MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Site ve Forum Hakkında (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/)
-   -   MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/4785-msxlabs-la-nasil-tanistiniz.html)

CALISKAN 17 Ocak 2014 13:08

ben ise okulda iken hocamız bilgisayar dersinde üye olmayı öğreniyoduk hocamız bu sitenin bize uygun olduğunu ve üye olmamızı istedi işte böyleee..... :D

Dylastic18 28 Ocak 2014 11:17

Merhaba benim adım mustafa ilk öncelikle bu siteyi çok sevdim yetkilileri ilgili ve birçok şey düzenli bu siteye sık sık gireceğimden emin olabilirsiniz.

muronoloji 13 Şubat 2014 17:39

ben ödevimi araştırıyom hep bu site çıkıyodu bnde üye oldum

Emilyyy 4 Mart 2014 10:49

Nasıl oldu bende anlamadım bir anda rastgele önüme geldi. Küçük bir incelemeden snra kaydoldum

Yan8NF 4 Mart 2014 20:18

Benimki farklı internete ödev yazınca bu çıktı baya takip ettim ama bugün üye oldum :D

yakuptarlan 22 Mart 2014 18:15

Msxlabs la ekonomi ile ilgili araştirma yaparken taniştim:-D ve ekonomi ile ilgili yapilan tartişmalar açikçasi hoşuma gitti araştirmayi ve tartişarak öğrenmeyi sevdiğimden olmali

jasmin_yasemin 22 Mart 2014 21:19

kardeşim sayesinde bir ödev araştırırken .. I love msx :)

cevapçı 21 Nisan 2014 07:32

ben ödevim için arama yapıyordum burası dikkatimi çekmedi tabi ama üye olmadan yorum yapılıyormuş önce yorum yazdım sonra üye oldum facebooktan daha hızlı çalışıyor harika bir site ama okulum olduğundan yalnızca günde iki saat tek ayırabiliyorum bir serüven değildi ama sonuç muhteşemdi

---------- Mesaj tarihi 07:31 ---------- Önceki mesaj tarihi 07:28 ----------

artık öyle hocalar yok bizimde hocamız facebooktan bize hesap açtı hiç unutamam:D;):|

fatmadd 21 Nisan 2014 15:16

Ben de çok takip ettiğim bir siteydi ama kayıt bugüneymiş

TwistedFate 29 Nisan 2014 11:15

:D:DHayatta bulunabilecek nadir sitelerden biri çok harika paylaşimlar var Vikipedi ye bile basar

d_n_z 1 Mayıs 2014 14:28

MSX anlatılmaz yaşanır...:tender::tender::tender::tender:

eski uyelerdendim cırpın cırpın cırpındım benden hiç bişi olmadı vip uye bile sonra sacmalık bu dedim ve hesabımı kapattırdım sonra baktım ki ben herkezi cok ozluyorum yine geldim cunku seni çok ozledim msx:hug:

SenaBayrak 6 Mayıs 2014 12:28

Ödevimi yapıyordum ödevim de araştırmaydı bende Google'a yazdım sonra bu site çıktı karşıma. O günden sonra hep ödevlerimi burada yaptım.Sonra merak ettim üye oldum önce 2-3 tane daha üyeliğim vardı ama şifrelerini unutmuştum :D Bende bu üyeliği açtım ve bu forum çok güzel her şey var.Bazı şeyleri anlamadım ama her gün girip alışacağım :)

Mr Hein Kei 18 Mayıs 2014 19:16

Ödev yaparken burayı buldum ve üye oldum biraz ödev kurduyum da 8-|

solyanım 22 Mayıs 2014 07:34

slm

Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine buldum. Flaş öğrenmek için en güzel yer,lakin swish max 2 indirdim ama kurulum yapamadım süre dolmuş dedi:*(

ÇINAR 22 Mayıs 2014 10:17

Kopya çekerken

ayan 7 Temmuz 2014 22:15

sinav ariyodum birden karsima cikdi

KoRn 12 Temmuz 2014 02:03

Ödevlerimle ilgili ve ya cevabını aradığım bitşeyi google'a yazsam direk bu site çıyor bende artık üye olmalıyım dedim ve üye oldum. ^^

fatmanur22 12 Ağustos 2014 14:25

siteyle nasıl tanıştım?

merhabalar,
siteyle NATHANIEL adlı baş melek hakında daha fazla bilgi edinmeye çalışırken tanıştım.
çok mutluyum, teşekkürler, umduğumun ötesinde bilgiler verildi...

Alıntı:

kompetankedi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 4660)
Merhaba,

MsXLabs® - Mavi Karanlık®´a hoş geldiniz!

Sitemize kayıt olmak için ayırdığınız zamandan dolayı teşekkür ederiz. Umarız bizimle birlikte olduğunuz zamanlarda iyi vakit geçirebilirsiniz.
Kendinizi kısaca tanıtıp, sitemizi nasıl bulduğunuzu belirtirseniz, bu bizi çok mutlu eder.
Etrafta sizi sıkça görebilmek dileğiyle..

Saygılar,

MsXLabs® - Mavi Karanlık® Ekibi

gençlik27 17 Ağustos 2014 16:37

mATEMATİK öDevi Vardı ORDAN :D

mex 25 Ağustos 2014 17:20

Bende Performans Ödevi İçin Ek Bilgi Ararkenhttp://https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQHY2fHD79epFjdpny23HZjauC5b3TDvz50v-3WPIIqszLQxq4i

kirisun 22 Eylül 2014 20:17

Merhaba admin. Tesadüfen buldum siteyi gerçi tesadüf degil ama🐯
Sevgili admin lütfen kabala dini ve melek baabyel adıhakkında bilgi verirmisin?

insomnia42 22 Eylül 2014 22:58

:)

video converter ararken :) dün gibi hatırlıyorum:)

Beyaz_nur 21 Ekim 2014 22:58

Sitenizi daha öncede biliyordum fakat uzun süredir girmeyince nicki kayıp etmişim

Şimdi yine geldim vakit buldukça burda olacam

Saygılar.

berenkarya 3 Kasım 2014 20:37

kardeş,min ödevine bakıyorken buldumm

MsxLabs64 4 Kasım 2014 09:27

2005'den bu yana....

Mavi Karanlık ile tanışmam 2005-2006 yıllarına dayanır. 2005 yılında Selçuk Uni Bilgisayar Programcılığı bölümüne başladım. Site içi İntro ve Site içi Flash uygulamalar her zaman ilgimi çekmiştir. O dönem şans eseri msxlabs.org adresine girdiğimde kullanılan intro çok hoşuma gitmişti, siteyi biraz incelediğimde ise sanki bambaşka bir dünyanın kapılarını açmışlar, gerçekten Japon animelerin burda karakterist özelliklere göre Avatar olarak kullanılması ve özdeşleştirilmesi de bu farklı dünya benzetmeme kanıt olarak yeterlidir.Msxlabs hayatımda her zaman farklı bir yer tutmuştur. Birçok sitede aktif olmama rağmen bu siteye bu ilk mesajım nedeni ise O farklı dünyanın hep özel kalmasıydı , benim için yine özel ve bu gizemli dünyanın bir üyesi olmak benim için mutluluk ve gurur verici...

derya prenses 23 Kasım 2014 23:24

iyi bir site diye duydum öyle üye oldum

taha2514 23 Aralık 2014 18:56

Merhaba ben Taha,
Bu siteyle tanışmam bugün ödev verilen konuyla oldu. Güzel konular açtığınızı gördüm ve bu siteye bu aileye
katılmaya karar verdim. Bu ailede olmaktan çok mutluyum. Şu ana kadar bir aksaklık olmassa her gün size yardımcı
olacak konular açıp size yardımcı olmak istiyorum.

yenijenerasyon 29 Aralık 2014 12:02

Herkese selam olsun.

İsmim Volkan. Hobilerim yeni bilgiler öğrenmek ve çoğunlukla uzay hakkında araştırmalar yapmak.
Bu araştırmalardan edindiğim bilgileri YouTube deki kanalımda paylaşıyorum.
Memleketim Erzurum. 1990 doğumluyum.
Üniversite 2. sınıf öğrencisiyim (bölümümü söylemiycem :) )
Siteyle tanışmam: çok eskiden beridir araştırdığım bilgielre bu siteden ulaşıyordum. Çok ama çok eski zamanlardan bahsediyorum.
Ben de üye olup ham yaralı bilgiler paylaşmak hem bilgi edinmek istedim.

Herkese iyi günler dilerim.

GüzelŞirine 6 Ocak 2015 20:41

çevrim için üye az :(

çevrim içi üyesi az amaaaa

süpermen 6 Ocak 2015 21:40

Tesadüfen

Castelli 12 Ocak 2015 10:36

Alıntı:

kompetankedi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 4660)
Merhaba,

MsXLabs® - Mavi Karanlık®´a hoş geldiniz!

Sitemize kayıt olmak için ayırdığınız zamandan dolayı teşekkür ederiz. Umarız bizimle birlikte olduğunuz zamanlarda iyi vakit geçirebilirsiniz.
Kendinizi kısaca tanıtıp, sitemizi nasıl bulduğunuzu belirtirseniz, bu bizi çok mutlu eder.
Etrafta sizi sıkça görebilmek dileğiyle..

Saygılar,

MsXLabs® - Mavi Karanlık® Ekibi

Merhaba . Aranıza katılmaktan memnunum. Hepinize iyi günler dilerim.

ABDULLAH21 13 Şubat 2015 11:17

Adim ABDULLAH arkadaşlar kısaca APO der :-D bu siteyi yaptığınız için teşekkürler emeğe saygı
Lise iki ogrencisiyim ve uçak mühendisi olmak istiyorum ne yapabilirim ???

---------- Mesaj tarihi 09:17 ---------- Önceki mesaj tarihi 09:07 ----------

Dun aile içinde biraz konustuk amacım ne ne için okul okuyorum diye bende dedimki amacım bir uçak mühendisi olmak ve bunun için okul okuyorum dedim. Okuldan geldim internette uçak mühendisi için arama yaptım ve bu güzel siteyi buldum hemen uye oldum teşekkürler emeğe saygı :):)

uzm_doktorderya 19 Şubat 2015 18:38

ben bu siteyle şöyle tanıştım:
ben uzman doktorum. BANADA bir profösör doktor olan arkdaşımdan bu siteyi duydum daha doğrusu önerdi.doktorluk la ilgili paylaşımlar olduğu için bu sitedeyim..
herkese bilgilerimi yaymak için burdayım ben..

Kaan254 20 Şubat 2015 17:19

Çoğunlukla Ödev yapmak için giriyordum sonra kas geliştirmek için sonra sevdim bu forumu.Ve Üye oldum

_AERYU_ 21 Şubat 2015 15:42

Google da birey aryordum burdan yararlandm.Sonra iim snd ye oldum. :)

Snow_Flake 21 Şubat 2015 16:45

Genellikle bir seyler arastirirken 4-5 sene once her konuda bu site cikiyordu. Merak etmistim kayit oldum.

fener8 23 Şubat 2015 19:03

eski hali daha güzeldi

gazebo72 4 Mart 2015 23:34

gazebo72

benim msxlabsla ilk tanışmam yaklaşık 10 önceydi ve ben evlendim bir oğlum var,dışardan okumaya başladım, üniversiteyi.halkla ilişkiler ve tanıtım bölümünü kazandım.10 yıldan buyana internetim yoktu bundan dolayıda üyeliğim yokoldu ve şimdi bi rdaha üye oluyorum. halkla ilişkiler ve tanıtımın 1. yarıyılın ilk sınavınıda geçmeyi başardım.

Karamar 5 Mart 2015 19:58

Küçülügümden bu yana ne zaman bir sey araştırmak istesem karşıma bu site çıkıyordu üye olma kısmeti bugüneymişbu site bana yabancı gelmiyor hem o yuzden :)

MAVİWARE 19 Mart 2015 19:12

Odew ararken karsima cikti.

Fatih2 21 Mart 2015 17:39

biymem :bilmem:

burak gündoğdu 22 Mart 2015 10:21

Herkese merhaba adım Burak bu siteyi tesadüfen buldum ama çok güzel :D

---------- Mesaj tarihi 08:21 ---------- Önceki mesaj tarihi 08:19 ----------

Arkadaşlar hint bülbülü yavrum tüylendi yuvadan aşa inip çıkıyo bişey yapmam gerekirmi

muhtar 26 Mart 2015 20:52

Ben yanlis yerdeyim burasi neicin var yardim edermisiniz

gizemete 28 Mart 2015 20:11

aslında kızlara özel hastalıkla ilgili her türlü bilgiyi buldum daha sonra sevdiğim ünlülerle alakalı mesajlar günlükler okudum sonunda ben de buranın bir parçası olmak istedim ahaha :D:D

metin36 31 Mart 2015 17:14

merhaba ben metin tüm arkadaşlara merhaba

---------- Mesaj tarihi 14:14 ---------- Önceki mesaj tarihi 14:13 ----------

ben öyle uğradım geçerken :)

GüzelŞirine 31 Mart 2015 20:39

Güzel bir site nasıl anlatıyım ya..
bundan 1 ay önce...
ödev araştırıyordum burdaki bilgiler güzel di girdim baktım hakketen güzel bilgiler. ilk 2 yıl üyelik ücretli zannetim ve üye olmadım
şimdi üyeyim.
1 aydır
ben kendim buldum kimse önermedi.
5 yıllık hesabım çalınmıştı çok üzülüyorum o hesaba...:*(

---------- Mesaj tarihi 20:39 ---------- Önceki mesaj tarihi 20:39 ----------

♥♥Kimine göre forum,site ,msxlabs bize göre aile!♥♥

telaşlı 16 Nisan 2015 16:10

Internet de gezinirken buldum bu sayfayı henüz pek gezinip göremedim merak ediyorum

EmKa34 4 Mayıs 2015 00:22

Eski üyelerdendim ama silinmiş üyeliğim :) Yeniden katılmış oldum...

Tin Bilimi 29 Mayıs 2015 01:28

Daha önceden bildiğim bir yerdi. Yine de üye olmak bugüneymiş. Alışırız sanırım. : ]

Bayo sokolovic 14 Haziran 2015 13:34

Uzun zaman önce arama motorundan bir konuyu arastirken tanidim bu siteyi kaliteli bir siteye benziyor deneyip göreceğiz.

Saat: 23:26

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık