![]() |
Aahh günlük ah! Yarın bayram, bir sürü işim var bu gece, ki hiç böyle olmazdı. İşlerimi genelde 3 gün önceden bitirir bayramın gelmesini beklerdim. Ama bu bayram öyle olmadı. Neden mi? "Mavi Karanlık" diye bir site var ve ben full oradayım. işte bu sebeple ......:) Ama olsun orada olmayı seviyorum. Çok olsa bu gece uyumam yine de yetiştiririm.:) Görüşürüz günlük by... |
Güzel bir bayram sabahı , temiz bir uyku , iyi rüyalar..Bayram iyi başladı ve ne yaptım ettim msx Siz duramadım..İyi bayramlar günlükçüm ; Bol çikolatalar :P |
başım ağrıyor.son bir haftadır çok yoruldum:S şimdi çıkıyor bunun acısı:uf: |
Sevgili günlük yorucu bir gündü.Msx'te gezinirken Fadedliver'in günlüğüne gözüm takıldı.İşte o günlükten bir kısım; "hani gerçek DOSTLUKLAR her sinavi geçerdi, hani sevgi eninde sonunda kazanirdi? Hani hayatta hiç kirlenmeyecek degerler vardi? Hani en büyük zaferler, en kanli savaslarin ardindan kazanilirdi? Bunlarin hepsi yalan mi? Sahiden..., gitmesen olmaz mi? Bitmesek olmaz mi? AMA ÇOKTAN GİTTİNKİ SEN:(:( Peki o zaman... Senin istedigin gibi olsun... Öyleyse...Sen de Kendine Iyi Bak. "Kendine iyi bak" derler, kursunu kafana sıkıp giderler..." Bana,kendisi için çok üzüldüğüm bir arkadaşımı hatırlattı. |
Günlüküm:tender:Özledim seni bea:S Bu aralar çok kalamıyorum buralarda:moo:Ufak tefek bazı problemlerim var bide bayram telaşı eklenince bunun üstüne sonuç..Bu bayram diğerlerinden çok farklı oldu:SBabamız yanımızda yok:cry:Onun boşluğunu hissediyorum:SNeyse az kaldı çok az gidicez inşallah hep bir arada olucaz:tender:Bide önemli bi sonuç bekliyoruz bakalım ne gelicek:Sumarım negatif gelir:Skorkuyorum:(ve bu süreci yaşarken yaşamış olanları çok daha iyi anlıyorum zor bi durum ve bayağı sıkıntılı bi süre etrafa gülümsüyorum ama içim içimi yiyor:Suyuyamıyorum kaç gündür:STek dileğim sonucun güzel çıkması bizler için..Bu arada kusum da bana çok destek oluyor çok seviyorum ben onu iyi ki var... 'ailem'o benim .. hoşçakal günlüğüm iyi haberlerle dönerim inşallah:) :wave: |
Gün güzel başladı:D güzel devam etmekte... Kusum bana öyle güzel birşey yapmış ki çok mutlu oldum:kiss: Çok seviyorum ben onu :tender:Yine kekledi:D:moo: Hem de en zayıf noktamdan:hih2:Bozuntuya vermemeye çalıştım ama nafile:SSinirden zıplıyorum:rofl:Bu arada İstanbuldaki düğünümüzün tarihi çok yaklaştı:moo::moo:Bide onun heyecanı var:rofl:Neyse hayırlısı olsun her şeyin:)))) Hoşçakal günlüküm :D çok acıktım ben:moo::moo: Annem sağolsun döktürdü yine mutfakta:drool::drool: hemen gitmeliyim:moo::moo: :wave: |
Günlük şu 9 günlük tatil çok yaradı . 9 gün boyunca yaklaşık 6 saat İstanbul Kıyamet Vakti oynadım :noangel: .. Forumda pek paylaşımda yapamadım :moo: Şu sıralar kendimi Forum ' a verip birşeyler yapacağım.. Bilgisayarımın etrafı çadır gibi oldu ne ararsan var .. İstersen sayıyım günlük ; Bant - Tırnak makası - Yeşıl kuru boya kalemi - Telefon Defteri - Telefon (ev) - 120 soruluk kitapçık - şöyle bir baktğımda en az 15 oyun cd si - anahtarım - Yazın çalışırken bulduğum Mercedes amblemi ve X harfi - Mavi mendil - Kırmızı kalem - Günde 10 dakika ile İngilizce kitabı - İngilizce Sözlük - Parmak Belleğimin kağıtlar kullanım kılavuzu falan - modem .... Bu temizlenmiş hali.. Ayrıca dün akşam babamı yaklaşık 00 : 00 ' dan 04 : 00 ' a kadar Kişisel Bilgisayarımı kurcalarken yakaladım . Aile Koruma Şifresi ' ni kurdum .. Ayrıca bilgisayarı ' da şifreledim..Ek olara SaKLa programını da kuracağım.. Neyse günlük acıktım Annem patates kızartacak hoşçakal .. |
Bugün dersaneyi kırdım günlük,biraz hastayım:hysteric:Ama güzel bir gündü her zamanki gibi:uf:Annem de gelse artık eve ya,tatil bitti kiii:moo:Annemin köyde olduğu zaman zarfında düşündüm de aslında tek yaşamak tam da bana göre;Saolsun abim hiç yalnız bırakmadı ama:faint:. Biraz sonra yeniden test çözmeye devam ederim artık;).. Ben demişken günlüğüm yani kendimden bahsetmişken öteki yarıma da deginmeden geçemiciiim..Onu çok seviyorum iyi ki benimle...M:inlove:M |
Günlüküm birazdan maç var inşaAllah yenecez:D:D |
günaydın günlük kotu günler gecırıyorm............................koca bır kakartıdayım.............ama ınadına yasamak benımkı ınadına sevmek gibi...........yarına umudum var dır dıye belkı bu ısıltım:) |
| Saat: 17:00 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık