![]() |
off sıkıcı bi gündü manyak edebiyat hocamızın ödevleriyle uraşıyom :(( |
Günlük: Kime derdimi, sıkıntımı, anlatacağımı bilmiyorummm... Güzel Hikayeler yazardım bir zamanlar. Özel biri; olduğu inandığım Sevdiğime. :$ Şimdi ise; O yok . :( Ve şimdi yazamıyorummm... İçimi dökemiyorum. İfadeleri, üzüntümü, bir türlü satılara dökemiyorum. Çünkü tümm... hazinem İlham kaynağım, bir anda yok olmuş gibi: Tekrar gelirmi bilmiyorum. :( Allah bilir. Gökyüzündeki O Güzel Yıldız !! Acaba duruyormudur, İkimizi Bizi; bekliyormudur :( :( :( Bakmaya korkuyorum. Artık herşeydennn.. korkuyorum. |
süper bir gündü güldük eğlendik ayrıca bol bol bitanemle konuştum :inlove: |
Keşan'dan döndüm günlük.. çooookk güzeldi ama yorgunum..İyi geceler günlük..:) |
Çoook yorgunum. Bayramdan bu yana nefes alamadım. Yarından sonra inşallah dinlenbileceğim. Bir sürü de işim birikti nasıl olacaksa... en azından uykumu alabilirim sanıyorum. İnşallah.... |
hayatın her gününde bir süpriz saklı ve hergünde bir sorun, süprizleri görmezden gelip sorunları üzerine almakta profesyonel insan ... süprizlerime bakıyorum artık, çok güzeller ve geleceğini bildiğim halde süprizim olacaklar var hele onlar yaşamı iyice güzelleştiriyor.... yanlışlıkları hataları bile güzel kılıyor gelecek olanlar.... muju ..... |
Bugün çok yoruldum günlük.Sonnurr'un dersi,Seda'nın dersi hepsi bana kaldı...Öğlenden beri ancak oturabildim.İş arıyorum.Allahım hayırlısı ile bir iş nasip etse... |
Bugün yine işe gittim 2 kişi izin almış onlarında işi bana kaldı baya 1 yoğunduk ama üstesinden geldim :P Sağ kolumda 1 ağrı var acaba neden :moo:İşte böle öyleyse :D Kısacası Ev,iş,Msx Hayat bu be :D |
Hayat kimin için devam ediyor.. dersin he Günlük !! Muhtelemen birileri baya bi mutlu; belki,de mutlulukdan havalara uçuyorlardır... Acaba bizim üzüntümüzü onlar,da düşünüyormudur..^o) Hani derler ya Mutluluk Paylaştıkça çoğalann. Üzüntü,de Paylaştıkca azalan bir duygudur. Kim demişse Güzel demiş Ama bir şeyi unutmuş Paylaşmayı :( Ne oolursa olsun Paylaşın dememiş Sadece öneride bulunmuş. :$ Mutluluğumu ben paylaştım,da Neden benim üzüntümü Paylaşmasını bekletiitğim kişi yok :( He Günlük !! bir cevabın varmı ?????????? |
Sevgili günlük,canım sıkkın yaff.Sebebini bilmiyorum.Offf:S |
| Saat: 15:46 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık