![]() |
Alıntı:
Bu işlemi yaptıktan sonra yamayı sadece çoklu oturum açma özelliği aktif olacak şekilde uygulayın. |
Alıntı:
Neden böyle yapıyor. Teşekkürler |
Çoklu msn yi açmazsam sorun olmuyor. Ne zaman çoklu msn ye izin versem bu sorun ortaya çıkıyor. |
Tşkrler. |
:):)HEPİNİZİN BAYRAMI KUTLU OLSUN PAYLAŞIM İÇİN SAOL KARDEŞ BU ARADA:):) |
bu programı nasıl kaldırabilirim |
emeğinesağlık üstad |
programı yükledim fakat maillerimi açamıyorum nedenn :( |
Alıntı:
Alıntı:
|
tessekkurler |
Ben de yeni ekledim ...... Teşekkürler...... :) |
Paylasımınız icin cok tesekkur ederim, biraz ugrastırdı beni ama kendi dusuncesizligimdenmis, tek yapmamız gereken program nasıl calısıyor diye pc de nereye yuklendi diye aranmaktansa (genelde bir sey yukledigimizde calıstırmak icin o program ayrı yere yukleniyor diye dusundugumden olacak ki) iki kez ya da istediginiz kadar msn e tıklamamız gerekiyormus :S neyse ki fazla zamanımı almadı bazı arkadaslar hata cıkıyor demis bende de cıktı ama bir kac kez uygula tusuna bastıgımızda hata veriyor yoksa program catır catır calısıyor emeginize saglık :) Ne Varsa Sende Var MsXLabs |
AFERIN :):) |
ßende bunu arıyordum sağol :) |
süpersiniz ;) |
wlsetup-web Çoklu Açma yaması bulamıyorum yardım edecek birisi varmı.. |
Alıntı:
Windows Live Messenger 9.0 İçin A-Patch |
teşekkürler. |
SLM NBR SİNİZ YA MSN NERDEN AÇILIYO |
yaaaaaaa burda dowloadd nerde bulamadım ben:( |
tşk |
arkadaşlar yamayı çalıştırdım tamam herşey güzel iki tane msn açılıyo felan ama msn sürekli düşüyo acaba yama ile ilgili bişey olabilirmi çünkü daha önce yoktu böyle birşey |
Alıntı:
evet bazen uyumsuzluk yapıyor ve düşmelere neden olabiliyor yama.bence plus coklu oturumu deneyiniz sorun yaşamazsınız: Windows Live Messenger Plus! Live Final - Tekil Mesaj - MsXLabs |
çoklu msn için teşekkürler |
saol |
Konu bayagı saglammıs helal olsun.. |
arkadaşim beta 9 yama yapmaya çalşiyom patc msn yama işaretliyom ama next işareti sönük oluyo ileri diyemiyom |
ÇokLu MeSeneYi nasıL siLebiLirim ! cokLu msn yi sİLcem ama nasıL?yaRdım |
Alıntı:
|
8.5 de çalşıyor teşekkürler ...... |
tesekkurler emege saglık |
BENDE VAR BU aslında sanmayın yeni msn gibi bu çoklu oturum açma çok güzel bişe ama bir eksikliği var yeni deil msn eski msn açar çoklu oturum aç dersen ama gene süper bişe hem eski msn merakımıda son buldum herkeze tavsiye.....;) |
teşekkürler |
çok tesekkürler arkadaşlar. katkı ve bilgileriniz harika. çok mersi. |
Teşekkürler bu programla çoklu oturum açabildim. |
YA ben bu çoklu oturum açcıcam ** a çoklu oturum pırogramı yükledim k urarken dedi son sürüm msn ne pırogramınız yüklenende bi düşük pırogrammış yüklemedi nasıl yapabilirim bunu çoklu msn ne pırogramını yardımcı olursanız sevinirim Yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar. |
Alıntı:
WLM 8.5 için A-Patch Windows Live Messenger 8.5 için A-Patch Messenger 8.1 sürümüne kadar uyumlu A-Patch https://www.msxlabs.org/forum/coklu-oturum-acma-ve-yamalar/4456-coklu-oturum-coklu-oturum-acma-a-patch-windows-live-messenger.html Alıntı:
|
Arkadaşlar ben yamayı yükledim.Uygulamayı da başarıyla yaptı.Ama ne kadar messenger'a bassamda sadece 1 tane açılıyor.Lütfen bana yardım edinn...:| |
windows 7de çalışıyormu deniyen varmı? |
ben yükledim herşey tamam ama ben 1. msn 'mi açıyorum 2. msn yide açıyorum. 5 dk geçiyo 2 side kapanıyor.yardımcı olabilirmisiniz |
Windows Live Messenger 2009 uyumlu WLM Universal Patcher++ 1.2.0 sürümüne güncellenmiştir, ilk mesajdan indirebilirsiniz. |
Çoklu Açma da sorun! Evet arkadaşlar 1 yıldır aynı sorun ile karşılaşıyorum... Live messenger kullanmaktayım, Çoklu açma yamasını kuruyorum 1-2 gün düzenli şekilde çalışıyor ve sonrasında 2. messenger oturumu açmak istediğimde çıkan hata ; http://img29.imageshack.us/img29/6521/hatad.jpg Umarım aydınlatıcı bir cevap alırım, |
çoklu oyuruym açmayı söyleyin |
Alıntı:
Alıntı:
|
ÇOKLU MSN NASIL İNDİRİLİR |
cok tesekkürlerrrrrrrrr |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
coklu oturum acmayı yaptım yani indirdim suan msnmı kullanamıyorum süreklı acılıp kendı kendıne kapanıyo ne yapmam lazım |
hocam eyvallah sayene yaptım |
| Saat: 21:56 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık