![]() |
http://img545.imageshack.us/img545/1179/ekranalntsw.png Messenger Plus, bir ara sürümü yayınlandı! Live 4.9. Bu sürüm kısmen WLM 2011 ile uyumludur. https://www.msxlabs.org/forum/messenger-plus/6531-windows-live-messenger-plus-live-final.html#post141828 |
Çoklu oturum açma gibi bir şansımız var mı? Bu konuda bilgisi olanlar beni de aydınlatırsa sevinirim. İyi akşamlar herkese. |
çoklu oturum patch ile mümkün ama plus sürümünü çalıştıramadım 2011 ile... |
Alıntı:
Messenger Plus! Live'ın bu sürümünün birçok özelliği WLM 2011 ile çalışmıyor. Çalışan ve çalışmayan özelliklerin bir listesini Plus 4.9 on WLM 2011. Which features work and which ones don't adresinde İngilizce okuyabilirsiniz. Temel olarak konuşmaya dair özellikler (sohbet günlükleme, ifade sesleri vs.) çalışmıyor. Ancak bu sürümü yükleyerek, Aralık'ın başında WLM 2011 ile tam uyumlu olarak yayımlanacak Messenger Plus! Live 5 sürümünün çıktığına dair güncelleme bildirisini otomatik alma şansınız olacak. |
WLM 2011 (hata) arkadaşlar benimde bir sorunum var.msn normal açılıyor çalışıyor.problem yok ama durumumu değiştirebileceğim menü açılmıyor.yani ismimize tıkladığımızda ayarlar ve durumlareın açıldığı menü açılmıyor.ne yaptıysam çözemedim varmı yardımcı olabilcek biri? bu hata ilk yüklediğimde olmuyor.herşey süperr çalışıyor.pc yi yeniden başlatıp açtığımda oluyor.defalarca kaldırıp kurdum tamamen.format atıp tekrar denedm hatta yine düzelmedi.. |
ya arkadaşlar acayip dandik bu iş hiç beğenmedim aklı olan varsa şimdilik yüklemesin derim.. ben 2011 yükledim + facebook ile bütünleştirdim ama ben eskisi gibi sadece msn kişi listesinin görüntülenmesini facebookdaki kişilerinde beni çevrimdışı olmasını istiyorum ama ayarlayamadım bi türlü yani kısaca sadece ve sadece msn kişi listem açık kalsın msn de nasıl yapabilirim? Birde benim hesabım @gmail.com ben şimdi görüntü ismimi nasıl değiştireceğim? hadi @hotmail.com olsak siteye bağlanıp değiştirirz ama ben nasıl değiştireceğim şimdi? :( |
live messenger 2011 de engelli listesi nerede? Merhaba, messenger 2011 de engelli listesi bölümünü bulamıyorum, eskisi gibi bir liste yok mu ya da ben mi bulamıyorum? yardımcı olursanız sevinirim... |
windows live messenger 2011 calan parcayı gösterememe sorunu wlm 11 kullanıyorum ama caldıgım parcayı kişilerime gösteremiyorum hehrangi bir secenek yok böyle birde bu msn le uyumlu plus varmıdır tşk.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Hotmail / MSN adresleri dışındaki adreslerle MSN Oturumu Açma Alıntı:
|
| Saat: 00:51 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık