![]() |
tanıştım saol |
mrb benmusa |
bir arkadaş vasıtasıyla daha yeni tanıştım ne söyleyeyim bilmiyom ama zamanla alışkanlık yapacağından eminim.güzel buldum siteyi umarım zamanla bizimde katkılarımız olur.sitede emeği geçen herkese teşekür. |
mrb.ben msxlabs ı bir program ararken buldum.siteninizi güzel gördüm fakat daha incelemedim,inceleyince eminim çok fayda göreceğim teşekkürler. |
Hoşgeldiniz mesjı için teşekkür edrim.photoshop proğramını ararken karşılaştım ilginç geldi üye oldum.Kolay gelsin.:) |
ben buraya kendi okulum için gerekli olan dönem ödevim için rasgele girdim ve site gerçektende hoşuma gitti böle bi site kurduğunuz için sizlere teşekkür ederim |
Esselamu aleykum kardeşlerim öncelikle kendimi tanıtayım adım lokman RİZE'de doğdum RİZE'de yaşıyorum aranıza kabul ederseniz sevinirim kardeşlerim bu siteyle nasıl tanıştığıma gelince;nette bişey araştırıyordum korku avatarı diye baktım resimler var nerde olduğuna baktım burdaymış korku tüneli başlıklı yazı bende baktım çok güzel burası bende geleyim dedim..Selam ve dua ile kalın inşallah |
slm.Merhaba arkadaşlar ben bu siteye bir arkadaş sayesinde üye oldum daha tam gezmedim siteyi ama güzel bir site gibi görünüyor şimdiden teşekkürler |
çoklu msn oturum açma programı için googledan arama yaptım bu site çıktı :D |
valla tanışalı on dakika oldu bir arkadaşım tavsiye etti birde baktım burdayım.hazırlayanların emeğine yüreğine sağlık.teşekkürler |
| Saat: 18:08 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık