![]() |
Ölümden niye korkacağım ki? Ben varken o yoktur,o gelince de ben olmayacağım. Montaigne |
ÇOK KİMSELER, VARİSLERİ KAVGA ETSİNLER DİYE MAL TOPLARLAR. Hazreti Ali |
Bir tırtılın üzerine basan, bir kırlangıç öldürmüş demektir. (Erick G. Wickenburg) |
"Alem bir deniz, sen bir gemi; aklın yelkeni, fikrin dümeni, kurtar kendini, ha göreyim seni..." |
Hayat yaşantı aramak değil,kendimizi aramaktır. (Anonim) |
DÜNYADA LEKESİZ BIR ALINDAN DAHA GÜZEL BİR ŞEY VAR MI?. Hazreti Ali |
"Öyle horozlar vardir ki, öttükleri için günesin dogdugunu sanirlar." H.DUNANT http://www.numberonestars.com/alternatifsite/1x1.gif |
Elmas yontulmadan, insan yanılmadan mükemmelleşemez. Konfüçyüs |
KİTAPLARI DEĞİL, KİTAPLARIN İÇİNDEKİLERİ KAFANDA TOPLA. Hazreti Ali |
Aşk; yalnız bir operadır kış güneşinde dinlenen. Aşk; bazen bir zaman hatasıdır. Aşk; bazen kavuşamamak, adını karalamaktır kağıtlara. Aşk; uzun bir suskunluktur ya da durmadan ondan konuşmaktır. Aşk; bir filmin, bir karesinde takılıp kalmak... Aşk; bazen tuhaf bir cesaretle meydan okumaktır. Aşk; bazen nedenini bilmediğiniz bir duraksamadır. Aşk; bir harabenin ortasında birşey bulupta ne yapacagını bilemeyen iki savaş çocuğu gibi kalmaktır. Aşk; eylül'ün toparlanıp gitmesini izlemektir Aşk; bir bakış bile anlatmaya yeterken herşeyi Aşk; canınızla beslemektir hüznün kuşlarını. Aşk; vazgeçmektir gözlerinden. Aşk; geceleri ansızın nedensiz uyanmaktır uykularından, usul usul ağlamaktır. Aşk; birgün anahtarın ters döneceğine inanıp ışığa kavuşmayı özlemektir. Aşk; buralardan öylece çekip gitmek ve sonunda kendine bir gül vermektir. Aşk; acını içine alıp, göz damlalarını tutup, güçlü olmaya çalışmaktır Seni Seviyorum, Senin beni sevdiğin gibi hem de...Delirir ve delirtircesine...Seviyorum.... |
| Saat: 22:02 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık