![]() |
Alıntı:
1-) Konuşmalar Kayıt Edilmiyor Diyorsun . Evet Edilmiyor :) 2-) Renkler Kodlarla Çıkıyor Diyorsun Öyle Birşey Yok Gayet Güzel Bir Şekilde Gözüküyor Hiçbir Sorun Yok^o) |
Alıntı:
MsgPlusLive-479b.exe Verdigim linkten uygun Plus´u indirebilirsiniz..Ben indirdim ve sorunsuz calisiyor..Nickte renkli gösteriyor |
Alıntı:
|
mrb msn plusta mailleri açamıyorum bunu nasıl çözerim yardımcı olursanız sevinirim gerçekten webden giriyorum mesajlara ne iş anlıyamadım |
Alıntı:
|
yhaaa ben 8.5 e plus uyumlu dieh yüklüyorum yükleniyo ama yüklendiği görünmüyo arayüzler fln indiremiyorum delircem yardım edin lütfenn lütfen yardımcı olunn messenger 8.5 e msn 8.5 uyunlı plus yüklüyorum ama görünmüyor yüklendiği hiç yüklenmemiş gibi görünüyorrr lütfen yardım ediiin |
Alıntı:
|
tamam yinedeh teşekkürLer ben bu olayı anlamadım en iyisi boşvermek şimdi plus yüklendi aslında ama uyumsuz diyor yeni güncelleşmeleri indirin diyor sonrada bulunamadı diyor ben bişiy anlamadım |
yha ufff.yalvarıyorum yardım edin msn plusu yükleyince msn açılmıyor ama kaldırınca açılıyor...hata raporu gönder ve göndrme var.msn 8.5 kullanıyorum...ve plusun her sürümünü denedim 4.70 4.80 ikiside olmuyor aynı hata geliyor...antivirüs programım McAfee belki güvenlik nedeninden dolayı yüklenmiyordur.ama programı(Mcafee) nasıl kapatacağım??? |
benim messengerım son sürüm, biraz öncede messenger plusun son sürümünü indirdim. hiç sorun çıkmadan indi fakat msnyi açınca plus menüsünü göremiyorum. sanki hiç indirmemişim gibi. menü yok. ama programlarda plus var msnde gözükmüyo ne yapabilirim* lütfen yardımcı olun... |
| Saat: 11:41 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık