MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Site ve Forum Hakkında (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/)
-   -   MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/4785-msxlabs-la-nasil-tanistiniz.html)

akademig 30 Haziran 2017 01:45

şans eseri:)

Hakan 30 Ağustos 2017 11:25

Merhaba Samsun'dan hakan ben.
Forumu çok önceden biliyordum ama kayıt olmak şimdi nasip oldu arayüz ve tasarım ilgi alaka çok iyi gördüğüm kadarıyla.
Güzel günlerimiz olması dileğiyle hoşbuldum :D

mojo 30 Ağustos 2017 11:29

Yıl 2008, MSN e update gelmişti görünümü değişmişti...
Herkes eski görünüme dönmek istiyordu, ve çalışan sürüm sanırım bir tek burda vardı. :)

akay 3 Eylül 2017 12:28

2006 veya 2007 de üye olmuştum :)
6 ay giriş yapmayan üyeliklerin silinmesi çok saçma olmuş belki askerdim belkide ceza evinde

Birsu 28 Eylül 2017 06:33

Merhaba 👋
Tesadüfen buldum burayı ve üye olup bu sayfayı ele geçirmeliyım diye düşündüm 😜 (şaka şaka)
Güzel ve yararlı paylaşımların olduğu mükemmel bir site👍
Emeği geçen herkese teşekkürler 🌹 🌹 🌹

CrazyAlkan 28 Eylül 2017 13:52

hoşgeldin

nimrodel 30 Eylül 2017 19:06

2006 yılında msn ile ilgili bir şey ararken bulmuştum. İlk seneler etkindim ama dersler yüzünden pek fazla giremediğim için üyeliğim silindi. Daha sonra tekrar üyelik aldım onun sonu da aynı oldu. Bakalım bu sefer üyeliğimin silinmesine izin verecek miyim :wiggle:

Serkannn 19 Ekim 2017 19:57

Site bence iyi ama dahada geluştirilebilirr

kidega 13 Mart 2018 16:57

Dünyanın farklı kültürlerinde yüzyıllardır farklı anlamlar yüklenmiş kargaya; ruh rehberi, geleceğin habercisi, bilge ruh, dönüşümün simgesi ve niceleri. Bizim en sevdiğimiz ise “değişim için gereken bilgeliğe sahip olan”. İşte bu yüzden, getirmek istediğimiz değişim için kendimize kargayı rehber seçtik.
Ekip üyelerimizin en önemli ortak özelliği hem kitap hem de teknolojinin yıllardır içinde olmaları ve bu iki farklı -belki de zıt- kavramdan lezzetli tatlar çıkarabilmeleri.

SerdarCesar 26 Mart 2018 14:04

2004 de ilk kez üye olmuştum. Thinkerbell ile şu an olmayan başka sitelerde muhabbetimiz olmuştu (normal olarak hatırlamaz). Eski üyeliklerim uçmuştur tabi. Şimdi baştan.

aagg1401 26 Mayıs 2018 11:17

Daha önceden kaydoldum ama işlerimin ağırlığını ve sitenin varlığını unutmuşum.

cavenecades 1 Eylül 2018 12:36

Google arattığım bir soru karşısında çıktı karşıma Msx hemen üye oldum. Farklı sayfalara üye olmayı severim. Bakalım bu sayfada beni neler bekliyor...

Juniper 24 Ekim 2018 14:40

12 yıl sonra aynı siteye üye olacağım aklıma gelmezdi. İlk üye olduğumda buralar hep dutluktu :) Üyelikler silinince eski hesabım gidivermiş. Tasarımın eski haline dönmesi benim açımdan çok iyi oldu. Yabancılık çekmiyorum.

1rose 23 Aralık 2018 10:01

öncelikle değişik bir site

daha tam çözemedim sitelerde ödev arıyodum ve denk geldi
ve hala şuan siteyi çözemedim biri anlatabilir mi

SametUca 2 Şubat 2019 10:39

MSN zamanlarından beridir karşıma çıkan bir platformdu. Üye olmak bugüne nasipmiş. Bilgisayar yazılımcısıyım ve bilgisayar konularında üyelere yardımcı olmaya çalışacağım.

Xenetotyp3 22 Şubat 2019 11:59

Bundan 6-7 sene evvel forumla tanışmıştım zamanında buralar çok aktifti, şimdi özledim tekrardan üye oldum umarım eski tadı vardır

f L y 27 Mart 2019 23:15

Eski zamandan bir merhaba getirdim, hala mavi, halakaranlık... :) msxİn duayenleri machmood, stiz, kompetan, ahmetseyid,ebru975, noranynn,thinkerbell vs en aktif dönemlerinde var olmuş sonra kayıplara karışmış bir fly..

Pehlivan 28 Mart 2019 22:24

Slmlar öncelikle. Öğrenmek, yeni birşeyler eklemek sürekli ilgi alanım. Çok zaman önceydi, msn hacklenmişti. Ve sürekli açıktı. Nasıl geri alabirim araştırırken MsXLabsı gördüm. Geri almama yardımcı oldu. Sağ olsun. Kadim Sitem.

revnak61 20 Nisan 2019 00:29

Mart 2014 yılında bu siteye üye olmuştum.Uzun zamandır girememiştim.Üyeliğimi yeniledim.

beliza 26 Nisan 2019 12:00

bu siteyle tanışıklığım çok eskilere dayanıyor ama uzunca bir zamandır ziyaret edememiştim
hatta adım neydi mail adresim neydi hiçbirini hatırlayamadım..o sebeble tekrardan kayıt oldum...
Zamanında sanki sitenin kenarlarına dokunduğumda sesler çıkıyordu, en çok o hoşuma gitmişti, şimdi daha az sanırım..
Olsun yeniden merhaba...:)

funda 26 Nisan 2019 15:03

Nasıl buldum hatırlamıyorum ama sene 2004 falandı sanırım, en güzel, en keyifli zamanlarım, çok şey öğrendim, bugünün fundasına katkısı çoktur. Site sahibi benim bilge kabul ettiğim nadir insanlardan biridir, kıymetlidir. Bilgisi/bakış açısı her zaman nettir. Bilmediğim birşey olunca yine kendimi burada bulurum ve soruma mutlaka cevap alırım. iyiki var MsXLabs :bilmem:

medmaster 2 Mayıs 2019 20:35

Merhaba ben zeki,

Başka forumlarda gezerken sitenize rastladım ve üye oldum. Keyifli vakit geçireceğimi düşünüyorum.

Şehriyeli Pilav 19 Ağustos 2019 13:44

2005-2006 yıllarıydı sanırım..Nasıl keşfettim bu siteyi hiç hatırlamıyorum ama mavi teması ilgimi çekmişti..O zamanlarımdan güzel bir hatıra mxlabs

ThoriN 22 Ağustos 2019 19:33

Merhabalar ben Berkay,
Uzun yıllar önce lise zamanlarımda, reymysterio619 ( :D ) nickiyle buralarda çok zaman öldürdüm. İlk olarak bu platformu sadece ödevlerimi yapmak için kullanıyordum, sonraları üye olup aranıza katıldım. 5-6 senedir uzak kalmıştım, şimdi geri döndüm :)

Neraphim 25 Ağustos 2019 22:40

Merhabalar. Hiç unutmuyorum 2013 yılında internette meraklı sorularımın yanıtlarını ararken bu siteye denk gelmiştim. Ancak siteye üye falan değildim. Yine böyle gezerken mavi temadan tanıdım, girdim eski konulara baktım böyle nostalji oldu açıkçası. Üye oldum şimdide ^^.

musqa 4 Eylül 2019 18:06

Merhabalar 2007 2008 yıllarında msn kullandığımı zamanlardan aklımda kalan bir siteydi. Bir anda aklıma geldi. Bir zamanlar msxlabs vardı ne oldu ona derken geri geldim. Bu siteyle ilk tanışdığım zamanlarda elimde nokia symbian işletim sistemli bir telefon vardı. Ona msn kuruyordum falan... Ne günledi. o günlerin hatırına tekrar geldim buralara.
Şuan üniversite okuyorum. Ona da okumak denirse. Dokuzuncu seneme başlayacağım yakın zamanda. Bakalım...

NAIAS 21 Kasım 2019 13:33

Ben zaten uyeydim naias di nick im çok uzun zaman oldu kaydım silinmiş bi konuda yardımınıza ihtiyacım var!

RuffRyders 22 Kasım 2019 14:00

Alıntı:

NAIAS adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 2913026)
Ben zaten uyeydim naias di nick im çok uzun zaman oldu kaydım silinmiş bi konuda yardımınıza ihtiyacım var!

Bu kullanıcı adını eskiden resim galerisinde sıkça görüyordum. :)

merttoprak 15 Nisan 2020 22:02

Ben merttoprak,

Telefonum bozulmuştu, ben de internette forum sitelerine bakarken birden karşıma msxlabs çıktı.
İşte böyle karşılaştım.

mimar2125 25 Haziran 2020 16:56

Selamlar Adım Taner. Kamuda mimar olarak görev yapıyorum. Erzurumluyum Erzurum'dayım. Saygılar

sonsehzade 24 Temmuz 2020 18:13

Selamlar ben Tayfun, internette forum siteleriyle ilgili arama yaparken denk geldim. msxlabs öncelikle ismiyle cazip gelmesede giriş yaptığımda temasını çok bağendiğim için kayıt oldum :) içeriside gayet kaliteli ve bilgi dolu.

mavizehir 3 Eylül 2020 22:48

Şu an 32 yaşındayım ve bu forumun belki ilk zamanlarından beri varlığını biliyordum. Yanlış hatırlamıyorsam lise yıllarında tanıştım ve burası özellikle bilişim ile ilgili konularda keşfettiğim eşsiz bir kaynaktı, eminim şimdi de öyledir. Bugün gene bir şeyler araştırırken temasını görür görmez zaman makinesine biner gibi oldum :) Akabinde üye oldum, o yıllardaki üye ismimi hiç hatırlayamadım maalesef ama aramaya devam edeceğim. Hem zengin içeriği hem görselliği ile burada iyi vakit geçireceğimden hiç kuşkum yok, umarım tema ile birlikte menüdeki ses efektleri duruyordur, zamanında bundan çok etkilenmiştim, herkese selamlar sevgiler.

Ocelot 12 Ekim 2020 01:51

Vay beee. Ben de varlığını unuttuğum bu sitenin gece yarısı google'da gezerken karşıma çıkması sonucu varlığını hatırlasam da kendi eski üyeliğimi bi türlü hatırlayamadım. Mecbur üye oldum yeniden. Eskiden saçma sapan yazardım çünkü forumun tam olarak ne forumu olduğunu bilmiyordum ama site o kadar eski ki, tam old denilebilir. Neyse bu siteyle yaşıt d******haber, f****tr gibilerindeki kadar saçma'ladiğimi hatırlamıyorum ama. Neyse esti yeniden üye olduk. Saçma sapan da yazıyorum telefon klavyesinde ama. Eskiden bilgisayardan başka bi internet ulaşımı'mız mi vardı. Neyse. Halada çözemedim bu forumu. Ne forumu idik biz? MSXLABS ne demek yani.

RiKO 26 Ekim 2020 15:10

Google.. :)

Hestia 23 Ocak 2021 16:58

Google'da arattığım bir sorunum hakkında bu sitenin de sorunum hakkıda bilgi içerdiğini, daha doğrusu yalnız olmadığımı göstermesi ile kayıt oldum.

aschartian 24 Mart 2021 22:24

Bundan yıllar yıllar önce üye idim. Zengin içerikleri olan, aradığım içeriklere ulaşabildiğim bir dijital alandı. O zamanlar Okuyucu olarak giriyordum, şimdi de okuyucu olarak devam edeceğim. Kaliteli içerikler olacağını düşünüyorum. Tema her zaman iyi, özel, farklı hissettirmişti. İçerik üretici - üretecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

poyyraz 25 Mart 2021 09:13

Merhaba. Bu siteyi 2000'li yılların sonlarında msn zamanlarından beri biliyorum. Tasarımı, renkleri o zaman da çok hoşuma giderdi. Hatta üyelik açtığımı düşünüyordum ama açmamışım. Sosyal medya öncesinin efsane sitesine üye olmak bu güne kısmetmiş:)

Museum075 9 Nisan 2021 10:53

zGeçmiş sitelerde gördüm,ne zaman girdiğimi bilmiyorum,yeni kayıt oldum.z

MSISDN 6 Ağustos 2021 08:34

Merhaba,

Ben 2006 Kasımdı sanırım.. o tarihlerde tesadüfen buldum. Hemen üye oldum ve VIP üye olmuştum. O zamanlarki Nick (Periliev) di. Tabi, yıllar önce ama hatırlıyorum çok katkılarımda olmuştu. Mesela kitap özetleri bölümü neredeyse benim çalışmalarımla dolmuştu. Ama hiçbiri kalmamış doğal olarak silinmiş yada düzenlenmiş vs. Dün gece aklıma geldi bir anda gireyim dedim ki bir baktım üyelikte silinmiş e haliyle..

Tekrar geldim buradayım.
Herkese selamlar.

mehmetkolo 2 Eylül 2021 21:21

Google'dan geldim. Herkese selamlar. Ben profesyonel bir öğrenciyim :D

Suwa82 26 Ekim 2021 12:42

Ben 2005 te bilgisayari ilk aldigmda tanışmıştım 16sene olmuş ne mutlu size hala ayakta site o zamanlar bekardik issizdik çok şeyler değişti karmaşık duygular şaşkınlık zaman tüneli ve hoş bir duyguya kapıldım şu an tekirdağ'dan selamlar olsun ....

ameliapond 31 Ekim 2021 14:53

Benim Msxlabs maceram 2009'a ta.. dokuz on yaşıma kadar dayanıyor. Ehe ehe evet kaçaktım o zamanlar.. Okuldan eve koşarak geldiğimi hatırlıyorum. Sıcacık bir çay alıp bir sekmede chat'e katılırken, bir yandan da foruma göz atardım. İlk aşkıma bile şahit olmuştu Msxlabs. Moderatörlerden biriyle bile saatlerce dertleşip akıl aldığımı hatırlıyorum. Gerçek bir aile gibiydi benim için burası ve öylede kaldı. Uzun zaman sonra unuttuğum hesabımın ardından yeni bir hesap açarak geri döndüm. O zamanların dokuz on yaşındaki bücürü şimdi yirmi yaşında bir kadın olarak ailesine geri döndü. İyi ki varsın çocukluğum, iyi ki varsın gençliğim Msxlabs...

booyaka 1 Aralık 2021 05:09

Küçükken bu forumda takılmayı severdim. Mavi Karanlık :) 2008-2010 yıllarında bu sitenin dizaynı olsun chati olsun hoşuma giderdi, 10 yaşında falandım. Tekrar aklıma geldi bugün. Yeni hesap açıp yazmak istedim. Çok eski hisler uyandırıyo bu forum bende

R1ND 11 Aralık 2021 14:26

Merhabalar. Aslında buraya yıllar öncesinden geldim. O kadar yıllar öncesi ki, bir zamanlar bu forum sitesinde takıldığımı bile unutmuşum. Arama sonuçlarında tekrar MsxLabs'e denk gelmek epey duygulandırdı ve yeniden üye oldum. Yıllar öncesindeki kadar aktif olacağımı sanmıyorum ama yine de ara ara buralarda olacağım. Tekrar burada olmak güzel Mavi Karanlık ahalisi!

Oguzhan 4 Şubat 2022 09:21

Merhabalar

Ben Oğuzhan Aydın. Şuan 31 yaşındayım. Ve bugün siteyi google arama sonucunda tesadüfen gördüm. Resmen mazi gözümde canlandı.. Msn Messenger zamanlarında msn discovery gibi programları araştırırken yıllar önce bulmuştum bu siteyi. O zamanki tema hala duruyor ve hala mavi... Hemen siteye üye oldum :) eskileri öyle özledim ki.. Windows xp, msn, winamp, mirc, ayva, zurna....

Eskiden cep telefonlarımız tuşluydu ve herkeste yoktu. Bir sms geldiğinde heycan oluşurdu içimizde.. Mesaj gelmesi büyük bir hadiseydi.. Arkadaşlarımzı çaldırıp kapatmak vardı, aklımdasın demekti o zamanlar.. Şimdi herşeye kolay ulaştıkça hayatın tadı tuzu kalmadı.

2000 - 2010 yılları arasını göremeyen nesil çok şey kaybetti. Ülkemizin en huzurlu olduğu dönemlerdi..

Sözü çok uzatmadan herkese tekrar merhaba diyorum. Sağlıcakla ve hoş kalınız.

Oguzhan 4 Şubat 2022 09:29

Merhabalar

Ben Oğuzhan Aydın. Şuan 31 yaşındayım. Ve bugün siteyi google arama sonucunda tesadüfen gördüm. Resmen mazi gözümde canlandı.. Msn Messenger zamanlarında msn discovery gibi programları araştırırken yıllar önce bulmuştum bu siteyi. O zamanki tema hala duruyor ve hala mavi... Hemen siteye üye oldum :) eskileri öyle özledim ki.. Windows xp, msn, winamp, mirc, ayva, zurna....

Eskiden cep telefonlarımız tuşluydu ve herkeste yoktu. Bir sms geldiğinde heycan oluşurdu içimizde.. Mesaj gelmesi büyük bir hadiseydi.. Arkadaşlarımzı çaldırıp kapatmak vardı, aklımdasın demekti o zamanlar.. Şimdi herşeye kolay ulaştıkça hayatın tadı tuzu kalmadı.

2000 - 2010 yılları arasını göremeyen nesil çok şey kaybetti. Ülkemizin en huzurlu olduğu dönemlerdi..

Sözü çok uzatmadan herkese tekrar merhaba diyorum. Sağlıcakla ve hoş kalınız.

Berceste 1 Mart 2022 17:45

Yazılanları okudum da nekadar duygulu anısı olanlar var ..(: Benimki sadece Tevafuk. Yazılanları ve forum un tarihine bakınca İyiki diyorum.

stardium 18 Eylül 2022 17:35

Ne güzel yıllardı :) burada şuan sanki 15 yıl önceki arkadaşlarımla, yaşıtlarımla bir araya gelmişim. Sanki de değil, öyle :)

O güzel günlerde gibiyim. Siteyi görünce aşırı mutlu oldum. Mesajlarınızı okuyorum heyecanla ve mutlulukla.

Oguzhan, arkadaşın yazdıklarını kesinlikle hissettim. O güzel yıllara gittim.

Biz çok şanslı bir nesiliz, gerçekten o dönemleri yaşamayan bilemez.

MachMood 17 Nisan 2023 10:41

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 97762)
Buraya MsxLabsla nasıl tanıstıgımızı,bırısının referansıylamı geldık
veya googledan arama yaparkenmı geldık yada dıger bır sebeb,

buyrun bunu burda paylaşalım...

Buranın müptelası olanlarımız için en unutulmaz anlardan biridir
b
ence.;)

Benim burda olmama, burayı benımseme MachMood cok buyuk bır

etkendı.Bırgun beraberdık cafede bır baktım bır forumda dolasıyor,

ozaman sordum nasıl bı yer dıye,gel uye yapalım senıde dedı cok

farklı bır sıte dedı.sonra rap arsıvını de gorunce hemen uye oldum...

Iyıkı de burdayım su anda...:)

Buyrun Sıra Sızde...

Geri geldim. Yine geldim :)

MachMood 17 Nisan 2023 10:42

Alıntı:

Hi-LaL adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1337519)
Amanın Machmood' um gelmiş hoşgelmiş :tender:...Eskilerden kim kalmış demişin...Sence ben yeterince eskimiş miyimdir (H) ? Valla kullanıcı notlarındaki mesajını bile sakladım, silmedim :) Çok sevindim seni gördüğüme..Yeniden hoşgeldin :kiss: :hug: !!!!

Herkes gitmiş. "Ziyaretçi" olmuşlar artık :(

Saat: 08:15

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık