![]() |
Merhaba ben enduro, motosiklet ile ilgili paylaşımlar yapmaya çalışacağım |
slm tesadüfen beyin loplarını incelerken.sağ ve sol lop ne işe yarar derken sitenin ismiyle karşılaştım umarım kaliteli ve sevgi içeren bir otam oluşur. |
Bende Elçin ablamın (runeşya) tavsiyesiyle bu foruma katıldım. |
ohooyy ben ilk zamanlardan biliyorum galiba Msnplus zamanlarından ;) |
Msxlabs Zannediyorum ilk olarak 16-17 yaşlarında bir gençlik sitesi olarak karşıma çıkmıştı. |
Üyeliğim vardı daha önce yine uğrayım dedim herhalde gelmeyeli çok olmuş hesap buff olmuş yeniden kurduk bakalım hakkımızda hayırlısı . Forum yeni hali ile çok güzel olmuş inşallah daha güzel yerlere gelir :) başarılar dilerim |
Ben genel dolaşım yaparken bu forum'u buldum. İlgimi bir başlığın altında yazılmış yorumlar çekti bu yüzden üye oldum.. |
Bir arkadaş girince gördüm merak edip hesap açtım |
Bu siteyi keşfetmem süper oldu. :) Gelecek senin ödevleri şimdiden hazır ;););) |
Herkese merhaba aslında çok eski bir üyeyim 10 yıl önce üye olmuştum üyeliğim silinmiş uzun yıllardır yoktum sağlık olsun, eski tema aslında çok güzeldi sanırım vbulletin sürüm yüksetilmiş aynı temayı buna uyarlıyabilirseniz daha hoş olur bence benim fikrim herkese iyi forumlar. |
Nasıl tanıştığımı gerçekten hatırlamıyorum ama çok önceden tanışmıştım. O zamanlar bu forum bu kadar gelişmemişti. Sıradan bir şeydi işte. Ama okul yüzünden bir süre giremedim bu foruma. 180 gün sonra da üyeliğim iptal edilmişti. Yıllar sonra işte geri döndüm. Ve forum gerçekten çok iyi olmuş. Ellerinize sağlık. Futbol ve basketbol oynamayı sevmem. Çünkü yeteneğim yoktur. *-) Öte yandan bilgisayarla uğraşmayı severim ve klavye üzerinden herhangi bir yazarlık yapmayı da isterdim. Tabi kendi düşüncelerim değil de başkalarının söylediği yazılarını sanal aleme geçirmekti burada kastettiğim. Çünkü benim yazarlık yeteneğim de yoktur. :D Şu an 12. sınıf öğrencisiyim. Sınavlara çalışmak gibi bir derdim var. Hayat gerçekten de çok zor. Hani hepsini anlarımda matematiği anlayamam. Ne kadar çalışsam da ertesi gün unuttuğum konudan sınav olacağımı bile bile hala çalışmaya çalışmak üzerinde biraz çalışmalarım var. :D Her neyse, yazdığım bazı yazılar var. Alıntı yapmışlığım da var. Dedim ya yazarlık yeteneğim yok diye. Bloğum var işte. Kimsenin takip etmediği. Bloğuma buradan ulaşabilirsiniz. Liseye başladığımdan beri yurtta kalıyorum. Artık eve gelmek misafirlik gibi geliyor. Artık alıştım diyebilirim. Yani annem ve babamı da hiç özlemiyorum diyebilirim. Bu sene benim için zor bir sene olacak ama artık yapacak bir şey yok. Çalışıp sabretmeye bakacağız. Şimdilik bu kadar yeter. |
;)merhaba ben BİROL uşak üniversitesindeyim arkeoloji ikinci sınıfım aslında site beni buldu diyebilirim umarım istediğim kelimeler ve arkeoloji ile ilgili bütün konuları ve başka aradığım bütün konuları bulabilirim teşekkür ederim. |
Selam ben Cem, Sakarya'lıyım 2001 yılından beri İstanbul'da yaşıyorum. Tekstil desinatörüyüm.. (Photoshop - Freehand - Illistrator operatörü..) Msxlabs'ı çok eskiden biliyorum. aklıma geldi ve kontrol ettim. O zamanlar bilgiye ulaşmak, paylaşmak şimdiki kadar kolay değildi... keyifli zamanlar geçirdiğimi hatırlıyorum. Site yeni tarzıyla çok hoş görünüyor.. emek verenlerin ellerine sağlık... Herkese güzel vakit geçirmeleri dileği ile, bol paylaşımlar... |
google de gezinirken sizin linke tesadufen tıkladim iyki tıklamışım bu kadar seviyeli düzgün site bulduguma cok sevindim her konuda faydalanacagım nezih bir ortam emeklerinize teşekkur ederim :uf::uf |
Merhaba arkadaşlar , benim adım Özgür . İstanbulda yaşıyorum. Bu sitede aradığım her şeyi bulmak çok güzel . Yakında bir yeni konu da ben buraya ekleyeceğim bu yüzden adminler ile tanışmak istiyorum herkese iyi eğlenceler . |
ben bu sayfalarda geziniyordum baktım burayı beğendim hoşgörülü kişiler vardı bende katıldım ama katılırken içimde çok büyük bir sevinç ve heyecan vardı.:):D adım alpasrlan ıspartada yaşıyorum |
Ben Opr. Dr. Yusuf CAN Kulak burun boğaz uzmanıyım. Rinoplasti ve Horlama Cerrahisinde hastalarımıza hizmet vermekteyiz. Sayfada sizlere yardımcı olmak için elimizden geleni yapacağız. Herkesinsağlıklı mutluluklar içerisinde bir yaşam sürdürmesini diliyorum |
MsXLabs la nasıl tanıştım Yamuğun alanını internette ararken bu siteye denk geldim ve araştırdım.Bence çok iyi bir site gayet memnunum |
MSLABS ORG TANIŞMA ANIM Merhaba Karanlığın Mavi yüzü yıl kaç tam hatırlayamadım desem yeri mavikaranlığın kurulduğu dönemler sanırım masa üstü diye bir sohbet vardı hala varmı bilmem burası bana bağımlılık yaptı başka yere gitmediğimden durup durmadığını bilmiyorum tabi masa üstü sohbetin birde efenin yani tatar ramazanın bir sitesi vardı orayada giderdim efe sitesini kapattı ararştırıken birde rengi falan ilgimi çekti bir gireyim bakayım nasıl bir yer ve ilk girdiğim nikim BuCuRCaDy dı ve o nikimi hala çok severim o dönemler bilmiyorum ya tabi sadece bir nik alınırmış kuralları okumadan rast gele üye olmuştum o dönem sonra değişik olsun diye PeLiN_SuLtAn diye bir nikle girdim pat yasakladılar hay Allahım ne yaptımda yasaklandım derken birde asi ve güzel nikim vardı onuda densizin birisi dolduruşa gelmiş engellemişti bu nikte kaldım hayli, bir zamandır derken o dönemler sağolsun Kutsal TheUnig hemşom Kral Aslan çok iyiliklerini gördüm asla unutamam hele helede benim Asilim Ahmetseydi asla iyiliğini inkar edemem çok iyi bir sırdaştır dosttur kardeşten ötedir kendisi Kerberosss benim kardeşim oldu kızarım terlik vururum ama o bana gönül koymaz hiç heheheh sonra efeyi gülayı yasini hepsini mavikaranlık safına çektim tabi iyiliğin gözü hep kör derler ya çok doğru benden kötüsü olmadı sonra neyse velhasıl hep doğrulardan yana olduğumdan pek sevilmedim burada en ufak lafa engelleyenler şimdi vip olarak sürünüyor burada ee hayat ettiklerini çektiriyor Rabbim sanalda olsa bir şekilde insanlara neyse anlatsam sayfalar alır ne olursa olsun MAVİ KARANLIK BENİM DÜNYAM OLDU SANKİ vazgeçemedim ve yıllardır hala buradayım selamlar olsun sana Patron Neu bir ömür yaşat siteni inşallah :)(F)(F)(F)(F)(F)(F)(F) |
Ben astroloji okuyorum ilişkiler astrolojisi ve psikolojik astroloji sizinle bir araştırma yaparken tanıştık ben memnun oldum siz???? |
merhaba ben alessya ben sitenize her sorumu arama motoruna yazdığımda sizin cevaplarınızı gördüm ve çok beğendim bçylece üye oldum çok iyi bir site bende bu ailenin parçası olduğum için mutluyum :) |
selam Aranıza yeni katıldım arkadaşlar.Herkese ve Afyonlu hemşehrilerime selamlar |
Ben Harika! Sabah rüyamı kontrol ediyordum. Ben de bu ne diye araştırmaya başladım. Msxlabs'ın sitesini gördüğüm an da bastım. Sonra ben bu siteye üye olma kararı aldım. İşte bu kadar ☺ |
Merhaba Merhaba ben Merve aranıza yeni katıldım astropay paykasa otopay ve cashixir satışı yapan firmada satış temsilcisi olarak çalışmaktayım. |
Selam arkadaşlar Orhan ben. kayseriden katılıyorum Elektronik mühendisiyim. Bir konu araştırması yaparken sitenize uğradım oldukça dikkatimi çekti ve üye olmaya karar verdim.bu siteyi kuranlarar teşekkürlerimi sunarım |
nasıl mı tanıştım? İngilizce ödevim için taktik arıyordum bi arda kendimi burada buldum (H) |
hayat slmn |
Msxlabsla nasıl tanıştım Aslında bu siteyi arkadaşım tavsiye etti bende giriyim dedim |
merhaba benim adım merve 16 yasındayım kıtap okumayı muzık dınlemeyı sevıyorum:):) |
Merhaba, Burada keşfedilecek çok şey var. Surf yaparken tesadüfen buldum. :) |
Burası eskiden "Türkiye'nin En Büyük Messenger Forumu" idi. İnternette hangi dalda, hangi konu hakkında araştırma yaparsam yapayım ilk sırada MsXLabs kaynaklı bir safya çıkıyordu. Merak ettim, üye oldum. 1 sene giremedim sonra foruma, döndüğümde üyeliğim silinmişti sanırım. Yeni hesap açtım sonra, gördüğünüz gibi hala buradayım. |
Çoook eski Aslında bu site ile 2007 senesinde tanışmıştım tabii uzun bir süre girmediğim için üyeliğim silinmiş sitenin eski teması daha güzel ve daha kolaydı üstelik çok sıcak kanlı insanlar vardı tabii şimdi ki insanları tanımıyorum umarım yavaş yavaş tekrar ısınırım siteye |
ödevler ödevim vardı... Gezinirken bu siteyi gördüm çok harikaydı:):) o yüzden üye olmak istedim.... |
merhaba,aradığım her bilgiyi bulabileceğim ender ve güzel sitelerden birisi,emeği geçen herkeze,sevgiler-saygılar, |
iyi geceleer:D:D |
Adım Fatih. Siteyi çok uzun zamandır biliyorum fakat anca şimdi üye oldum. Eski msn zamanlarından beri biliyorum msxlabs'ı. Googlede ne zaman bir problem aratsam indexlerin en başında cevabını çoktan vermiş oluyordu msxlabs. Hep soru cevap olarak değerlendirdim bu forumu ve pek vakit geçirecek bir yer olarak düşünmedim. Eski tatlı forumlar kapanınca veya tadı kaçınca forumda vakit geçirme alışkanlığımı kaybettim. Şimdi o güzel alışkanlığı tekrar kazanabilmek için güzel bir forum arıyordum ve baktığımda msxlabsı çok gelişmiş, teması çok hoş, ve sıcak insanların olduğu bir yer olarak gördüm. Üye olup aranıza katılmaya karar verdim. Umarım hoş gelirim :) |
Merhaba tasarım olarak çok sevdim sitenizi, aradığım birçok içeriği forumunuzda buldum. Forumunuzda dedim ancak ben de üye olduğuma göre forumumuz diyebilirim sanırım. Sitenizi başka bir siteye verilen link üzerinden ki bu alexa da gözüktüğü için buldum. Yani sitenizden verilen linkler bile bulunmayı sağlıyormuş bunu da öğrenmiş oldum. |
Araştırmalar yaparken bu site bana çok ama çok yardımcı olduğu için üye oldum :) |
Merhaba :) ben 20 yaşindayim.şuan mühendislik okuyorum.Araştirmayi cok severim...ve bende bilim ile ilgili bir yazı okuyup, diğer konulari bakınca dediğim şu oldu 'İşte sorularimin cevaplari bulabileceğim güpgüzel site' Ve normal olarak dakikasina üye oldum.Umarim uzun süre bu sitede olurum.umut ediyorumki daha cok ögrenecegim bilgileri buradan öğrenecegim |
Alıntı:
|
nasılsınız:) - - - - - Art arda gönderilen mesajlar otomatik olarak birleştirildi: Mesaj tarihi 23:08 | Önceki mesaj tarihi 23:06 - - - - - öylesine açtım beğendim üye oldum teşekkürler8-) |
Selam. Bilginin sınırları olmadığına, öğrenmenin yaşı olmadığına inanıyorum. Foruma her girdiğimde yeni bilgiler edinmek harika olacak. |
Gece vakti wep de geziyordum üye oldum şimdi msxlabs.org üyesiyim |
Merhabalar aranıza yeni katıldım. İstanbul'da yaşıyorum 27 yaşındayım. İyi forumlar dilerim. |
Merhaba ben Metehan ancak Mete derler. Forumunuzu önceden de biliyordum. Ancak kayıt olmak için uğraşmamıştım. Web Yazılımı & Grafik Tasarımı ile uğraşıyorum. Önce ki tema çok itici idi. O sebepten kayıt olmamıştım. Ben bir siteyi en başta teması ile değerlendiririm. Ancak bu harika geldi gözüme. Ben de kayıt oldum. Umarım iyi vakit geçiririm. |
Google arama motorunda bir şey hakkında araştırma yapıyordum. Bu foruma denk geldim. Kısa sürede sevdim forumu. |
Ödevim için araştıma yapıyordum.Araştırma yaparken karşıma çıktı kısa bir süre inceledim ve kayıt oldum. :) |
(H)BENİM BU SİTEYLE TANIŞMAM 1 DK ÖNCE OLDU GOGILDAN ARATTIM EK FİİLLERLE İLGİLİ BİR ŞEY VE BURAYI BULDUM KAYIT OLDUM FALAN FİLAN İNTER JUVENTUS :D |
ben e ödev.com da en ust kademede bir moderatördum ama bana yanlış yaptılar hesabımı sildirip buraya uye olmak istedim araştırma yaparak buldum sitenizi ve moderatör adayıyım. |
çok güzel bir site keşke önceden üye olsaydım |
| Saat: 08:15 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık