![]() |
İlk mesajdaki ZIP dosyasını indirin ve o şekilde kurmayı deneyin. |
ilk sayfadaki zipi indirdim kurmaya çalışırken. Setup gerekli bilgileri topluyor hazırlanıyor felan diyor sonra kayboluyor setup. Kuramadım :( |
kaldırdım tekrar kurdum.güncelleştirdim.yine de paylaşım klasörü seçeneği yok:( ne yapmalıyım? |
Kolaygelsin. Ben setup dosyasina cift tıklıyorum aciyor bişey yüklüyor ama diğer setup ekranı glemiyor makine yeni formatlı bazı konularda okumuştum windows agent falan istiyor acaba onu yüklemedim diyemi ? |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Sayın Gssaks Ve NOScar ; Sizler "Windows İnstaller 4.5 Türkçe" 'yi İndirip Kurunuz. Sonra İndirdiğiniz Dosyanın Tek Tek Bütün Setuplarını Çalıştırınız. Özellikle Bu Son Wlm, Xp'de "Windows İnstaller 4.5" Yüklemeden Setup Dosyasını Çalıştırmaz. f_n_a Hanımefendi ; Son Sürümde Paylaşım Klasörü Bulunmamaktadır.Paylaşım Klasörlü İstiyorsanız "Wlm 8.1 Veya Wlm 8.5" Kurunuz.Bildiğim Kadarıyla Sadece Bu 2 Wlm Sürümlerinde Bulunmaktadır. |
Windows Live Messenger bende kurulu gözüküyor fakat program ekle kaldırda yok, eski bir sürüm yükleyemeye kalktığımda şuan var olan sürüm daha yüksek diyor fakat kurulu bir program yok. Ekteki zip dosyasını indirdim kurmaya başlıyor yükleniyor diyor ama dediği anda kayboluyor kurulum. Windows Live Messengerla ilgili bütün klasörleri kaldırdım, regedit'ten sildim, yeniden kurmaya çalıştım ama olmadı sorun devam etmekte. Ne yapmam gerekiyor, yardımcı olur musunuz? |
msn'de son haberler nedir acaba kapanacak dendi ve paralı olacak deniyor |
Alıntı:
Alıntı:
dizifilm Arkadaşım Messenger'ın Kapanması,Kapatılması Veya Paralı Olması Gibi Bir Çalışma Kesinlikle Söz Konusu Değil. Gönül Rahatlığıyla Kullanabilirsiniz. |
arkadaşlar msne 8,1 de sesli camera ile görüşe biliyorum ama 9,0 a yükseltiğimde ise sesli görüşme yapamıyorum bu hatayı veriyor yardımcı olabilirseniz sevinirim... Messenger şu anda kullanılamıyor. Lütfen daha sonra yeniden deneyin. (0x8ac70013) |
Alıntı:
|
| Saat: 12:00 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık