MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Site ve Forum Hakkında (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/)
-   -   MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/4785-msxlabs-la-nasil-tanistiniz.html)

57muhammet57 28 Eylül 2012 10:33

Baktım site güzel kurulmuş bazen bana yardımcı olan konular gördüm derken.Kaydolmuşum :D

Asalis 29 Eylül 2012 03:02

Ödevimi yaparken karşıma hep bu site çıktı.Geçen gün gözüm takıldı ben de üye olayım dedim.Tek üye olmadığım yer sanırım.Abartı yapıyorum.8-|

ChaosXL 29 Eylül 2012 08:50

Cevap yazmıştım galiba bu konuya ama olsun.

Bu site mükemmel ötesi bir site Türkiye'nin 1 numaralı .org ' lu sitesi bile olabilecek kadar iyi.
Ben ne kadar bir şeyler yazsamda bu site için yeterli olmaz.Geçelim konumuza.

Ben bu siteyle google'de tanıştım.O günü hiç unutmam 5.Sınıf Fen ve teknoloji ödevimi ararken buldum bu siteyi.Onda sonra baktım içeriklerinize ve hayran oldum tam benlik bir site olduğunu ilk günümden anladım.

Bu Siteyi Yaratmakta Emeği Geçen Herkese Teşekkürler!

I (L) You MsxLabs

GreenKaan 29 Eylül 2012 10:16

Ödevlerimi yaparken buldum.Çok güzel bir forum artık giriyorum ama daha yeni üyeyim

ugurcicek 29 Eylül 2012 12:08

5 yıl ödevlerim çoktu ve sürekli araştırma yaparken en iyi veriyi burd buluyordum,2 sonra sonra msxlabs a girmeye karar verdim ve çok mutluyum iyi varsın msx...

emrullah1 4 Ekim 2012 19:37

bu şiteyi çok beğendim çok güzel(H)

kalemtraşreçeli 10 Ekim 2012 17:33

Bir konuda araştıma yaparken girmiştim ilkokul yıllarında sonra vazgeçilmezim oldu neye bakıcaksam ilk bu sitede aramaya başladım sonra neden hep ben misfirim birazda ev sahibi olayım dedim :)

CptBLack 16 Ekim 2012 18:57

Daha önce 2 üyeliğim vardı fakat 1i ban yedi diğerinin şifreyi unuttum.Bunu 2012'de [kısaca bugün actım]:D

MaTrOaK 16 Ekim 2012 19:23

Bir pazar günüydü.Ödevler yapılmamıştı, öğretmenden dayak yeme korkusu içime çoktan sinmişti.Büyük bir telaşla "ödev ödev!" diye bağırıyordum.Sonra aradığım cevabı bulmuştum.Farenin sol tuşuna bastım ve karşıma mavi bir ekran çıkmıştı.Mönitörün ayarı en yüksekteydi ve ışıktan gözlerimi kısmıştım.Ardından tüm oda mavi bir karanlığa bürünmüştü.Ben içimden "Aman Tanrım bilgisayar kafayı yedi, mavi ekran hatası verdi!!" diyordum fakat aradığım cevabı aslında o zaman bulmuştum.Gözlerimi yavaş bir şekilde açıyordum ve gördüğüme inanamadım.MsXLabs diye bir site ismi gördüm en başta, aşağı indiğimde "İşte aradığım cevap bu!!!" dedim yüksek bir sesle ve ödevi defterime geçirdim.Sonra siteyi gezmeye başladım.Üye oldum ve hayatım o andan itibaren değişmişti.Bazen ben ona sorular sordum bazende ben sorulara cevap verdim.Yıllardır bu sitedeyim ve ayrılmayıda düşünmüyorum.İşte benim MsXLabs'la tanışmam böyle oldu...

cempolatX 17 Ekim 2012 20:52

ben buraya arkadaşımın tavsiyesiyle geldim ve iyi ki gelmişim en iyi forumu türkiyenin bence :D

naberkankalar 20 Ekim 2012 21:33

her ödevimi googleye sorduğumda her zman öncelikli olarak bu sayfa karşıma çıkıyordu. çoğu kişinin üye olduğunu ve hepsinin akıllı bir insan olduğunu düşündüm. ben de msxlabs a üye oldum

bengisu12 22 Ekim 2012 15:53

Alıntı:

Blue Blood adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 4672)
Normal Bi Şekilde Projeleri Öğrendim Fikirleri Öğrendim Aslında Aile İçindenmiş İlk Başlarda Sarmadı Ama Yat Kalk Bi Yatak Hazırladılar Burda Bi Daha Ayrılmadım.. :) Bilirim Bilirim Daha Buranın Kuru Toprak Olduğunu Eke Biçe Böyle Oldu İlte Bekçi Olduk Bizde İş Arıyodum iş Verenlerim Saolsun :D

https://www.msxlabs.org/forum/images/smilies/msn_sad.png

iyi cevap...

hyoakie 24 Ekim 2012 07:07

ben hyoakie takma isim tercih etmeyi seviyorum benim özel bi maceram yok ben araştırma yapıyordum her siteyi tarıyordum ve bu site çıktı tıkladım ve güzel bir forum olduğunu fark ettim sonra geçen günlerde öğretmenimiz forum sitelerine kayıt yapmanız cevaplama isteğinizi arttırır gibi bişi söyliyince aklıma tek siz geldiniz bu kadar (ff)(ff)(ff)

cevdet 24 Ekim 2012 09:35

günaydın arkadaşlar açık lisde okuyan varmı bişey soracam

---------- Mesaj tarihi 09:34 ---------- Önceki mesaj tarihi 09:29 ----------

kimye yokmu

---------- Mesaj tarihi 09:35 ---------- Önceki mesaj tarihi 09:34 ----------

açıklise de okuyan

Destination 25 Ekim 2012 02:30

Slm
Sitenize yabancı değilim daha önce üyeydim uzun zamandır gelmiyordum sadece aklıma geldi gördüğünüz gibi yeniden Destination :)

SerhatGunesss21 29 Ekim 2012 23:04

Herkese merhaba (çok sık karşılaştıgınız bir başlık eminim) :)

valla aslında sürekli bilgiye ihtiyacım oldugunda girip bakıp cıkıyordum sonradan farkettım kı buradakıler bı aile gibi e bende bu aileye dahil olmayı istedim ve aranızdayım :)) tabi ki sorularım da var herkese tekrar merhaba :)

dmaness 4 Kasım 2012 18:16

Öncelikle herkese merhaba ben Dmaness oyunlardan tanıyan olabilir. İyi günler geçirmek dileğiyle...

yusuf1818 6 Kasım 2012 18:56

mehba ben yusuf busite çok güzel hem derslerimi burdan yapıyorum müthiş bir site

ahmetdeniz47 6 Kasım 2012 19:03

avatar resmi ararken bu siteye denk geldim harika bi forum sitesi

AkheNatoN 6 Kasım 2012 19:08

tamamen bir tesadüf fakat iyiki rastlamışım çok süper bi yer

saban1724 7 Kasım 2012 18:17

benim bir gün ödevim vardı bu nsiteye girdim işte abla

jasmin_yasemin 7 Kasım 2012 18:56

ben kardeşim sayesinde buraya üye oldum çok güzel bir site burayı çok sewdim <3

EcoBeco 7 Kasım 2012 21:19

MSXLABS a En çok Ders Konusunda Yardım Alıyorum Ve Her Ödevimde Bana gerçekdende çok yardımcı oluyor teşşekkürler MSXLABS :D;):)

sexi kıss 11 Kasım 2012 01:35

boyumun nasıl uzayacaqı hakkında bilqi öqrenmek için internete qirmiştim karşıma bu site çıktı ve qerçekten süper bii sitee sizlerii çok sewiyorum sohbet etmek isteyen varsaa.. edelim

---------- Mesaj tarihi 01:35 ---------- Önceki mesaj tarihi 01:26 ----------

sizin cinsiyetiniz nedir

evrem 13 Kasım 2012 11:53

Alıntı:

Blue Blood adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 4672)
Normal Bi Şekilde Projeleri Öğrendim Fikirleri Öğrendim Aslında Aile İçindenmiş İlk Başlarda Sarmadı Ama Yat Kalk Bi Yatak Hazırladılar Burda Bi Daha Ayrılmadım.. :) Bilirim Bilirim Daha Buranın Kuru Toprak Olduğunu Eke Biçe Böyle Oldu İlte Bekçi Olduk Bizde İş Arıyodum iş Verenlerim Saolsun :D

hayırlı olsun

---------- Mesaj tarihi 20:23 ---------- Önceki mesaj tarihi 20:23 ----------

leaaaaaaaa

evrem 13 Kasım 2012 14:21

bilmem:*(

firatkapar 13 Kasım 2012 18:14

ARKADAŞLARIMIN TAVSİYESİYLR ÜYÜ OLDUM BANA DESTEK OLUN ARKADAŞ OLUN BEN,MLE :d :d

Pamukkız1576 14 Kasım 2012 15:30

Ben sıkılıyorum dar geliyordu duvarlar bana duvarlara sıkışır oldum.Ödevimi yaparken bu site geldi ve ben buraya üye oolmak istedim ve sonunda oldum...

Kaanevers 15 Kasım 2012 17:09

Merhaba Ben Kaan Yaşım 16 Ankara'da yaşıyorum . Komik biriyim Yazım kurallarına Uyarım uymayanları Uyarırım Hiç bir zaman " Okby .s.s " V.B Kelimelerim Olmamıştır Foruma Daha Çok Bilgisayar'Dan Veya Tabletten giriyorum :) Şimdiden Herkeze Başarılar dilerim :)(sw)

kübrammm 18 Kasım 2012 01:49

bende google de gezinirken tesadufen girdim bu siteye bır daha çıkamadm emeği olan herkese saygılar teşekkür ederiz...

---------- Mesaj tarihi 23:49 ---------- Önceki mesaj tarihi 23:43 ----------

kaancım yazım kurallarına dikkat ediynda herkez diye yazılmaz o kelıme herkes diye yazılır:)

ZamanyolcusuxDé 18 Kasım 2012 09:15

Ben msxlabsı bişiler ararken tesadüfen buldum ve üye oldum artık msxlabsla iç içeym :D

ANTI 21 Kasım 2012 01:09

S.a iyi forumlar herkese mann.. Siteyi daha ilk günlerinden bu yana bilirim.. En başta tr.gg olarak açılmış sonrada .org a taşınmıştı ) Site kurucusu bizzat arkadaşımdı.. xat chatı olurdu sitede ordan konuşulurdu.. Sonrada sanal alemle tamamen ipleri kopardığımdan dolayı birdaha ne nete girdim nede siteyi ziyaret ettim :) Bu aralar nette takılıyoruz birşeyi araştırırken burda buldum kendimi.. Dedim madem üye olalım :)

yumusaksiyah 22 Kasım 2012 20:02

Ben inci.nasıl vampir olunur diye araştırdığımda çıkan sayfalardan biriydi aslında :) şu an bağlılık durumları yok ama güzel bir site.

qamze 06 23 Kasım 2012 19:43

bir araştırma ödevim vardıı ve birden bire karşıma çıktı bende üye olayım dedim :)

jasmin_yasemin 23 Kasım 2012 19:48

ben kardeşim sayesinde tanıştım burayı çook sewiom çok güzel bir site :)))

wakabayashipelo 23 Kasım 2012 20:58

kojiro_hiyuga kullanıcı emir sayesinde okulda akıllı tahtada tanıştım :D :D

ölmez fenerli 24 Kasım 2012 22:28

Ödev yaparken onume çıktı ama birazda ablamın katkısı var

Orhan efendi 26 Kasım 2012 11:25

slm ben Askerim oylesine internetde bos bos geziyordum ve siteyi gordum ve 1anlik girmeye karar verdim ve girdim iste bu kadar....D

Baragyal 26 Kasım 2012 22:43

Konu ararken karşıma çıktı,fare imlecini gezdirirken çıkan sesler ilgimi çekti ve şöyle bir tur atayım dedim o gün bugündür yörüngedeyim.

KlavyeHırsızı 27 Kasım 2012 17:21

Merhaba, ben KlavyeHırsızı araştırma yaptığımda birçok kez bu siteyi buldum . Bende bu siteye üye olmak istedim . Artık birşeyi öğrenmek istiyorsam burdan önce arıyorum bulamazsam forumda soruyorum . Teşekürler Msxlabc Mk

baran892 27 Kasım 2012 18:57

Ya ben bi forum yazdım yazdığım şeyi bulamıyorum cevap gelmiş mi nereden anlayacağım?

ölmez fenerli 28 Kasım 2012 18:25

iyiki bulmusum burdaki kişileri cok seviyom ozelikle kankam mustakar

_Jade_ 3 Aralık 2012 16:07

Açıkça ben bu siteyle yaklaşık 1 yıl önce karşılaştım denebilir. Ve hikayem de büyük ihtimal herkesinki gibi. Bir gün bir konuyu ararken bu siteye rastladım ve ancaaaa bu yıl üye oldum :D. Ama neden bu site? 1. si gerçekten doğru bilgiler var :)....

STARSKREAM 3 Aralık 2012 22:20

ben 16 yaşındayım bu formu çok ii buldum teşekkürler

STARSKREAM 3 Aralık 2012 22:21

merhaba

berba arkdaşlar ben bu foruma yeni kayıt oldum bu forumu deri yaparken buldum hoşuma gitti bende üye oldum umarım herkezle ii zaman geçiririz

ahmet enes 4 Aralık 2012 18:26

İnternette ödev yaparken buldum ilk önce ahmet yksl olarak giriş yaptım sonra şifremi unuttum daha sonrada ahmet enes olarak giriş yaptım ve hala kullanıyorum çok güzel bir site YAPIMINDA VE YAPIMINDA EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

ı love you 4 Aralık 2012 19:02

ben bu siteyi bilgisayar dersinde bilgisayar öğretmenimden öğrendim:):D

Bachata 4 Aralık 2012 22:20

Merhaba sitenizi tesadufen buldum icerigi hosuma gitti uye olmak istedim

sewen_7 5 Aralık 2012 13:07

Merhabalar ben sewen_7 :) BU forumla google amca sayesinde tanıştım. Bir ödev arıyordum ve buldum daha sonra birkaç kez daha ödev bulunca artık buraya girme vaktimin gelmiş olduğunu gördüm. Bu forumda emeği geçen herkese çok teşekkürler...

ziyamahmut 5 Aralık 2012 15:51

emepe saygı

Saat: 06:13

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık