MsXLabs
Sayfa 11 / 18

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   Messenger Plus! ve Windows Live Messenger uyumsuzluğu (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/19081-messenger-plus-ve-windows-live-messenger-uyumsuzlugu.html)

Ja_SeeN 11 Ocak 2009 21:09

Alıntı:

spider_ibo adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1276241)
2009 güzel beğendim ama eksikliklerini düzeltseler daha güzel olacak..
Başta şu ikisi;

-Sohbet geçmişi kayıt edilmiyor..
-Renkli isimler iğrenç bir şekilde kodlu çıkıyor..

Bizde beklemekteyiz :)

Arkadaşım,

1-) Konuşmalar Kayıt Edilmiyor Diyorsun . Evet Edilmiyor :)
2-) Renkler Kodlarla Çıkıyor Diyorsun Öyle Birşey Yok Gayet Güzel Bir Şekilde Gözüküyor Hiçbir Sorun Yok^o)

gonca58 11 Ocak 2009 23:14

Alıntı:

ahmed adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1273380)
14.0.8050.1202 sürümü ile sizin muhtemel indirmiş ve kurmuş olduğunuz 4.79.342 sürümü ile %100 uyumlu deildir bu yüzden renkli nick desteği yoktur.dier özellikler çalışıyor bazıları...[/b][/i][/color]

MsgPlusLive-479b.exe
Verdigim linkten uygun Plus´u indirebilirsiniz..Ben indirdim ve sorunsuz calisiyor..Nickte renkli gösteriyor

ahmetgns 12 Ocak 2009 00:11

Alıntı:

Ja_SeeN adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1284745)
Arkadaşım,

1-) Konuşmalar Kayıt Edilmiyor Diyorsun . Evet Edilmiyor :)
2-) Renkler Kodlarla Çıkıyor Diyorsun Öyle Birşey Yok Gayet Güzel Bir Şekilde Gözüküyor Hiçbir Sorun Yok^o)

Öncelikle cevap verdiğiniz gönderilerin tarihlerine bakmayı alışkanlık haline getirmelisiniz. 1 hafta içinde neler oldu neler, Messenger final sürümü yayımlandı, ardından uyumlu Plus! sürümü yayımlandı. O yüzden adları renkli görebilir hale geldiniz. Ancak sohbetlerin kaydedilmediğini de nereden çıkarttınız? Plus!'ın neredeyse bütün özellikleri, sohbet günlükleme de dahil, çalışıyor.

yeldanur_ 6 Şubat 2009 14:06

mrb msn plusta mailleri açamıyorum bunu nasıl çözerim
yardımcı olursanız sevinirim gerçekten webden giriyorum mesajlara ne iş anlıyamadım

ahmetgns 6 Şubat 2009 20:43

Alıntı:

yeldanur_ adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1308299)
mrb msn plusta mailleri açamıyorum bunu nasıl çözerim
yardımcı olursanız sevinirim gerçekten webden giriyorum mesajlara ne iş anlıyamadım

Messenger Plus!'ın, Windows Live Messenger için sadece bir eklenti olması dolayısıyla sizin e-postalarınızı okumanızı etkilemez, ayrıca çalışır. Sorununuz Plus!'tan ilgisiz bir sorun olsa gerek. Daha çok ayrıntı verirseniz yardım etmemiz kolaylaşır. Mesela "mesajlara webden giriyorum" ile ne kastediyorsunuz? Daha önce nereden giriyordunuz? "Mesaj"dan kastınız nedir, e-posta mesajı mı, anlık mesaj mı?

facia_55 8 Şubat 2009 12:17

yhaaa ben 8.5 e plus uyumlu dieh yüklüyorum yükleniyo ama yüklendiği görünmüyo arayüzler fln indiremiyorum delircem yardım edin lütfenn

lütfen yardımcı olunn messenger 8.5 e msn 8.5 uyunlı plus yüklüyorum ama görünmüyor yüklendiği hiç yüklenmemiş gibi görünüyorrr lütfen yardım ediiin

ahmetgns 8 Şubat 2009 21:24

Alıntı:

facia_55 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1309975)
yhaaa ben 8.5 e plus uyumlu dieh yüklüyorum yükleniyo ama yüklendiği görünmüyo arayüzler fln indiremiyorum delircem yardım edin lütfenn

lütfen yardımcı olunn messenger 8.5 e msn 8.5 uyunlı plus yüklüyorum ama görünmüyor yüklendiği hiç yüklenmemiş gibi görünüyorrr lütfen yardım ediiin

Sorunuza kesin bir cevap veremeyeceğim. Ancak Plus!'ın Messenger'la bütünleşmemesinin sebeplerinden bazıları uyumsuz donanım sürücüleri veya uyumsuz Messenger eklentileridir diye biliyorum. Sizin bilgisayarınızdaki programlar böyle bir sorun oluşturuyor olabilir. Ayrıca Plus!'ın Messenger'la bütünleşmesi için Messenger'ın yüklendiği klasörde msimg32.dll adlı "Loader of Messenger Plus!" açıklamalı bir dosya bulunmalıdır. Bu dosya yoksa Plus! Messenger'la bütünleşmez. Plus!'ın kurulumunu tamamladıktan sonra Messenger yükleme klasöründe bu dosyanın olup olmadığına bakın önce.

facia_55 9 Şubat 2009 11:13

tamam yinedeh teşekkürLer ben bu olayı anlamadım en iyisi boşvermek şimdi plus yüklendi aslında ama uyumsuz diyor yeni güncelleşmeleri indirin diyor sonrada bulunamadı diyor ben bişiy anlamadım

rihanna_94 10 Şubat 2009 18:29

yha ufff.yalvarıyorum yardım edin msn plusu yükleyince msn açılmıyor ama kaldırınca açılıyor...hata raporu gönder ve göndrme var.msn 8.5 kullanıyorum...ve plusun her sürümünü denedim 4.70 4.80 ikiside olmuyor aynı hata geliyor...antivirüs programım McAfee belki güvenlik nedeninden dolayı yüklenmiyordur.ama programı(Mcafee) nasıl kapatacağım???

usagi 21 Şubat 2009 20:02

benim messengerım son sürüm, biraz öncede messenger plusun son sürümünü indirdim. hiç sorun çıkmadan indi fakat msnyi açınca plus menüsünü göremiyorum. sanki hiç indirmemişim gibi. menü yok. ama programlarda plus var msnde gözükmüyo ne yapabilirim* lütfen yardımcı olun...

Saat: 11:41
Sayfa 11 / 18

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık