞEY KALMADIGIĞINI ANLADIGIM AN CEKİP GİTMEK İSTEDİRDİM BU DÜNYADAN.ÖYLE BİR MOZAJİST PATLAMAYLA ÖLMEK İSTERDİM Kİ BİR ORMANIN İÇERİSİNDE SADECE AY IŞIĞI VE GECE SESSİZLİĞİNDE ELİMDE KESKİN BİR CAM KIRIGI İLE SOL BİLEĞİMİ BİRAZ DERİNDEN AMA FAZLA UZUNLUKTA OLMADAN YAVAS YAVAS AKAN KAN I İZLEYEREK VE SEVDİĞİM İNSANLARIN SON HAYALLERİNİ BEYNİMDE CANLANDIRARAK SON KEZ YÜKSELEN AY A BAKIP YILDIZLARA SON KEZ DOLU DOLU PARLAMALARINI İZLEYEREK VE SONUNDA KARARDIGI ZAMAN GÖZLERİM ACIK OLSADA GÖREMİYCEĞİM İÇİN SON BİR GÜLÜMSEME İLE HAYATIMDA BİR DEFALIGINA SONSUZ A DİZ ÇÖKEREK VE DÜSTÜĞÜM ZAMAN YÜZ ÜSTÜ SON NEFESLERİMDE O GÜZELİM TOPRAGIN KOKUSUNU İÇİME DELİ GİBİ CEKEREK UYKUYA DALAR GİBİ ÖLMEK İSTERDİM. |
kimsenin olmadığı bi yerde...öyle ki kendi kendime gömüleyim. |
Donarak. |
Her türlü:P |
3000 FİTTEN YERE ÇAKILARAK |
Kıyamet gününde. |
iman üzere olsunda nerede nasıl olursa olsun |
Şehit .... |
Azraile bıraktım... |
Be nasil ölmek isterdim:)öncelikle ayakta ölmek isterim elim ayagim tutarken aksi taktirde hasta olup uzun süre yataga bagli kalmak istemem bu benim icinde zor olur bakacak olan kisi icinde HERSEYDEN mühimi hayirli sekilde ölmek isterim;) |
GECE YATAĞIMA GİRİP SABAH GÖZÜMÜ AÇMAMAK |
Roketatarla ölmek isterdim ama direkt hedef ben olucam sağa sola atılıpta onun etkisiyle değil ana hdef ben olmam lazım. |
Kömür karası saçlarında ellerim gezinirken... |
sevgilimle evlendikten sonra akşam yatmak için yatağa girdiğimizde sarmaş dolaş yattıktan sonra onunla birlikte aynı anda ölmek isterim... sadece bunu istiyorm.. |
Ölmeye uygun bir zamanda yatağımda uykuya dalıp mısıl mısıl uyurken karbonmonoksit zehilenmesine kurban gidip bir daha uyanmamak :D |
suda boğulmak, ateşte yanarak ölmek ya da donarak, titreyerek, bi silahla, cinayete kurban gitmek etimizin parçalanması... bi kaç yerinden bıçaklanarak ölmeyi kim ister ki ??? İnş. hissetmeyeceğimiz bir ölüm olurrr ... |
Sessizce tek başıma huzurla... |
yatağımda tüm sevdiklerim yanımdayken ölmek isterim... |
Hayırlı bir ölüm isterim :( sonu hazin olmasın |
sehadet esliğinde... |
BEN SEVDİĞİM YANINDA ONUN KOLLARINDA ÖLMEK İSTERDİM ONUN YANINDA ÖLÜM BİLE ÇOK TATLI OLACAKTIR DİE UMUYORUM... (: |
Kimseye muhtaç olmadan hayırlı bir ölüm ve arkamdan kuran okuyup iyi insandı demelerini isterim:) |
annemle birlikte ölmek isterdim :( fakat ben hala yaşıyorum... :'( |
kendi isteğimle |
namazda secdeye yattıgımda ... |
Kıyamet gününde ins. :moo: |
ben ölmek istemiyorum:D |
Sevdiğimin kollarında |
uykuda .. |
Annemin kollarında..(L) |
NAMAZ kılarken ... |
uykudayken ...aşkımın yanında.. :cry: |
geride hiç yarım kalmış bir işim olmadan |
İmanlı huzur içinde |
Gülerek (: |
SAFİYE EH BEN DE ÖLMEK İSTİYORUM |
hemen ölmek isterim çünkü ailem beni sevmiyor |
Acısız ve huzurlu ölmek isterdim. :bck::bck::bck::bck::bck::bck::bck::bck::bck::bck: |
| Saat: 07:32 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık