![]() |
Sevgili günlük 2 gündür çok ağır gribim yatıyorum.Bırakın pc başına geçmeyi oturmaya bile halim yok.İşte ancak böyle 5-10 dk.İlaç filan aldım ama grip olduktan sonra...Babam sağolsun.Nerde bir kapı pencere varsa 24 saat açık:S Cereyan o biçim...Herneyse inşallah en kısa zamanda iyileşirim.Kısmet olursa geleceğim Msx:) |
sevgili günlük:moo:Bugün çok acaip geçti benim için:moo::moo::moo:Sabah yine geç kaldım servise:hysteric:Dün de öyle olmuştu.Servisçi bütün çabalarına rağmen uyandıramamıştı beni:DNeyse bugü yetiştim Allahtan:uf:Okul acaip komikti:DÖzellikle dil ve anlatım dersimiz:noangel:Bakma adının dil ve anlatım olduğuna:D öğretmenin kurduğu cümlenin 3 te 2'i ''şey'' kelimesinden oluşuyor:rofl:hele bide pot kırdı ki sorma:moo:Kankamla dakikalarca güldük:rofl: okuldan çıkışta:S servisimizde bi değişiklik oldu:S Başka bi servise geçmemiz gerekti:moo:Ama benim için fark etmez:naughty: 10 ytl kazançtayım:naughty: :shy2:Neyse görüşürüz günlük.haa bide unutmadan söliim:D Bebeemm :m seni çok seviyo kusun:tender::inlove: :wave: |
okul mu iş mi derken iyice sıkıldım:Sacaba neler olacak off zaman da geçmek bilmiyor ki...:uf: |
Sevgili günlük çok şükür halim daha iyi.Allahın izniyle iyileşiyorum.Hayatta en önce sağlıkmış yaff...! |
Sevgili günlük okullar açılalı yaklaşık 10 gün oldu.. Alıştım artık servise , Hasan Abi ' ye ..:kiss: Ne olursa olsun çöm çöm dolaşıyoruz ortalıklarda :noangel: Sınıf arkadaşlarım , öğretmenlerim çok çok iyiler.. Ah bir de sabahları erken kalkmasam :S .... Bazı arkadaşlarımı da pek boşladım ; ama dün iyice özlem giderdik :hug: Yarın Meltem ' le buluşçam :inlove: Futbolu ve Millennium İnternet Cafe ' yi çok özledim.. Yeni bilgisayarlar yapmış ; LCD Bile almış.. :hysteric: Neyse ben kaçtım babam geliooo :moo: |
yağmurlu ve hoş bir hava.:rose:nerdeyse 3 saattir aralıksız yağmur yağıyor.bir de elektrikler gitmese:uf:Allah'ım ne olursun hakkımda hayırlı olan olsun yoksa sıkıntıdan patlıcam:cry:canım sıkılıyor:hih2: |
Aaahh ah yine başıma iş açtım. Ne olurdu sanki hazırı kullansaydım. Farklılık yapacam ya..... iğneyle kuyu kazmaya devam :( |
merhaba günlük:moo:Nasılsın görüşmeyeli:PBen çok iyiyim:cl:Biraz rahatsızdım son iki gündür ama şimdi çok iyiyim:cl:Bebemle de konuştum dün görüşememiştik özlemişim yaa:cry:Bugün okulda matematik geometri dersleri falan vardı :moo::moo:Çok yoruldum:(yarın okul çıkışı dersanem var:faint:tempom çok yoğun çoook:cry:Ama olsun bütün bu çabalarımın karşılığını alacağım umarım:))Tabi en hayırlısı neyse o olsun:tender:Ama bugün çok eğlendik yaaa:D boş bi derste:D mezdeke oynadık:shy2:videoya falan çektik süperdi yaaaa:noangel:ben onları çok özlicem:SAma üniversiteye gittikten sonra da görüşürüz yaaa:) çok seviyorum onları:tender: :tender: Neyse günlük görüşürüz:wave: :kiss: |
çok başım ağrıyor off dayanamıyorum. bir an önce uyumak istiyorum:moo: |
bugün sokaktaki yavru kediye peynir verdim die bana tuaf tuaf bakan kadın :S giderken de iğrenççç diyen kadın beni üzdün acaba neden iğrenç oldum? :D |
| Saat: 13:22 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık