MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Site ve Forum Hakkında (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/)
-   -   MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/4785-msxlabs-la-nasil-tanistiniz.html)

gosetsuke 2 Mayıs 2012 12:32

yanlışlıkla buldum desem yalan olmaz :)

YeşiLaDam 3 Mayıs 2012 21:58

Bir Perşembe Gecesiydi... Ve Türkçe Sınavıma Çalışıyordum. Bir Konu Araştırırken Diğer Sitelere Göre En Kapsamlı Anlatımı Bu Sitede Buldum İyikide Bulmuşum Bu Siteyi Sewiyorum

I Love You MsX --> --> <3 MsX

MsX ---> ---> Bu Site Süper Herkeze Tavsiye Ederim :)

maXLaBs 4 Mayıs 2012 14:10

Kusursuz.............

antivirüs_king 5 Mayıs 2012 09:39

gogıla rastgele forumlar yazıp bulmaya herzaman:P:P:P:D:D:D zamanım böyle bitiyo abi yaaa(O)(O)(O)(O):banana::muz::noangel::noangel::dede::dede::dede::sus::sus: :sus::cop::cop::cop::dans::poke::poke::bck::turkiyem::turkiyem::turkiyem:

GeCe__Evİ__ 5 Mayıs 2012 10:01

Bnim çok acil simple past tense falan onları öğrenmem gerekiodu herşeyi aradığım herşeyi burda buldummmmm spppppp ondan sonra üye oliim dedim dahada vazgeçemedimmmm spppppppp(Y):smiley9:

Erva12 5 Mayıs 2012 13:19

Ödevlerim için her zaman bu siteye giriyordum.Bugün "Madem hep bu sitedeyim,üye olmazsam olmaz" diye bir düşünce geçti aklımdan.Ve bu siteye böylelikle üye oldum.Gerçekten harika bir site.İyi ki tanışmışım burasıyla :tender: Gerçekten iyi ki varsınız.Artık bende buradayım :) Kısaca kendimden bahsedeyim:Benim adım Erva.Aksaray'da yaşıyorum.Gerçekten yabancı ünlüleri çok seviyorum.Özellikle One Direction grubunu.Müzikleri,görüntüleri her şeyleri çok iyi bence.Umarım burada bir çok iyi arkadaş edinirim.Sizinle tanışmak çok güzel.İyi günler :)

Revenger 5 Mayıs 2012 13:40

Bilgisayara Msn inderecektim dayıma sormuştum o da bu siteyi vermişti.
Öyle garip birşey işte.

Lebron James 5 Mayıs 2012 16:08

Ödevimi yetiştiremeyeceğimi düşündüğüm bir gün msx'in yardımıyla ödevden 100 aldım. Bu nedenle tanıştım. :dede:

antivirüs_king 5 Mayıs 2012 20:38

bunu okuduysan ve siteyi sevdiysen mesajı begenceksin arkadaşş.. başka çaresi yok

j700 6 Mayıs 2012 09:49

Alıntı:

Erva12 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 2405391)
Ödevlerim için her zaman bu siteye giriyordum.Bugün "Madem hep bu sitedeyim,üye olmazsam olmaz" diye bir düşünce geçti aklımdan.Ve bu siteye böylelikle üye oldum.Gerçekten harika bir site.İyi ki tanışmışım burasıyla :tender: Gerçekten iyi ki varsınız.Artık bende buradayım :) Kısaca kendimden bahsedeyim:Benim adım Erva.Aksaray'da yaşıyorum.Gerçekten yabancı ünlüleri çok seviyorum.Özellikle One Direction grubunu.Müzikleri,görüntüleri her şeyleri çok iyi bence.Umarım burada bir çok iyi arkadaş edinirim.Sizinle tanışmak çok güzel.İyi günler :)

:P:) AYNEN :D :naughty:

Ciniviz 8 Mayıs 2012 20:59

7 sene önce tanıştım ve nasıl bulduğumu hatırlamıyorum :( Çok üzgünüm üyeliğim silinmiş uzun süre girmeyince, şimdi tekrar üye oldum.

Bu da 7 sene önce ki ilk üye olduğumda gelen mail :(

http://d1205.hizliresim.com/x/8/5jprn.jpg

mustafaseyit 14 Mayıs 2012 16:30

5-6 ay önce rastgele internette gezinirken buldum ve hayatımın vazgeçilmezi oldu bütün arkadaşlarıma öneriyorum

baran1 15 Mayıs 2012 23:55

sevgili admınlerım ben bu sıteyı türkce performans odevını yaparken buldum ve cok bgndım :) daha sonra kayıt oldum ayrıca cok hayran kutlesıne sahıp olan bır sıte herkeze onerırım. tüm emekleriniz için tşkler adminler :)

Theyamak 16 Mayıs 2012 00:21

Cok Kolay Oldu :) Bir Konu Ararken Rasladım Hoşuma Gitti Tasarımı İçtenliği :) Bende Takılayım Dedim Az:D Sonrası Malum :) Cıkamıyorum:D:D:D:D

küçük tarçın 20 Mayıs 2012 14:38

Bu siteyle daha bugün tanıştım bişey araştırmak için geldim buraya arkadaşım önermişti. bende merak edip girdim hemen kanım ısındı ve üye oldum buradaki kişiler çok iyiler hepinize çok teşekkür ederim...:)

mudanya 22 Mayıs 2012 21:03

ben bu siteyi tesadüfen buldum.mistikkonuları araştırırken bu site karşıma çıktı.sitede biraz gezinti yaptım site hoşuma gitti öyle üye oldum.Hoşbulduk(jk)

barayev 2 Haziran 2012 10:58

Kutlarım.

bugüne kadar gördüğüm en donanımlı ve zengin içerikli Site burasıdır ve burada emeği olan herkesi Kutlar Başarılarının devamını diler hepsine Teşekkürler ederim.

rabiaa 2 Haziran 2012 20:56

merhaba
sitenizi bir ödev ararken buldum, ve gerçekten yararlı bilgilere rastladım emeği geçen herkese teşekkür ederim.
benim swishmax ile ilgili bir bir problemim anlayan birileri benimle irtibata geçebilir mi acaba çok teşekkür ederim.

ReinHard 13 Haziran 2012 10:35

Çok güzel bir foruma benziyor . Adım Onur , İzmir'de yaşıyorum .

panaroma9 19 Haziran 2012 10:09

yıllardır ne ararsam burda buldum artık uye olarak emeğe saygı göstermenin şart olduğunu anladım teşekkürler !:)

cemil3542 1 Temmuz 2012 23:45

arkadaşlar ben siteyi yeni buldum kendimden bahsediyim cadılara, büyücülere, kurtadamlara, vampirlere, majisyenlere, elflere, büyüye ve bunun gibi şeylere inanırım ençok ilgilendiğim şeyler insan dışı formlara dönüşmek ve büyü yapmak birkaç büyü yaptım ama daha hiç dönüşemedim bu konudaki mesajlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

_Ceyda_ 15 Temmuz 2012 14:09

Ben burayı ödevlerime görmüştüm...Ve ''bugün'' kayıt oldum...Neden bu forumdan yararlanmayayım ki? Normal forumdan çok farklı dedim kendi kendime...

---------- Mesaj tarihi 14:09 ---------- Önceki mesaj tarihi 14:05 ----------

Ben 3 temmuz 2003 doğumluyum daha 10 yaşıma yeni girdim buradan faydalanabileceğimi düşündüm hem forumdan hemde Okula Destek sisteminden...

Teşekkür ederim MSXLABS MK,iyiki varsınız...

İYİ ÇALIŞMALAR...

Hatice arıkocal 15 Temmuz 2012 14:31

Merhaba bugün bende ilk defa kayıt oldum bende tesadüfen gördüm ve denemek istedim daha yeniyim hiçbir bilgim yok doğru düzgün eh arkadaşlar da yardım ederse en kısa zamanda MsXLabs öğrene bilirim

boran akın 18 Temmuz 2012 11:51

sistemde olan bir arkadaşım sayesinde sitenizle tanıştım uzun süre kayıt olmadım terddütlerim vardı. ama tanıdıkca ve gezindikçe üye olmaya karar verdim.

wolfmann 26 Temmuz 2012 12:54

Selamlar;
Eski üyeydim kayıdım silinmiş tekrar üye oldum... :)

Denİz 31 Temmuz 2012 23:42

Alıntı:

kompetankedi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 4660)
Merhaba,

MsXLabs ® - Mavi Karanlık'a hoş geldiniz!

Sitemize kayıt olmak için ayırdığınız zamandan dolayı teşekkür ederiz. Umarız bizimle birlikte olduğunuz zamanlarda iyi vakit geçirebilirsiniz.
Kendinizi kısaca tanıtıp, sitemizi nasıl bulduğunuzu belirtirseniz, bu bizi çok mutlu eder.
Etrafta sizi sıkça görebilmek dileğiyle..

Saygılar,

MsXLabs ® - Mavi Karanlık ® Ekibi

Siteniz qüzel bence

SonKraL 3 Ağustos 2012 14:51

Ben MsXLabs MK İle Uzun Zamandır Tanışıyom Eski Nickim Olan mavikurt Dan Hoşnut Değildim Bundan Dolayıda Msx den Ayrı Kaldım Ama İnternette Ne Arasam Sürekli Karşıma Çıkmaya Devam Etti Ve Bende Dayanamadım Tekrardan Üye Oldum İsmim Alp 21 Yaşındayım Hedefim Kısa Sürede WIP MEMBER Olmak :)

sitemkar kıss 3 Ağustos 2012 15:59

Bende tarih dersi için ödev araştırırken buldum .Sitenin renkleri vb. gibi uyumlarından dolayı kayıt oldum.Burayı 2. ailem olarak görüyorum Çünkü BURAYI ÇOK SEVİYORUM . :)

BenceHicBakmaxD 3 Ağustos 2012 18:23

Yeni yerler ararkene buldum Hoşumada qitti açıkcası. BAzı yerle ugraşmaktan sıkıldım artık.!

HasanAkdenz 5 Ağustos 2012 18:34

Ödevimi ararken, googlenin 1 sayfasını msxlabs kaplamıştı. Bi gireyim dedim, başta renkleri ile etkiledi. Kanım ısındı foruma :D

Fatih uysal 6 Ağustos 2012 13:20

Telefonumun güvenlik kodunu kırmam gerekiyordu googledn aradım önüme ilk bu site geldi baktım üyelik istiyo bide sorduğum sorulara cevap alabileceğim bi site hemen kayıt oldum ve iyi kayıt oldum :-)

mhmmdcngz 6 Ağustos 2012 14:04

Ben 8.sınıftayken performans ödevimi arıyordum karşıma birden msxlabs çıktı ödevimi buradan yaptım.Bu site bana çok güzel geldi ve üye oldum yaklaşık 1 yıldırda kayıtlıyım.

GülşahTurgut 8 Ağustos 2012 12:02

Saygılarr
MsXLabs anlamı vedir nasıl okunur :)

asla_asla_deme 8 Ağustos 2012 20:08

Alıntı:

GülşahTurgut adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 2451289)
Saygılarr
MsXLabs anlamı vedir nasıl okunur :)

Msxlabs Nedir?

_AERYU_ 12 Ağustos 2012 15:15

Google'den forumlar demiştim hepsine baktım ancak saçma sapandı MsX geldi karşıma bu site güzel dedim sonra gitgidede ısındım.

kıbrıslı 31 Ağustos 2012 10:53

facebookdakı onay kodu yuzunden :D google da ararken sorunu cozmek ıcın bırden msxlapla garsılasdım ve bırakmadım :D

eku123 31 Ağustos 2012 11:02

Ben ödevlerimi yaparken hep bu siteden yapıyordum ve dedimki ben madem herseyımı bu siteden yapıyorum kayıt olayım barı ve oldum ve msxlabstanda cok mutluyum :rose:

_Çiğdem_ 2 Eylül 2012 12:16

Kısaca google tanıştırdı.

agg1401 5 Eylül 2012 09:55

Merhabalar!
Sitenize Japonya'yı araştırmak için girdim. Ve böylece içim kaynadı sitenize.

AşIkKıZ 7 Eylül 2012 00:18

İlk önce merhaba...Sitenizle tanışmak bir mucize olmuştu!Hikaye:Kışın bir gece.Googleda müzik dinlemeyi arıycaktım...Yanlışlıkla mscl yazmışım.Sonra karşıma bu site çıktı!Siteyle böyle tanıştım...:-#;)

City_Hunter 7 Eylül 2012 01:26

Ben Normal Bi Forum Ararken Buldum :)

Sâklı 7 Eylül 2012 18:10

Ben Msxlabs'la İnternette Bi Forum Arıyodum Tesadüf Eseri Msxlabs I buldum Amacım Güzel vakit geçirmek hedefimse VIP MEMBER ;) Aranıza Kabul Edersiniz UMARIM BU arada ismim arda yarın 22.yaşıma gireceğim iyi forumlar......

EmirTYZ48 13 Eylül 2012 00:52

Bir konuda arama yapmıştım.Konuyla ilgili bilgi ilk başta bu siteye aitti.Girdim ve bilgiler işime yaradı.Bu siteyle tanışmam böyle oldu.Siteden yararlandığım için site ilgimi çekti bende kaydoldum.Çok güzel bir site...

BOZKIR 20 Eylül 2012 20:07

selam MsXlabs üyeleri ben yeni üyelerdenim tesadüf tv kanalında reklamlarda gördüm üye oldum güzel ve hoş görümü ile gözümü kamaştırdı bu site, merak ettim ve kayıt işlemlerimi gercekleştirdim herkese selamlarımı sunar iyi eğlenceler dilerim

BuRaK13 25 Eylül 2012 18:54

bnde yeniyim ama beyendim:D

asilce1veda 25 Eylül 2012 19:04

proje ödevi için araştırıyodum ve bu siteye geldim sonrada beğendim ve bağlandım:)

Berka 25 Eylül 2012 22:02

Önceden çok duymuştum ama hiç üye olmamıştım, ayda yılda bir başlıklara bakıyordum, sıkı takip etmiyordum ve sıkı takip etmeye karar verdim, böyle işte.

ozantabas 25 Eylül 2012 22:10

Açıkçası öğrenci biri için okula destek bölümü çok mantıklı olmuş ve çok çaplı bir forum. Bu yüzden buraya kayıt oldum.

CRescenT 26 Eylül 2012 23:06

merabaLar :)
Astsubaylık hakkında bilgi ararken buldum bu siteyi :)

kubra06hemş 27 Eylül 2012 12:04

hastane stajer hemşireyim ve cok sıkıldım ınternette karsıma cıktı blok ve ınsallah hep kullancam sayfayı :D

Saat: 20:37

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık