![]() |
|
Git istemiyorum seni,git Bitti herşey bitti bu rüya,git Gözlerime bakma sen.. Zaman aşkın zamanı değil.. Verecek sözüm yok,soracak sorum.. Tuttum nefesimi,ağlamıyorum.. 3 e kadar sayıyorum.. Önüm-arkam,sağım-solum... Aşk bi bilmece,çözemiyorum... |
Aldın omuzuna hatıraları Yükün ağır/ yolun uzun İşte gidiyorsun. Geçmişin Bir yün yumağı olmuş bakışlarında, Bir ucu bende / düğümü sende, Veda bile etmeden Terkediyorsun. Gölgen burda ama Ulu bir çınar gibi Uzaklardan besleniyor köklerin, Kirpiklerinde gölgelenmiş hüzünler, Yüreğinin acısı inmiş de dizlerine, Yaralı bir ceylân gibi yürüyorsun. Dönüşü olan Bir gidiş mi bu böyle? Yoksa terkediş mi / gizliden? Ne ben biliyorum yanıtını, Ne de sen . Ağzın kilitli / bağlanmış gibi dilin Susuyorsun.... Sıkışmış avuçlarına hatıralarımız, Benden birşeyler karışmış bedenine, Dudaklarında sıcaklığım var, Göğsünde yorgunluğum, Bir parçam ellerinde, Gözlerinde bir yanım, Götürüyorsun sana tutsak yüreğimi, Beni burda Eksik bırakıyorsun. Dalımda kuşlar sustu Esmiyor rüzgârlarım, Çiçeklerim gizlendi taç yapraklarına, Çünkü sen Güneşimi yanında götürüyorsun. Damarlarımda alıp veriyor fırtına, tipi, Sana giden yollar kapandı kardan, Yüreğim soğudu gidişinle, Suyu çekildi ağaçlarımın, Giderken İçimdeki baharımı da öldürüyorsun. Gidiyorsun işte uzaklara, Ölüme eş ayrılığa gidiyorsun. Sesin ölgün / bakışların sönük, Ellerin soğuk Üşüyorsun. Gitme Dönüşü belli olmayan yolculuğa, Belki açmaz uzaklarda tomurcukların, Adın söylenmez ağızlarda Güllerin kokmaz / ırmakların kurur, Dilinde kırılır belki Sevgi dolu sözcükler, Buralara gelmez çağrıların Biliyorsun. Gidiyorsun işte, Bağrını açmadığın rüzgârlarda sürükleniyorsun. Üzerinden geçmediğin sular, Akşamları Üzerine bulut çöken hüzünlü dağlar Yabancı sana, Anlasana! Beni burda, Kendini Bilmediğin dağlar ardında Yalnız bırakmasana. |
Gitmek var kalmak var... Gitmeye karar vermek kalmaya mahkum olmak var.... Dünyanın bin bir türlü hali var yani.... En kötüsü de sonuçta ayrı düşmek iki gözüm. Yalandan yanlıştan beceriksizlikten sorumluluktan sorumsuzluktan kaçıştan gurbetin çağırışından mecburiyetten velhasıl pek çok nedenden dolayı ayrı düşüyoruz… Dilimizden koptuk. Dilimiz döndüğünce de anlatmaya çalışıyoruz. Kökümüzden kültürümüzden kopup iki arada bir derede sıkışıp kaldık. Ruhen göçebe insanlarız biz. Göçebeliğin tüm şartlarını sonuna dek zorlayarak evimiz köyümüz kentimiz ve hatta ülkemizden koptuk. Yaban ellerde değersiz ayrık otları gibi dikilmiş duruyoruz. Ayrık otu ne kadar dikse o kadar işte! Demem o ki yaşamaya devam ediyoruz. Yaşamak ise önce ayrı düşüp sonra da ayrı düşmenin çilesini çekmek değil midir zaten... Ne tür bir kısır döngü bu; kaç üstü kaç oluyor cezamız! Bana kalırsa uzun süre dert çekmez insanoğlu. Onarılır bir biçimde. Doğa onarır onu. Aslında kahır çeken gönüldür. Gönül bir kez darbe yemeye görsün iflah olmaz artık. İflah da etmez... Bazı felaketlerin alameti yoktur! Ayrı düşmek de öyle bir şey. Bir bakarsınız aniden uyarılmaksızın ayrı düşüvermişsiniz. En ağır ceza ise sevdadan ayrı düşene kesilir. Sevdası kaçmış gönül ne işe yarar ki! Gönüle heyecan telaş ve hüznü veren sevda olmayınca at o gönül’ü çöpe; sonra da kutuyu ebediyen boşalt gitsin! Ne yapmalı o halde? Yaşamanın ayrı düşüp eksilmek olduğu bir dünyada bizleri yeniden yaratmayı beceren sevgi sevda aşk bağlılık umut veya adı her neyse ona sahip çıkmalı sanırım. O “adı her neyse” var ya işte insanı yaşama bağlayan ve hayatta tutan köklerin ta kendisidir o. Gönül sevda çile çekmek ayrı düşmek ayrılık... Karatahtamda bunlar var bugün... Yaşamı çoğaltan ve tenhalığı yok eden o “adı her neyse”ye mutlaka sahip çıkın dostlar. Belki bugün UMUT'tur adı... Ve sahip çıkın tüm sevgilere!.. |
gel yada git http://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif farketmez benim için her koşulda aşığım sana dışım bunu söyler içim aldanırmı bunlara... Benimle kal sarsın havamız bizi hasret olmayalım birbirimize gel bana ne zaman yada nasıl deyıl yeterki gel bana... Farkındayım acıların farkındayım çektiğim duyguların geçte olsa hatada olsa anla beni yeterki gel bana. |
BIRAKMA BENİ... Günlerdir ağladım yokluğunda Bekledim bana geleceğin o günü Senden uzak olsamda aldırmadım Hep umutluydumhttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif beklemeye yeminliydim Düşünmedim sensizliğihttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif yapamazdım zaten... Sensiz asla olamazdım Bir eksiklik vardı İçimdehttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif gittiğinden beri Dönseydin bitecektihttp://www.tekplatform.com/images/smilies/virgs.gif ya dönmeseydin... İşte o zaman da ben bitecektim. Eğer sen olmayacaksan bu dünyada Bende olmayacam... İstesem bile bunu yapamayacam Sensiz asla olamayacam... |
Git artık... Ve Asla Gelme! İstemiyorum senli düşleri, senle dolu hayalleri. Tam unutmuşken, seni yok etmişken geri gelmekte neyin nesi? Nasıl bu kadar hakim olabiliyorsun hayatıma? Neden karşı koyamıyorum ben sana? Niye Nefret edemiyorum, neden bir türlü unutamıyorum seni? Nesin ki sen! Vazgeçilmeyişinin sırrı nedir? Bu nasıl bir aşktır, nasıl bir tutkudur, duygudur ki bu... Bir anda içimi senle doldurabiliyorsun... Tek bir kelimen yetiyor! Tek bir kelime demen, beni benden alıp sana doğru getiriyor. Ve vazgeçilmez, geri dönülmez bir yola doğru ilerliyorum.. Eskiden susmak tek çareydi, ama artık dilim sussa da gönlüm susmuyor! Dur diyemiyorum ki Ona... O Yüzden Git artık! Ve Asla Geri Gelme... Beni Benden Alıp, Sana Doğru Götürme.. Funda |
kabuk bağlamayan bir yarasın ömrümde.. her şarkı yeniden kanatıyor yaramı.. ya gel ya git artık ,dayanamıyorum..! ya gel ya sus artık, bilmek istemiyorum.. duymak istemiyorum yalanlarını..! keşke hiç girmeseydin kanıma.. keşke damarlarımda dolaşmasaydın.. saramıyorum yaralarımı.. açtığın kesikler kapanmıyor..! bir kağıt kesiği gibi sızlıyorsun içimde.. kan kaybından öleceğim.. dışarı akıtamıyorum zehir sevdamı.. içimde boğulacağım,kendi kanımla.. olmazsa,Babil'in asma bahçelerinde asacağım kendimi! öleceğim eninde sonunda..! ya da susacağım,"keşke.." olacak tek sözüm.. son sözüm sen olacaksın, son sözüm keşke.. ne kadar da keskin bir söz değil mi..? paramparça etti şarkılarımı.. canımı çok yakıyor, damarlarım ufalanıyor.. masallarım kana bulanıyor.. çocukluğum düşüyor gözümden, yara bere dizlerim,kanayan avuçlarım.. hepsi siliniyor bir anda.. tek kelime "keşke".. tek başına kanatıyor bu kadar, tek başına yakıyor,yıkıyor,dağıtıyor.. enkaza dönüyor hayallerim.. keşke bu kadar istanbul olmasaydın.. keşke bu kadar girmeseydin içime.. gözlerime dolmasaydın, kanıma karışmasaydın.. keşke gitmeseydin,keşke hiç gelmeseydin..! farketmiyor artık.. izin ver dursun,ya da bırak kanasın.. "Hém YaRamm Hem YaraßandımM oLamazsınN... |
Gidiyorsun. Ağlamaklıyım biraz bu gece, Biraz dalgın, biraz yorgun. Gidiyorsun, Lanet olsun! Dönüşü bana olmayan bir gidiş daha… Acaba kaderim mi bu diyorum.... Hep beklemek, bekletilmek mi? Oysa ben seninle tomurcuklanmak istiyordum, Oysa, oysa ben seninle yeşermek istiyordum, Çöl misali şu yalan dünyamda. İşte yine aynı, alışılmış, İşte yine aynı hazin son. Gidiyorsun, Lanet olsun! Dönüşü bana olmayan bir gidiş daha… Canım yanıyor doğrusu. Kalbim acıyor seni uğurlarken. Titretici bir soğuk var; Üşüyorum, Yalnızlığımın doruğundan sana el sallarken. Gidiyorsun, Lanet olsun! Dönüşü bana olmayan bir gidiş daha… Ama her şeye rağmen, bil ki bekliyorum. Çünkü sen sevda sarayımın tek sahibi, Çünkü sen diyarı vazgeçilmez olanı, Çünkü sen yalan dünyamın tek gerçek kalanısın. Ama sen… Gidiyorsun, Lanet olsun! Dönüşü bana olmayan bir gidiş daha… Biliyor musun yıllardır bir arayışta olduğumu? “Seni seviyorum.”diyebileceğim “Sen’imi” arıyordum. Peki ya biliyor musun bu arayışın seninle son bulduğunu? Doğru ya, neden şimdi söylüyorum? Gidiyorsun, Lanet olsun! Dönüşü bana olmayan bir gidiş daha... |
En kolay olandır gitmek!” “Gitmek hiçbir şeyi bitirmez. Aksine durur ya da yaşar gibi her şey. Gidene değil kalana yoldaş anları vardırhttp://www.olurumyoluna.net/images/smilies/smiliv.gif ayrıntıları vardır aşkın en gerisinde.” gittiğimi çok sonra anlayacaksın. Şimdi uğurluyorsanhttp://www.olurumyoluna.net/images/smilies/smiliv.gif sende kalan yanıma güvendiğin içindir!" |
| Saat: 12:00 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık