![]() |
slm günlük yine ben biras daha dert yanmaya geldim.çok az zamanım kaldı ama kafamda çok karışık.:uf:elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama işimiz Allah'a kaldı.hakkımda ne hayırlıysa o olsun8-) |
salı günü benim için çok önemli :( inşallah istediğim olur ve rahata kavuşurum :S |
Selam günlük nabersin :) sonunda bitti işte... Kuyu işi tamam. Herşey hazır. Stresli ve yorucu 4 gün sonunda bunu da hallettim şükür. Yorgunluğuma da değdi hani...:) |
günlük geçmiş sayfalarına bir baktım ilk okul zamanımdan beri yazmışım hiç de ayrılmadık en iyi ikinci dostummuşsun anlaşılan dilin yüreğin yok ama tertemiz sayfalarında çok şey paylaşmışız ancak artık kalem değil de klavyeden yazdığıma kızmıyorsundur umarım Eylül 2008 |
Sevgili günlük sonunda derslere de başladık şu lisede ama ders programı ve sınıf öğretmenleri bir kez daha değişecekmiş.. Serviste sabahları arka 4 lüyü 5 lemek yerine Orkun akşamları da ben tabureye oturuyorum..Fakat öğle tatili 1 saat ve TicareT Merkezi ' nde yemek yeme şansımız var.. Sınıf arkadaşlarımdan şimdiye kadar memnunum bayram tatili de yaklaşıyor.. Neyse şimdilik bu kadar yeter unutmassam akşama görüşürüz..HoşçakaL |
Yarın ya ağlayacağım ya da güleceğim.Umarımm herşey herkesin dilediği gibi olur.Bana şans dile günlük..:( |
Onca öfke ve kırgınlıklarıma rağmen onu yok sayamıyorum. Dilerim her daim mutlu olur. Bana yaptığı haksızlığında en kısa zamanda farkına varmasını isterim. Belki o zaman kendini affettirebilir ve canım böyle yanmaz.... |
sanırım ben çok çabuk affediyorum eski dostumdu en zor günümde aradı ben çağırmadım mutlaka gelicem dedii ama gelmedi yinede sağolsun araması bile yettii...! |
Sevgili günlük havalar çok soğudu yaff hastalık yakamı bırakmıyor.Gerçi daha iyiyim şimdi.Aslında anlatmak istediğim o kadar çok şey var ki,ama hiç bir faydası olmayacak günlük.En iyisi hiç başlamayayım ben:S:( |
BizBize / Sanal Günlük Sevgili günlük tekrardan merhabalar.Bugün arefe günü!Eskiden bayramlarda,bayram arefelerinde yanımda olan çok değerli bir arkadaşım vardı...Bu onsuz gireceğim ikinci bayram:(:(:( Canım yanıyor yaff bildiğin gibi değil.Kaybettim onu!Sözleri-Kişiliği nasıl netse,gidişi de net oldu dönmemek üzere! Ne diyeyim nasıl anlatayım.Kabullenmeyi deniyorum ama bir yerlerden çıkıp geliyor,anımsatıyor,buluyor beni bu üzüntü...NE kadar konuşsamda anlatamıyorum:S:( Bayramın mübarek olsun canım arkadaşım B****** Gidiyorum şimdi günlük. |
| Saat: 10:36 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık