![]() |
ACİL YARDIM-PC Ses kendiliginden kapanıyor Arkadaşlar benim casper laptopum var ve yaklaşık 1 haftadırlı video izlerken film bakarkarken yada skype de görüntülü konussurken ses kendiliginden gidiyor ne yaptıysam çözemedim format attım yine aynı,ses gittiginden hopörlör özelliklerinden girip gelişmiş ayarlarda hız ve bit değiştirden raskele birini seçip değiştirince geliyor ses ama sonra tekrar gidiyor neden bu sorun oldu anlamadım ne yapmalıyım acil desteginizi bekliyorum.bu sorun ben facebook da farmville2 oynamaya başladıktan sonra olmaya başladı bundan dolayı olabilirmi ama formatladım yine aynı.... |
Alıntı:
|
bilgisayarımdaki ses ? arkadaşlar daha yeni temizledim kasanın içini fanını falan güzelce tamizledim itinayla aldım tozlarını ilk çalıştırdığımda çok güzeldi sesi azalmıştı ilk 3 saat iyiydi fakat sonra yine aynı sese döndü ne yapmalıyım zaten yeni fan takmıştı bilgisayarcı o fanı takmadan önce ses çok azdı o fandan sonra çok arttı lütfen yardım edin ?? |
ses sorunu arkadaşlar bilgisayarımın sesi 2 gün önce çıkıyordu şimdi çıkmıyor herşey tamam ses kartı ses ayarları ama yinede çalışmıyor neden yardımcı olursanız sevinirim... |
Alıntı:
1.Sorununuz cevabına gelince kasa içindeki tüm vidaların iyi sıkıldığından emin olun. 2.Aldığınız fanın düşük -db seviyelerinde yüksek verimlilikle çalıştığından emin olun. 3.Bir kaçtane lastiği yada elastik kabiliyeti yüksek plastiği fandaki vidanın etrafına dolayın ve öyle takın. |
Alıntı:
2. Ses sürücüsünün yüklü olduğundan emin olun. 3. Ses çıkış portuna jackları düzgün taktığınıza emin olun. (Genelde yeşil renge takılır.Ayarları değiştirmediyseniz.) |
yardım Alıntı:
|
nasıl konturol edicez |
ses gelmiyor |
ayn benimde çalışmıyor ne yapmalıyım |
| Saat: 05:20 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık