MsXLabs
Sayfa 11 / 12

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Soru-Cevap (https://www.msxlabs.org/forum/soru-cevap/)
-   -   Bilgisayarımdaki ses sorununu nasıl çözebilirim? (https://www.msxlabs.org/forum/soru-cevap/210276-bilgisayarimdaki-ses-sorununu-nasil-cozebilirim.html)

KENANCKM 4 Ağustos 2013 12:57

ACİL YARDIM-PC Ses kendiliginden kapanıyor

Arkadaşlar benim casper laptopum var ve yaklaşık 1 haftadırlı video izlerken film bakarkarken yada skype de görüntülü konussurken ses kendiliginden gidiyor ne yaptıysam çözemedim format attım yine aynı,ses gittiginden hopörlör özelliklerinden girip gelişmiş ayarlarda hız ve bit değiştirden raskele birini seçip değiştirince geliyor ses ama sonra tekrar gidiyor neden bu sorun oldu anlamadım ne yapmalıyım acil desteginizi bekliyorum.bu sorun ben facebook da farmville2 oynamaya başladıktan sonra olmaya başladı bundan dolayı olabilirmi ama formatladım yine aynı....

Fırat.Duran 5 Ağustos 2013 04:39

Alıntı:

KENANCKM adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 2650934)
Arkadaşlar benim casper laptopum var ve yaklaşık 1 haftadırlı video izlerken film bakarkarken yada skype de görüntülü konussurken ses kendiliginden gidiyor ne yaptıysam çözemedim format attım yine aynı,ses gittiginden hopörlör özelliklerinden girip gelişmiş ayarlarda hız ve bit değiştirden raskele birini seçip değiştirince geliyor ses ama sonra tekrar gidiyor neden bu sorun oldu anlamadım ne yapmalıyım acil desteginizi bekliyorum.bu sorun ben facebook da farmville2 oynamaya başladıktan sonra olmaya başladı bundan dolayı olabilirmi ama formatladım yine aynı....

Ses ayarlarından 16 bit stüdyo kalitesine alın.

Misafir 29 Ağustos 2013 09:50

bilgisayarımdaki ses ?

arkadaşlar daha yeni temizledim kasanın içini fanını falan güzelce tamizledim itinayla aldım tozlarını ilk çalıştırdığımda çok güzeldi sesi azalmıştı ilk 3 saat iyiydi fakat sonra yine aynı sese döndü ne yapmalıyım zaten yeni fan takmıştı bilgisayarcı o fanı takmadan önce ses çok azdı o fandan sonra çok arttı lütfen yardım edin ??

Misafir 1 Eylül 2013 19:58

ses sorunu

arkadaşlar bilgisayarımın sesi 2 gün önce çıkıyordu şimdi çıkmıyor herşey tamam ses kartı ses ayarları ama yinede çalışmıyor neden yardımcı olursanız sevinirim...

Fırat.Duran 1 Eylül 2013 22:23

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 2656548)
arkadaşlar daha yeni temizledim kasanın içini fanını falan güzelce tamizledim itinayla aldım tozlarını ilk çalıştırdığımda çok güzeldi sesi azalmıştı ilk 3 saat iyiydi fakat sonra yine aynı sese döndü ne yapmalıyım zaten yeni fan takmıştı bilgisayarcı o fanı takmadan önce ses çok azdı o fandan sonra çok arttı lütfen yardım edin ??

Bilgisayarınız üst seviye donanımlardan oluşmuyorsa işlemci fanı hariç birtane fan yeterli olacaktır. Fanı içerdeki havayı dışarı atacak şekilde ayarlayın. Dışardan hava zaten gelir. Önemli olan ısıyı kasa içinden atmak.

1.Sorununuz cevabına gelince kasa içindeki tüm vidaların iyi sıkıldığından emin olun.
2.Aldığınız fanın düşük -db seviyelerinde yüksek verimlilikle çalıştığından emin olun.
3.Bir kaçtane lastiği yada elastik kabiliyeti yüksek plastiği fandaki vidanın etrafına dolayın ve öyle takın.

Fırat.Duran 1 Eylül 2013 22:24

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 2657267)
arkadaşlar bilgisayarımın sesi 2 gün önce çıkıyordu şimdi çıkmıyor herşey tamam ses kartı ses ayarları ama yinede çalışmıyor neden yardımcı olursanız sevinirim...

1. Ses ayarlarından hoparlörün ve 16bit sesin seçildiğinden emin olun.
2. Ses sürücüsünün yüklü olduğundan emin olun.
3. Ses çıkış portuna jackları düzgün taktığınıza emin olun. (Genelde yeşil renge takılır.Ayarları değiştirmediyseniz.)

Misafir 9 Eylül 2013 18:07

yardım

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 2656548)

fanda sorun olabilir

Misafir 15 Nisan 2014 22:57

nasıl konturol edicez

alper 26 Nisan 2014 23:58

ses gelmiyor

Misafir 12 Temmuz 2014 19:22

ayn benimde çalışmıyor ne yapmalıyım

Saat: 05:20
Sayfa 11 / 12

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık