![]() |
yorgunum çok hemdee.... |
uğraş dur hayatın bu evresinde bu kullanılıyor sanırım uğraş dur.......... |
Sevgili Günlük uzun zamandır uğramıyorum.Canım sıkkın yaff.Kardeşim günlük günlük ama insan gene bir arkadaş gibi anlatamıyor ki...Sonuçta herkese açık bir günlük.Her neyse.Kendine iyi bak |
uyuyamıyorum:Skaç gündür uykusuzum.berbat bir durum.uyumak istiyorum:hysteric: |
niye canım sıkılıyor! |
sen bilmezsin beni; ben bazen aptal, bazen kararsız bazen de sinirli olurum. Bugün hepsi birden var üzerimde.... üstüne üstlük birde başım ağrıyor. Sanırıyorum bu hafta böyle geçecek. Hafta sonu güzel şeyler olabilr.(inşallah olur) |
Belim ağrıyor. Uzun zamandır çekiyorum. Birde başım ağrıdı mı gel keyfim gel. Yemede Yanında yat günlük. Neyse... Onu Seviyorum. :inlove: |
Midem rahatsız günlük.Kendimi hiç iyi hissetmiyorum.Bugün bir eğitim kurumu ile görüşmemiz vardı,Belirlenen konularda iyi bir eğitim söz konusu idi.Ama şartlar uymadı.Herhalde olmayacak.Hayırlısı... |
hiç birşey tam olmuyor bir taraftan tamamalarken bir taraftan eksiliyor.kimlerim olmuyor hep kimim oluyor. gidersen seni çok özlerim sen benim kıymetlimsin ......... :S |
Nihayet son zamanlarda sıkıntı veren sorunları çözdüm. Hafta sonu yoğun ve yorucu idi. Ama olsun değdi. Şimdi huzurla yeni haftaya başlayabilirim.:) |
| Saat: 12:00 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık