![]() |
Asılıyım Gözbebeğinde üzerinde ezici ayaklarının geçeceği karelerinde olmayacağım kaldırımın güneş ateşini döktüğünde şöyle bir geçeceksin yanımdan yanacak yüreğimin en diplerine yağmurları biriktirdim uyumadan ben hep baktığın yerde alaycı işte şu yıldızdı dediğin olmayacağım hiç kaymayacağım dileklerinde hep işte orda asılıyım gözbebeğinde... TANSEL YEGEN |
Sana Bıraktım Bir şeyin kalmadı, bende alacak Ne varsa güzelim, SANA BIRAKTIM ! Dertlerin bende, bak kucak kucak Mutluluğu güzelim, SANA BIRAKTIM ! Her anı huzurla, neşeyle dolan Yanında eriyip, biterdi zaman Bana maziden, hatıra kalan Günlerimi güzelim, SANA BIRAKTIM ! İçimde en güzel, duygularımı Hayalini kurduğum, tüm umutları Yaşanmadan geçen, bütün yılları Dünlerimi güzelim, SANA BIRAKTIM ! Şu vazo da duran, çiçekler bile Aşkımı anlatır, gelse bir dile Dikenlerini batırıp, kendi kalbime Güllerini güzelim, SANA BIRAKTIM ! GÜLLERİNİ GÜZELİM, SANA BIRAKTIM !.. i.k |
Alıştım Artık Kazandıklarıma sevinemedim Kaybettiklerime üzülmekten. Gidenlerin ardından bakakalmışken, Göremedim önümü. Tökezledim Düştüm Yerden kaldıran olmadı. Kanadı dizlerim Damla damla akan gözyaşlarımla ıslandı Düştüm kalktım Neyin var diyen olmadı. Yalnızmışım anladım. Unutmam seniler yalanmış Ben dostuma boşuna bel bağladım. Kader değilmiş ağlatan Ben yaşadıklarımdan değil Yaşayamadıklarımdan pişmanım. Unutsam dedim geçenleri Silsem bütün seneleri. Ama mümkün değil kapatmak eski defterleri Yine esirinim senin hayat. Biliyorum devam edecek bu böyle. Kaderin bu senin diye çekinme söyle. Alıştım ben artık her bir derde kedere Bu da gelip geçsin alıp götürdükleriyle. Duygu Tuncel |
Bakıp Bakıp bu gece çok ağladım resimlerine bakıp,bakıp kınadım. mektuplarına bakıp,bakıp ağladım. davetini hatırlayıp , hatırlayıp iğrendim. kendime bakıp, bakıp acıdım. seni sevmediğimi işte böyle anladım.... i.k |
Bakışlar barışmak isteyen umutlarımı denizlere attım lastikle yakılmış bir hıdırellez gününde şişelere itinayla yerleştirdim gönderirken körfeze önce boşlukta gezindiler isteklerim batmadan önce attıklarımı geri almadan körfezden çıkıp geldiler sessizlikler içinde kendimi yargılarken savcı edasıyla seni nasıl üzdüm elime bir çiçek almadan bu yüzden bir senin giderken ki kızgın bakışını bir beni devamlı döven kimya hocasının bakışını unutamadım |
KARANLIK DUVAR Önünü alamıyorum bu kör gidişlerin yollarda Herkes bir yere gidiyor önünü alamıyorum Çaresiz direniyorum bu dönüm noktalarında kimse elini uzatmıyor Bir gürültülü yaşamağa gidiyor dünya boşalan bir deniz gibi Bu sesler ormanında kaybolan bir çağ bu. Nereye gitsem hep apartmanlar çıkıyor önüme Alıp başımı duvarlara çarpıyor bu yollar Gidip gelmelerim bu dar sokaklarda İnsanların koşup dolduğu bu dar yapılarda Bir kısır döngüye girmek için bütün çabalar Biz bunun için mi geldik. Erdem BEYAZIT |
Bağımlıyım Sana Alışkanlıklarım var... Vazgeçemediklerim... Müptelası olduğum dizilerim, şarkı sözlerim. Güneşli günlerim var, fırtınalı sabahlarım, aşka aşina akşamlarım, yağmurlu gecelerim. Bağımlılığım var... O da SENSİN. En kötüsü sana bağımlı olmam. Dört senedir içimde sakladığım bir gizli yarasın, kangren olsada kesemeyeceğim tek yaramsın... Tabakta beyaz bir tozsun. Zehirsin... Burun deliğimden içeri tek seferde çekiyorum seni. Beynime giriyorsun... Beynimdeki milyonlarca hücreyi yok ediyorsun. Sonra bırakıyorum kendimi senin zehrine, sözlerine... 'Yaşamak istiyorum' diyorsun 'seni doya doya'... Zehrinden etkilenmiş beynim duygularını açığa vuruyor, sarılıyorum sana ve başlıyorum ağlamaya. Haykırıyorum ilk defa yaşattıklarını bana. Haklı buluyorsun beni. Yaşattıklarını, haketmediğimi sen de biliyorsun belki. Ve ilk defa dudaklarının arasından çıkıyor o cümle 'Seni Seviyorum' diyorsun. Ben yine çekiyorum seni burun deliğimden içeri. Sen yine milyonlarca hücremi yok ediyorsun. Öyle bir zehir ki bu cümle, arada kalıyorum. İnanmalı mıyım? İnanmamalı mı? Ertesi gün oluyor, aklım başıma geliyor. Tabakta toz bitmiş, sözler uçup gitmiş. 'Seni Seviyorum' kulaklarımda oluşan bir uğultu sanki... Masal bitiyor, kabusa adım atıyorum. Şekli değişiyor 'Seni Seviyorum' cümlesinin. Sivri uçlu bir mızrak oluyor ve deliyor kalbimi. Ölüyorum sevgili. Gecesinde tükettiğim, sabahında yanımda bulamadığım sen yüzünden ölüyorum... Solmaz Akça |
Egelim çaldırma şarkıları artık egelim sesindir kulağımda gerçek müzik sözlerindir nağmeler notalar çaldırma şarkıları artık egelim en güzel şarkı sensin gözlerindir sözlerindir o şarkı bitir artık şarkıları sen konuş egelim bazen güldür bazen ağlat ama sen hep sen konuş egelim çaldırma artık şarkıları .. i.k |
Alışamadı Kalbim Yokluğuna yine matem rengine bürünmüş gökyüzü yıldızlar adını çizmiş ağlıyor bulutlar yokluğuna yokluğuna inat doğmuyor güneş saat yine vuruyor sensiz dakikaları ellerim arıyor elşlerini kalbim alışamadı gişine adını her anışında bir parçası eriyor kanı akıyor şelale misali damarlarıma alışamadı kalbim yokluğuna adını anıyorum her dakika dondurdum saatleri seninle olan son saatler geçmesin diye ellerin ellerimden ayrılmasın diye unutamıyorum sıcacık öpüşünü hala yanıyor dudaklarım ateşinde alışamadı kalbim yokluğuna İmran Erden |
Alışamadım Sanmaki unuttum gözlerini Hasreti yenmeyi basaramadim Gözlerim her yerde seni ariyor Yokluguna hala alisamadim Bilirim mutlusun kendi dunyanda Bir baska güzel var simdi rüyanda Gözümden sözümden uzak olsanda Yokluguna hala alisamadim Unuttum desemde sözlerim hep yalan Düslerde yasarim ben seni inan Ne olur yanimda olsaydin su an Yokluguna hala alisamadim Alisamadim gözlerinden uzak durmaya Alisamadim senden uzakta olmaya Alisamadim hasretinle yalniz kalmaya Alisamadim gülüm alisamadim Suat Atar |
| Saat: 13:30 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık