MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Site ve Forum Hakkında (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/)
-   -   MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/4785-msxlabs-la-nasil-tanistiniz.html)

directionerkiz 6 Aralık 2012 15:46

ben bu sitede her aradığımı bulabiliyordum o yüzden siteyi sevdim ve üye oldum. üyeliğimdende mutluyum inşaallah sizlerlede iyi anlaşırız :D

KoJiro_Hiyuga 9 Aralık 2012 09:14

MsxLabsla Nasıl tanıştınız?

Msxlabs'ın Kıdemli Ve Yeni Olan üyeleri var Peki msxlabsla Nasıl Tanıştınız?

ödevkonusuyum 9 Aralık 2012 11:57

bir gün ödev araştırıyordum ki karşıma çıktı iyi ki çıkmış hemen üye oldum sonrada hep buradan yaptım ödevlerimi çok başarılı oldum bu sitede kuran kişiye çok teşekkürler

_EKSELANS_ 9 Aralık 2012 12:01

Cep telefonum sağolsun.O tanıştırdı beni burayla.iyiki varsın msx iyiki buradayımm.

_EKSELANS_ 10 Aralık 2012 09:59

Alıntı:

mertali adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 2540947)
Cep telefonum sağolsun.O tanıştırdı beni burayla.iyiki varsın msx iyiki buradayımm.

TEŞEKKÜRÜ BİR BORÇ BİLİYORUM SEVGİLİ VE SAYGIDEĞER YÖNETİCİLERİMİZ....

Senem739 10 Aralık 2012 17:57

ben hep burdan araştırıodum biri senem yani bnm ismime put demiş dersini vermek için katıldım ama burdanda memnunum

yalnız kaptan 11 Aralık 2012 11:00

tesadüfen elfleri araştırıken buldum üyeoldum umarım hakımızda hayırlı olsun

anichebemoturo 14 Aralık 2012 16:42

msx i nasıl buldum

twitter da hatunun biri sen tam oralıksın dedi

ileydanur 14 Aralık 2012 16:46

BEN ''M'' HARFİ İLE BAŞLAYAN BAŞKA BİRŞEY ARARKEN KARŞIMA ÇIKINCA MERAK ETMİŞTİM VE TIKLADIM DAHA SONRADA ÜYE OLDUM...

VE İİKİDE BU SİTEYE ÜYE OLMUŞUMM....

340Çağla 16 Aralık 2012 12:16

ben siteyi beğendim üye oldum

ahmetede46 17 Aralık 2012 12:25

BU SİTE ÖDEVİMDE BANA ÇOK YARDIMCI OLUYORDU BİR ŞEYİ ARAŞTIRSAM ilk olarak msx labs sitesi çıkıyordu bende dedim bu adamlar bu site için bu kadar emek harcıyorlar benimde bir katkım olsun dedim

_EKSELANS_ 17 Aralık 2012 12:37

Nasıl tanıştığımız çok ta önemli değil iyiki buradayım...sigarayı bile bıraktım kendine tiryaki yaptı beni bu site....teşekkürler msx...

plum 17 Aralık 2012 12:43

canımın baya sıkıldığım bir anda hayatıma girdi tesadüfen pişmanmıyım hayır memnunmuyum evet seviyeli ve düzgün bir site olduğu için vazgeçemedim aralıklar verdim ama yine dönmesini bildim oda bizden memnunsa şahsen ben bırakmayı düşünmüyorum site kurucusuna modlara adminlere burdan tşkler ediyorum biz bir aileyiz.....

_Yağmur_ 17 Aralık 2012 12:57

Messenger'da bir sorunun çözümünü arıyordum ve MsX çıktı karşıma. Üye oldum, sonra gelen mailide sildiğim için :D nereye üye oldum diye çok aradım sonunda buldum, siteyi çok sevdim, kısaca; geçiyordum uğradım va kala kaldım. Yaklaşık 4 yıldır buradayım ve 2 yıldır yöneticiyim, zaman ne gösterir bunu bilemem.

kosovalı hulya 17 Aralık 2012 13:19

Aynen Yağmur arkadaşımız gibi bnimde msn de bi hata oldu onu araştırmak için buraya soru sormuştum ve üye oldum iyiki de üye olmuşum 2 senedir burdayım kimseyle bir münakaşam olmadı çok karışan biri değilim zaten :D sitedekiler benim hakkıda ne düşünüyorlar bilmem ama ben seviyorum bu siteyi :)

bloom 20 Aralık 2012 20:52

ben buraya dahaönce kayıt olan https://www.msxlabs.org/forum/members/779185-bloom22.html (bloom22) arkadaşım sayesende buldum arada sırada benim yerime o girip avatarımı düzenleyecek (şuan yanımda kendisi yazdıklarıma bakmakla meşgul...)neyse ikmizin fotoğrafları falan aynı olcak nese by....

NEXACA 23 Aralık 2012 14:20

siteyi makale ararken keşfettim. Zengin içeriği ile birçok makalede karşıma çıkmaya başladıktan sonra üye olmaya karar verdim.Özellikle interaktif bir forum oluşu dikkatimi çekti.Diğer forumlar gibi şişirme konulardan ziyade dolu dolu konulara sahip bir forumu var.

iceslush 23 Aralık 2012 14:22

Köpekbalığı resimleri ve Metin2 konularını gördüm.Çok eğlenceli konular vardı, Thomas Anders,Modern Talking bile vardı ve çok iyi arkadaşlarım oldu.

MaSTeR_07 23 Aralık 2012 14:30

Nasıl birşeydir MsX'te olmak?

Çok güzel bir araştırma yardımcısı bir site.Bu site sayesinde hem ben öğrendim hem ben yardım ettim.Çoğu proje ödevlerimde araştırma ödevlerimin yardımcısı oldu bu site.Bu siteye katkıları için çok teşekkür ederim :):);):$

ahmus11 23 Aralık 2012 14:41

ödev yaparken :noangel:

lalem 23 Aralık 2012 19:48

msxlabs sitesini tesadüüfen buldum, konu ararken .İYİ ki bulmuşum. bu site ne emekle hazırlanmıştır kim bilir ??? HARİKA BİR SİTE HAZIRLAYANLARIN EMEKLERİNE SAYGILAR

Jumong 24 Aralık 2012 19:35

Kurt Adam Resimlerine bakınırken buldum :) . (S):P ayrıca *TeoDora*http://v2.msxlabs.org/ambience/misc/Bayan-F.gif hanıma teşekkür eder saygılarımı arz ederim.

Allah Seven 26 Aralık 2012 15:24

Allahım beni buraya gönderdi:turkiye:

dankey123 27 Aralık 2012 21:06

Çözünme Nedir?

Bir sıvıyla maddenin bu sıvı homojen bir bütün oluşturulacak biçimde karışması.

FunREALeR 29 Aralık 2012 13:47

Merhaba ben FunREALeR [İsmail Yüksel Akyağ].
Msxlabs'ı nasıl bulduğumu sorarsanız;
Benim araştırma ödevim falan olduğu zaman internete konuyu yazdığımda neredeyse her zaman Msxlabs karşıma çıkıyor bende üye olayım dedim. Ben böyle üye oldum :)

vedayagmuru 3 Ocak 2013 02:07

aslında çok eskiden baya takılırdım bu sitede ama malesef biraz uzak kalmak zorunda kaldım..tekrar döndüğüm için mutluyum..çünkü her anlamda kaliteli bi site...

Risk 4 Ocak 2013 03:15

Googlede takılırken buldum hoşuma gitti :)

veyselcan 4 Ocak 2013 16:25

ÖDEVLERİMİ YAPARKEN YALAN YANLIŞ ŞEYLER HEP EĞİTİMİME ENGEL OLDU. ARTIK MSX VAR. DOĞRU GÜVENİLİR BİLGİLER VE DAHA FAZLASI.... MSXLABS.ORG :) :) :)

fcsdeniz 8 Ocak 2013 12:27

araştırma yaptığım bi konu hakkında siteyi ziyaret ettim yani tesadüf ama sitenin formatı hoşuma gitti emeğinize sağlık

h_emir 8 Ocak 2013 22:49

İnternetten birşeyler araştırırken özellikle de biyografilerde çok karşıma çıkıyor burası. Wikipedia'yı geçecek nerdeyse! Hadi abartmayayım :) wikipedia ile yarışıyor diyelim (en azından biyografiler konusunda ve google da arama yaparken edindiğim izlenime göre).

zeyno44 9 Ocak 2013 13:37

slm ben şimdi üye oldum ama aslında çok eskı bir üyenizim giriş bilgilerini unutmuşum yeniden üye oldum burası eskiden harikabir yerdi inş yine öyledir uzun zaman oldu işler çocuklar derken baya bir zaman geçti nette dolanırken burayı özlediğimi fark ettim :) kısacası geri geldim tekrar slm:):):)

ChaosXL 9 Ocak 2013 15:43

Alıntı:

zeyno44 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 2566703)
slm ben şimdi üye oldum ama aslında çok eskı bir üyenizim giriş bilgilerini unutmuşum yeniden üye oldum burası eskiden harikabir yerdi inş yine öyledir uzun zaman oldu işler çocuklar derken baya bir zaman geçti nette dolanırken burayı özlediğimi fark ettim :) kısacası geri geldim tekrar slm:):):)

Adın neydi.Ben tanıyabilirim.Ve haberin olsun 6 aydan fazla girmemişsin hesabın silinmiştir.

az09az 10 Ocak 2013 17:50

Aslında ben msxlabsı ödevlerimi veya farklı tür bilgileri edinirken buldum.Şöyle oldu bi gün performans ödevi yaparken bu siteye girdim ve gercekten sasırtıcı ve güzel şeyler yazıyodu.2-3 hafta sonra tekrar bi performans yaparken bu siteden edindim bilgilerimi bu siteye üye olmaya kar verdim üye oldum fakat sonradan şifremi felan unuttum şimdide bu üyeliği kurarak siteye katıldım (H)

KılıksızAdam 10 Ocak 2013 22:24

Diğer forumlardan farklı birşeyler olduğu için bu forumu seçtim ve pişman değilim , çok iyi bi forum emeği geçenlere teşekkürler (Y)

ismailz 10 Ocak 2013 22:29

Alıntı:

kompetankedi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 4660)
Merhaba,

MsXLabs® - Mavi Karanlık®´a hoş geldiniz!

Sitemize kayıt olmak için ayırdığınız zamandan dolayı teşekkür ederiz. Umarız bizimle birlikte olduğunuz zamanlarda iyi vakit geçirebilirsiniz.
Kendinizi kısaca tanıtıp, sitemizi nasıl bulduğunuzu belirtirseniz, bu bizi çok mutlu eder.
Etrafta sizi sıkça görebilmek dileğiyle..

Saygılar,

MsXLabs® - Mavi Karanlık® Ekibi

netten bir şey araştirriken baktim üye yeri var şuraya bi bakiyim dedim sonra siteye girdim begendim kaydoldum.

vampirelles 17 Ocak 2013 16:09

bi konuyla ilgili araştırma yapıyodum ve şans eseri buldum ama her konuyla ilgili bir başlık açılması hoşumaza gitti

Erkolik 17 Ocak 2013 18:54

Alıntı:

ThinkerBeLL adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 4668)
Merhaba ben kısaca Think,
MsX maceram uzun biraz ama kısa keseyim; MsX'i aslında ben bulmamıştım, o beni buluverdi işte; sıcak bir temmuz gecesi, bundan yaklaşık 3 yıl önce..
Ve buluştuğumuz o günden bu yana beraberiz..
Belki alışkanlık, belki tutku, belki de kimilerinin bana birkaç kere dediği gibi, MsX benim hayatımın vazgeçilmezi.. Hayatımda ve hep olması, arzularımdan biri..
Mükemmelliğin içinde mükemmelikle alay etmek gibi bir duygu MsX'te olmak..
Neyse, zamanla anlarsınız demeye çalıştıklarımı..

Sadece çok iyi bir forum abartmaya gerek yok :)

HayaLPeresT 19 Ocak 2013 11:55

Yatağıma uzanmış hayal alemine dalıyordum ki
Bir fısıldı geldi kulağıma msxxx, msxxx diye seslendi..
Sonra ak sakallı bir dede geldi, sopasıyla masama vurdu bir anda pc çıktı karşıma.
Bana söyle dedi " Artık hep burda kalacaksın " Burası senin evin olacak dedi (:
Şaka bir yana Hayalperest olmak böyle birşey galiba...
4-5 yıl önce google da msn programı arıyordum... Bir baktım hala burdayım :P
Kendimi burda unuttum ama hatırlanmak için bilgi paylaşıyorum ;)

Esra207 23 Ocak 2013 08:58

isteyerek girmedim öylesine bir şey yazmıştım arama motoruna çıkan ilk siteye tıkladım ve güzel bir site olduğunu gördüm hemen kayıt yaptım :D

vasat yorum 23 Ocak 2013 21:13

Herhese SelamunAleykum

Siteyi nasıl buldum ? msn ile ilgili bi şeyler arıyodum(aramızda kalsın) o şekilde yani.Tabiii sonradan çok beyendim :D

dj_ilayda_dj 28 Ocak 2013 11:00

önceden çook önceden tanıştım ve güzel ama bzı şylr orta:):):D

BinDokuzYüzÜç 28 Ocak 2013 12:27

Aslında ben 2 yıl önce kayıt olmuştum.Neredeyse hergün burdaydım.MsX sayesinde bir çok arkadadaş edinmiştim.Facebook'tan daha çok gelir olmuştum buraya.Sonra birden girememeye başladım.2 günde bir,3 günde bir git gide azaldı girme oranım sonra da iyice koptum ne olduysa.İşte bu günde artık ne olduysa burdaki sohbeti özledim ve geldim :)

gül hanım önat 8 Şubat 2013 00:21

her konunun olduğu bir sayfa :) tesadüfen çıktı karşıma iyiki de çıktı :D

shadowman 12 Şubat 2013 17:37

merhaba öncelikle bu ilgi ve alakaya teşekkür ederim,sitenizi çok iyi buluyorum ve kullanıyorum,tabi çok sık kullanamıyorum, o kadar zamanım olmuyor,fakat bazı konularda bana çok yardımcı oluyor,ben fantastik resim yapmak istiyorum, ama hiç bir bilgim, yok bu yüzden araştırma yapıyorum,bir zamanlar okul yıllarımda,resim çeker tab yapardım bir süre sonra bıraktım, tabi iş güç olmuyor,kendime gelirsek 52 yaşındayım özel bir şirkette imalat müdürlügü yapıyorum ilerleyen zamanlarda belki tekrar konuşuruz, mavi karanlıkla tanışmam en az 7-8 yıl vardır yine böyle bir arştırma sırasında bulmuştum şimdilik hoşca kalın

kalpsizburaq80 12 Şubat 2013 19:14

BN bu siteye ödev araştırıken buldum diğer sitelerin dizaynı güzel deqildi o yüzden siteyi çok beqendim bugün üye oldum
Bide bu sitede oyun soru ödev falan resim gibi şeyler paylaşabilirmiyim izin verirmisiniz??

Percabethh 17 Şubat 2013 11:36

Ödev yaparken buldum ve çook hoşuma gitti (Y)

StarGirl 18 Şubat 2013 20:30

Alıntı:

kompetankedi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 4660)
Merhaba,

MsXLabs® - Mavi Karanlık®´a hoş geldiniz!

Sitemize kayıt olmak için ayırdığınız zamandan dolayı teşekkür ederiz. Umarız bizimle birlikte olduğunuz zamanlarda iyi vakit geçirebilirsiniz.
Kendinizi kısaca tanıtıp, sitemizi nasıl bulduğunuzu belirtirseniz, bu bizi çok mutlu eder.
Etrafta sizi sıkça görebilmek dileğiyle..

Saygılar,

MsXLabs® - Mavi Karanlık® Ekibi

Zaten önceden de kayıtlıydım :D Ama girmediğim için hesabım silindi. Neyse MSXLABS'ı çoook seviyorum♥

_GüzelikMeleği_ 22 Şubat 2013 20:26

Ödev yaparken google ödev konumu yazdım bu siteye girdim..Bu arada ödevimden sayende 100 aldım.Neyse ismi ve rengi hoşuma gitti insanlarıda içerigide üye oldum uzundu kısaltım

Ketrin 4 Mart 2013 21:19

Internetde oyle geziniyordum birden gördüm, ve üye oluyim dedim. Ama nasil kullanacagimi bilmiyorum. Yani maksat nee???:):)

elfinasdf 7 Mart 2013 14:32

nette bir konu içn geziordum birden bu siteyi açtm sonra beendm üye oldm sonra şifremi unuttum yeni açtım :D

Saat: 14:33

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık