![]() |
mayıs gecesiydi işyerinde mesaideydim canım sıkıldı ve iş arkadaşım burayı tavsiye etti. açıkçası bukadar güzel mükemmel etkileyici ve kaliteli bir yer olacağını tahmin bile etmemiştim. ve sonra işi gücü bıraktım bütün gece sabaha kadar takılmaya başladım ve bu kadar zamandır artık tutku ve alışkanlığa dönüştü bazen uykusuz kaldım bazen randevularıma geciktim ama yinede burayı bırakmadığıma pişman olmadım keyif verici bir site çünki.bir sürü arkadaşım oldu hatta yüz yüze görüştüğüm kardeşlerimi bile çok oldu. kısacası buraya iyiki girmişim ve bundan hiç pişman değilim... |
SLM güzel bir foruma benziyor eminim öyledir. Digital uydu alıcısı alacaktım ve google den tesadüf buldum biraz takılcam teşekkürler |
ben Okan ... bu sıteyı googledan buldum ılgımı cektıı uye oldum |
ben cocuklarda obezıteyle ilgili bir arastırma yapıyordum google da bu site cıktı cok kapsamlı oldugu için bende üye oldum:) |
Benim Sayemde Sitenin Üye sayısı Artıyor Ama Elimde değil N'apim; Tüm iyi Niyetimi Kullanıyorum, ama Yetki İyi niyetten Önce Geldiği için Son'um Hep Hüsran Oluyor.. : ( Center <<-- bu üyeliğimin Açılmasını İstiyorum, Açıldığı taktirde Diğerlerini Silebilirsiniz.. Santana < styks < LaCRima < |
ÇOKK GÜZEL Bİ SİTE İÇİNDE HERŞEY VAR ÇOK İÇERİKLİ(BEN BU SİTENİN ADINI DUYMUŞTUM VE İİ Bİ SİTE OLDUĞUNU İİ DEİLMİŞŞ(ÇOKKK İİ MİŞŞŞŞŞ) |
selamlar ben smileface bende nette gezerken takıldım baya iyi bir forum sitesi bundan sonrada favorilerim arasında yer alacak |
s.a. bende bluegirl_14 bu siteyi google da birşey ararken buldumm.İlgimi çeKti giRdim üye oldummm iiyikiii de üye olmuşum vaLLAa süper bi siTEE :) |
selam bende kısaca walmon_2005 evet arkadaşlar aranıza yeni katıldım siteyi google gezinirken tesadüfen buldum:D :D |
rüzgarın beni savurduğu son ada olsa gerek.. burada yaşayanlara selamlar.. [bazen kısa cümleler bir başlangıç bazen bir kimliktir, ama her başlangıcın bir sonu vardır ve yine sonunda da bir başlangıç..] |
| Saat: 03:36 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık