MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Site ve Forum Hakkında (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/)
-   -   MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/4785-msxlabs-la-nasil-tanistiniz.html)

muhammed oğuz 8 Mart 2013 21:44

SELAMÜN ALEYKÜM SAYGIDEĞER YÖNETİCİ BEN 21 YAŞIMDAYIM AÖF LİSE 1E GİDİYORUM GÜNDÜZLERİ İŞ YERİME GİDİYORUM AKŞAMLARI İSE OKULA GİDİYORUM.BENİM MEMLEKET,VATAN VE PLAKAM 27=GAZİANTEPLİYİM ANNEM İSE KİLİSLİ BENİM SEVDİĞİM DİZİLER
1.)ŞEFKAT TEPE
2.)SAKARYA FIRAT
3.)KURTLAR VADİSİ PUSU
BENİM BURCUM BAŞAK İNTERNET SİTENİZDEN ÇOK MEMNUNUM İYİKİ BÖYLE BİR İNTERNET SİTESİ VAR SAYGI VE SEVGİLERİMLE HAYIRLI AKŞAMLAR

Trina 13 Mart 2013 20:59

Msxlabs'ı yaklaşık 2-3 sene önce ülkelerle ilgili bir araştırma ödevimi araştırırken bulmuştum.Ve ödevime çok da yararlı olmuştu.Siteyi fazla araştırmadım ama konu yelpazesi çok geniş ve çok güzel bir site hep misafir olmıyım üye olıyım dedim bende.:)

maNfRiD 18 Mart 2013 19:18

Msxlabs'ı Google amca sayesinde buldum ve iyiki de bulmuşum diyorum.Çünkü her açıdan yararlı bir site. ;)
Şimdiden Msxlabs ailesine böyle bir site kurdukları için teşekkürlerimi sunuyorum..Bu arada Tüm Türkiye'nin 18 Mart Çanakkale Zaferi kutlu olsun.Tüm şehitlerimize minnettarız.. <3

Gecem 18 Mart 2013 19:35

şans eseri denk geldi hemen üye oldum .. güzel yararlı site

enes05252 21 Mart 2013 18:15

Bilgisayara sinirlendim vurdum bu sayfa geldi :D Kayıt oldum :)

mikado116 31 Mart 2013 11:31

ben hep ödev filan araştırdığımda bu site çıkardı genelde bende hep girer cevabı öğrenirdim sonra bi kayıt oluyum dedim oldum :D

ROSE 31 Mart 2013 11:47

soru cevab sitesi ariydodum karsima cikdi :):)

samilay 11 Nisan 2013 13:15

merhabalar arkadaşlar bir konuyla alakalı araştırma yapıyordum sizin sayfa karşıma çıktı ve istediğim bilgiye ulaşınca bu sayfaya üye olmalıyım dedim size çok teşekür ediyorum

_LEYDİM_ 14 Nisan 2013 17:34

mrb ben sitenizi aslında ihtiyaçtan buldum..bilgisayarımdaki msn skype kardeşliği arasındaki problemleri çözmeye çalışıyodum ve googleda arama yaptığımda karşıma çıktınız çokta iyi yaptınız :):) hadi bakalım bu işin sonu nereye varcak hepberaber yaşayıp görcezzz...;)

merak dolu ben 30 Nisan 2013 19:36

ilk ablam keşfetmişti:ben bu ne be daha iyilerini gördüm demiştim. ama yanılmıştım.ben de 30 nisan 2013 tarihinde hemen üye oldum.çok zevkli bir yer.

10La100LesH 4 Mayıs 2013 17:49

Matematik dersiyle ilgili bir konuyu araken karşıma bu site çıkıverdi çok beğendim ve hemen üye oldum. :D

~Rümeysa~ 7 Mayıs 2013 21:20

Uzun süredir zaten nimetlerinden faydalanıyodum üye olmak bugüne nasip oldu:smiley9::smiley9:

Selen Aker 8 Mayıs 2013 00:38

Alıntı:

kompetankedi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 4660)
Merhaba,

MsXLabs® - Mavi Karanlık®´a hoş geldiniz!

Sitemize kayıt olmak için ayırdığınız zamandan dolayı teşekkür ederiz. Umarız bizimle birlikte olduğunuz zamanlarda iyi vakit geçirebilirsiniz.
Kendinizi kısaca tanıtıp, sitemizi nasıl bulduğunuzu belirtirseniz, bu bizi çok mutlu eder.
Etrafta sizi sıkça görebilmek dileğiyle..

Saygılar,

MsXLabs® - Mavi Karanlık® Ekibi

Vala facemin e-postasını onaylatcak karşıma bu site çıktı bende direk girip baktım önce sonra üye oldum işte memnun kaldım bu siteden öyle yani

BirDilekTut 13 Mayıs 2013 16:00

Canım sıkılmıştı sitede geziniyordum MsX görünce bakıyım dedim baktım ve çok güzeldi ben burda daha çok görceksin çünkü bu site harika

ejder lordu42 14 Mayıs 2013 12:57

Okul arkadaşlarım bu sitede konuşuyorlardı brnde sonra açmak istedim açtım bu sitenin eğlencesini,hareketliliğini ve iyi biyer oldugunu farkettim üye oldum bu siteden çok memnunum

hayallegerçek 18 Mayıs 2013 09:39

merhabalar

DeRDeST 27 Mayıs 2013 10:12

merhaba ben kahramanmaraştan salih akçakoyun. 22 yaşındayım. koç burcuyum. Galatasaraylıyım. kendi çapımda şairim. güzel şiirlerim vardır. herkes şiirlerimi beğeniyor. ve çok seviyor. ayretten ben görme engelliyim. ama bir çok işimi kendim yapabiiyorum. forumda görev almayıda istiyorum ama biraz tanımam lazım. tamamen öğrenmem lazım. sitede DeRDeST adını kullanacağım. ben başka formlardada görev yaptım. örneğin kendi okuduğum lisenin form sitesinde ve ona benzer bir ders eğitim sitesinde görev yaptım. siteyide 3-4 yıl evvelden tesadüfen buldum. hep misafir olarak takipte kaldım. ama artık bundan sonra sitede çalışmaya karar verdim ve üye oldum...

Efulim 27 Mayıs 2013 12:44

Bu konuya cevap yazdım mı bilmiyorum, yazmışsam bile Blue Blood olmuştur yazdığım mesajın sahibi..
Tam 4 yıl önce Eylül ayında üye olmuştum bu siteye, 5. yılımız dolacak kısmet olursa :) Artık kimilerimize göre tarih olan MSN için yama ararken bulmuştum burayı, bir kaç ay hiç girmedim.:shy2:

Hemen hemen her gün buradayım, Google bile alıştı açar açmaz MsX yazıyorum :smiley9: 2 yıl yetkili olarak görev aldım, bazen zor ve sıkıntılı; çoğu zaman da eğlenceli, güzel günler geçirdim.

Güzel bir alışkanlık MsX, aile gibi vazgeçilmez.:tender:

Valerie lee 28 Mayıs 2013 14:39

Valerie Lee

MsXLabs MK benim karşıma tesadüfen çıktı maji ve parapsikoloji hakkında bilgi edinmeye çalışıyordum ve burası ilginç gelip incelemeye koyuldum sevdikten sonra üye işlemini gerçekleştirdim

DeRDeST 29 Mayıs 2013 10:37

bende sporcuların hayatını araştırırken tesadüfen bura çıktı çok sevdim. sonra uzun bir süre takip ettim ve bir kaç gün öncesinden üyeliğimi gerçekleştirdim...

şiçeyang 29 Mayıs 2013 10:47

ödev araştırması yaparken

_melike_ 2 Haziran 2013 14:04

sitelerin en kralı yahoooo ne ararsan var herkes üyye olsun bence:smiley32::smiley32::bow::bow::walk:

Disi_Kartal 11 Haziran 2013 14:49

Google'da birseyler ararken kendimi burda buldum. Forum ilgimicekti o yuzen üye oldum :)

medreseli 11 Haziran 2013 22:13

tanışma

iki sene önce ergenlikle ilgili yazı araştırması yaparken buldum....üye oldum...

---------- Mesaj tarihi 22:13 ---------- Önceki mesaj tarihi 22:13 ----------

iki sene ergenlikle ilgili yazı araştırması yaparken buldum ve üye oldum

subran 12 Temmuz 2013 20:21

Online iş geliştiriyoruz ve Türkiye de en çok tıklanan forumları ararken sizi de buldum
başarılarınızdan dolayı tebrik ederim.

_Ceyda_ 12 Temmuz 2013 22:06

Bundan yaklaşık 1 yıl önce,huzurlu bir geceydi MsX'le tanışmamız.

İlk önce katkı amacıyla üye olmamıştım,ama şimdi iyi ki olmuşum diyorum.Yeni dostlar edindim,herkese yardım etmek beni mutlu etti.İyi ki de varsın MsX.Şu an elimizde büyük bir rekor tutuyoruz bence.Herkesin desteğiyle.

Yetkililer adına katkı sağlayan herkese teşekkürler ;)

Intersect 31 Ağustos 2013 22:53

Kleopatra.. Eski bir üye ve çoğu üyenin bildiği bir isim. Önceden ödevlerim için falan hep Google'da arama yapardım. Bunda bir gariplik yok. Asıl gariplik neredeyse her ödevimde karşıma MsXLabs.Org çıkıyordu vede bana gereken her mesajın sahibi Kleopatraydı Cidden hiç farklı birini hatırlamam. Bir gün Ziyaretçi olarak soru sormayı bırakıp üye olayım dedim. Ve 2 Yıldır bu ailenin parçasıyım. MsX vazgeçemediğim bir şey. Asla kopamıyorum. Ve unutmadan, Hey Kleopatra, her neredeysen teşekkürler. :) Hemde çok.

ysf99 3 Eylül 2013 13:49

aslında ben ortasona gidiyorum ve ödevlerimin neredeyse hepsine internetten bakıyorum bu yüzden her girdiğim sitenin üzstünde MsXLabs® Organization - Mavi Karanlık® yazyodu zaten sitede benim içime sinmişti bende "neden üye olmıyım ki" dedim ve böylelikle üye oldum uzun zamandır girmiyuodum bi ödev çıktı sonra hatırladım...

basak_1 14 Eylül 2013 21:43

öğretmenimiz ödev vermişti. her ödevi burdan baka baka artık emeğe saygı dedim ve üye oldum iyi mi oldu iyi oldu :D

Deepcentral3434 26 Eylül 2013 19:08

Ben bu siteye çok popüler olduğu için katıldım.
Bir de rütbelerin nasıl yükseldiğini merak ediyorum.
Gerekli bilgiyi bana mesaj atabilir misiniz?
Teşekürler

ExcLusive 29 Eylül 2013 16:53

Kuzenim sayesinde >> _BlueSky_

oiseauderose 2 Ekim 2013 21:35

ne zaman bir konu hakkinda bilgi edinmek istesem karsima cikiyordu.Bende bir uye olup goreyim kullanmak daha rahat olur dedim.

Gece Hüznü 16 Ekim 2013 20:19

Uzun zamandır varlığından haberdardım MsXLabs'ın ama bir türlü üye olma fırsatı bulamamıştım bugüneymiş kısmet :)

ThrustKopan 2 Kasım 2013 15:41

Arkadasım Sayesinde >>>>>>> Cilgin16 <<<<<<<

emogotik 11 Kasım 2013 16:04

merhaba

ben raskele harfler yazmıştım bu site çıktı hoşuma giti sonra ödevim vardı yine bu site çıktı o gün kayıt oldum yazdığım ödevi hocam çok beyendi yani TEŞEKKÜRLERRRRRRRRRRR

sevin 11 Kasım 2013 19:44

Merhaba ben Sevin. MsXLabs la ödev yaparken buldum çok yardımcı oldu ben de kayıt oldum:-*

Ektomorf 11 Kasım 2013 21:35

ben fen dersi yaparken buldum :D

---------- Mesaj tarihi 21:35 ---------- Önceki mesaj tarihi 21:29 ----------

Hz. Google buld sağolsun

yağız12 12 Kasım 2013 17:29

merhaba ben yağız

Eman 12 Kasım 2013 17:35

Fashion Photograf / Site Photolar attim Attiktan sonra site gezerken bu site geldi ici cok karanlikti sanki (R) etkilendim girdim

note : kimseyi tanimiyogrum + cok degisik original bir yer.

---------- Mesaj tarihi 17:35 ---------- Önceki mesaj tarihi 17:35 ----------

Alıntı:

Ektomorf adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 2682535)
ben fen dersi yaparken buldum :D

---------- Mesaj tarihi 21:35 ---------- Önceki mesaj tarihi 21:29 ----------

Hz. Google buld sağolsun

O nasil tabir_?

MeRCaN 18 Kasım 2013 18:02

Merhabalar benim ismim Pınar burayı tesadüfen buldum netten çok hoşuma gitti hemencecik üye oldum inşallah benide aranıza kabul edersiniz şimdiden çok çok tşk ederim

enes 196 5 Aralık 2013 16:26

güzel site:banana:

KARAşovalye 11 Aralık 2013 10:01

bu site bana ödevlerimde araştırmalarımda merak ettiğim şeylerde çok yardımcı oldu ben kayıt oldum teşekkürler :P (H)

prenses sofia 15 Aralık 2013 16:24

arkadaş önerisi olarak kayıt oldum(L)

İnek Öğrenci 16 Aralık 2013 15:05

Google amacaya ödevleri yazıyordum hep bu sayfa çıkıyordu.Güzel bilgiler vardı.Bende kaydoldum :D

JOK 18 Aralık 2013 15:59

Ödevlerimde ve meslek seçimimde bana çok yardımcı olan bir siteydi bende üye olup bildiklerimi paylaşayım dedim. :D

virüs26 23 Aralık 2013 13:27

Google da gezinirken buldum dikkatimi çekti iyi vakit geçireceğimi umuyorum :)

sinemaltindas 8 Ocak 2014 19:49

5.sınıfa gidiyorum . Sosyal Bilgiler öğretmenim ödev vermişti o zaman tanıştım :haha:

alpicamping 8 Ocak 2014 20:14

ben msx ile bir proje ödevi yaparken karşılaştım o günden beri en büyük destekçim

Misafir 8 Ocak 2014 20:17

aslında MsXLabs ile geçen ay dosya uzantıları nı araştrırken buldum

furkancs1 8 Ocak 2014 20:57

Bir konu araştırıyordum bi anda karşıma bu site geldi benimle çok iyi ilgilendiler bende üye oldum ve de çok memnunum :)

Saat: 11:41

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık