![]() |
selam aleyküm arkadaşlar.Bende googleda cep msn ararken buldum üye oldum çalışan emeği geçen herkeze çok teşekkür ederim. |
İnternette bir program ararken rastladım forumunuza. Programı indirebilmek için kayıt oldum. Fakat MsXLabs Hi-Tech Forum bana diğerlerinden farklı geldi. Sık sık ziyaret etmeyi ihmal etmeyeceğim. Forum mükemmel ... |
Sanal arkdaşlardan duydum ve hemen üye olmaya karar verdim üye olduqm içnde gercekden piişman olmadı aksine mutluluk duyuorum.. |
önce daha bakıyodum hemen nasıl buldum diyeceksem google arama yaparken birden favori rengim mavi ve karanlığı kullananlara rastladım yanlız değilmişiz görüşmek üzre |
merhaba ben tahsin ben aslında bu siteye sadece güzel etkinlikler yapılıyor diye kaydoldum yani fazla bir açıklamam yok isterseniz beni bu msnde bulabilirsiniz...! |
ne demeli şimdi göğemi dokunmalı yoksa körpe filizin ucunamı ve benim nevresiimim kararmışsa kirden rutubetten ve işte böle başladı benim aşkım vee böyle de sürecek galibaaaaaaaa hıı :) Tüm Emekçilere Teşekkürlerr. (devrim kızılı) ne demeli şimdi göğemi dokunmalı yoksa körpe filizin ucunamı ve benim nevresiimim kararmışsa kirden rutubetten ve işte böle başladı benim aşkım vee böyle de sürecek galibaaaaaaaa hıı :) Tüm Emekçilere Teşekkürlerr. (devrim kızılı) |
nasil siniz (co) |
Merhaba QapriCe ben... aslında sitenizi uzun zamandır biliyorum ama üye olmak nasip olmamıştı. Fazla messenger meraklısı olmadığım için ama içeriği geniş ve çok cıvıl cıvıl bir site ve üye olup zaman buldukça gezinmek isteiğim için üye oldum..Mutluyum :) Emekleriniz için ve etkinlikleriniz için şimdiden teşekkür eder sitenize zeval gelmemeesini dilerim. |
Live Messenger eklentilerini ararken karşıma çıktı.. Alışılmışın dışında, biraz karmaşık, kendine özgü ama sanırım alışkanlık yapacak.. Göreceğiz... |
ben buraya tesadüf eseri google da buldum üye oldum o günden beri vazgecilmezimden biri oldu cıktı......... değişen yüzü tekrar beraber olmaktan mutluyum size kolay selsin |
| Saat: 07:33 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık