![]() |
Alıntı:
Eğer MessengerDiscovery eklentisini hala kullanmak istiyorsanız, 8.5 sürümüne dönmelisiniz. |
Arkadaşlar Acaba bu çevrimdışı olanları nasıl anlayabiliriz... Discoveryde resimli anlatımda bulamadım yardımcı olursanız şimdiden teşekkürler... |
birşey sorcam arkadslar neden biri bana ileti yazdıgında bir konusma sesi geliyor?o ileti yazdıgı süreç boyunca.. |
Alıntı:
https://www.msxlabs.org/forum/ |
peki bu icommands penceresindeki komutlar çalışmıyor silip tekrarmı yüklemem gerekiyor yoksa kısa bir yolu varmı? Alıntı:
http://img243.imageshack.us/img243/1053/seslendirvm4.jpg Aferim bulmuşsun... |
benım dıscovery olmuyo ya nedeb pezı özellikleri kulanılmıyor oturum acmıs deilsiniz dioo |
Alıntı:
yukarıdakii linke tıklayarak Discovery'i kaldır sonra tekrar kur yalnız kurarken messenger kapalı olsun birde messenger 9 betayı desteklemiyor o yüzdende olabilir... |
ya bende şey diyo oturum açmanız gerekiyo diyo contacs yaptığımda |
ya dostum şimdi görüntü resimlerini çalamıyorum neden olduğunu anlayamadım bende msn 8,5 u yükled,ikten sonra böyle oldu |
Alıntı:
|
yaw arkadaslar benmi bulamadım yoksa bu programın download linkimi yok:S |
Alıntı:
Alıntı:
Hayır efendim siz görmemişsiniz konunun ilk mesajında en altta mevcut gereken link orada eklenti şeklinde duruyor:)... Buyrun bakın: https://www.msxlabs.org/forum/attachment.php?attachmentid=11379&d=1182720646 |
yaa arkadaşlarr ben discovery'i indirdimm ben ama hata werdii soradan... önceden indirdiimde hemen oluyoduu...pc.e format attım soradan tekrr yükledim olmadıı..ndn acaba? bana yardımcı olabilir misinizz?? |
ya arkadaşlar messngerdiscovey iy çalışıyodu şimdi üzerine tıkladığımda bu özerliği kullana bilmeniz için oturum açmanız lazım diyo ne yapmam gerek yardımcı olurmusunuz |
evet aynı hatayı banada veriyor...üstelik msn plus live sildim çakışma filan olmasın die ama hiç bi değişme yok....bunun nedeni nedir bilen varmı uyum sorunu mu ? |
Aynen ya :S ... |
oturum açmış değilsiniz diyor fonksiyonları çalışmıyoor mdl nin napmam lazım |
bu sürümün yenisi çıkmış wepcam kaydı falan var onu eklermisiniz yada nerden indirebiliriz bi yardım bitte |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Messenger discovery 1.3 MessengerDiscovery Live - Download - msgdiscovery.com |
ya bende indiremiyorum nsl indirdiniz bir zahmet birisi bana yardımcı olabilirmi? r4ica ediyorum şimdiden teşekkürler |
Kişere ulaşmak istediğimde oturum açmış değilsiniz diyor ve o sorunu bir türlü çözemiyorum :( baktım ama yazılanlardan pek bişey bulamadım nasıl çözlür lütfen anlatırmısınız? teşekkürler |
erişim izniniz yok diyor açamadım dosyayı bugn farklı yerlerden 10 kere indirdm heisnde bir sorun var virus programını da devre dısı bıraktım yardımcı olursanız sevinirm |
ben burda daha yeniyim ben bu msn discovery i indirmek istiyorum ama indir yazısını bi türlü bulamadım:S acaba biri bana yardım edebilirmi |
eet ya msn live disco. 1.3 ü indiremıyoruz bu linkten sanırım kendı sıtesınden... neden :( |
Alıntı:
https://www.msxlabs.org/forum/attachment.php?attachmentid=11379&d=1182720646 |
arkadaşlkar indir cümelsini bulamadım nasıl inderecem bi yardımcı olun ltfn |
Alıntı:
|
ooff yardım edin yaa ben nerden indircem bulamadım :( bulamadım saçma ama nese :( |
bilmiyorum ama geçenlerde görmüştüm discovery yazıyordu ama tam olarak bilmiyorum bulursam size arz ederim teşekkürler |
bu program bende yüklüydü sorun yasadım ve etkin degildi programı sildim tekrar yüklemek için ama yükleyemyorum acil yardım bekliyorum:( |
NeutralizeR paylaşımın için teşekkürler.bu discoveryi kurduğum zaman ben şunu öğrenmek istiyorum. diyelimki bi arkadaşım beni engelledi.ama çevrimiçi.o oturum açtığındada bende çevrimdışı olmasına rağmen oturum açtı diye uyarı verir mi..bi de diyelimki ben onu engellemediğim için onda çevrimiçi gözüküyorum. o da benm resmime bakmak için konuşma penceresi açtı yine de konuşma penceresi açtı diye uyarı gelirmi..ben eskiden discoveryi kullandığımda biri online olduğunda sesli bi şekilde pc den uyarı geliyodu şu anda ne kadar ayarlasam da şu anda olmuyo neden acaba?? |
İyide arqadaşLar burda Çevrimdışı oLanLarı nasıL qörüntüLeyeceğiz ? biLen var mı ? |
Çevrimdışı oturum açanları görmek artık mümkün değil. Daha fazla bilgi için bu konunun mesajlarını inceleyebilirsiniz: https://www.msxlabs.org/forum/arsive-kaldirilan-konular/12138-messenger-plus-livela-cevrimdisi-oturum-acanlari-gorun.html MessengerDiscovery uyarılarının çalışıp çalışmadığını anlamak için durumunuzu Çevrimiçi'ye getirip Messenger'ı bir süre öyle açık bırakarak konuşmalar başlamadan önce uyarı alıp almadığınızı kontrol edebilirsiniz. !imitate komutu çalışmıyorsa eğer, MessengerDiscovery ve Windows Live Messenger bütünleşmesi sağlanmamış demektir. MessengerDiscovery'i bütünleşme sağlanana kadar kaldırıp düzgün bir şekilde kurmanız gerekebilir. |
Slm ya bendede bi sorun var anliyamadim gitti :( discoverym calismiyo desintal yapip geri instal yaptim ama banamisin demiyo kuruyorum tam msn acicam MSVBVM60.DLL bulunamiyo diyo aklim almiyo :s tekrar instal yapin hatasi düzelir diyo ama yok düzelmiyo :'( yardim edin nolur simdiden tsk ederim :$ |
bunun türkçesini nasıl bulurum yada türkçe yapma imkanım varmı dil sorunu halledildi |
abi bunda virüs varr |
kardeşler gerekli izinleriniz yok diyor sorun ne? |
indiriyorm fakat bilgisayarıma kuramıyorm virüs diye siliyor... ne yapmam gerekiyor?teşekkürler |
Alıntı:
|
yaa ben yapamadım bana yardımcı olumusunuz |
wlm 9.0 için bir discovery yok mu? |
Alıntı:
Uyumlu yamalar; Windows Live Messenger 9.0 İçin A-Patch Plus Live 4.50 MessPatch Light |
MessengerDiscovery Live bana oturumu acın diye her zaman sorun veri :( ne yapmam gerekioo bilionuzmu arkadaslar |
Beyler Ben SAdece 1 Gün Kullanabiliyorum 2. Gün Açtığımda Kullanamıyorum :S |
Alıntı:
Alıntı:
bide msn discovery'i tam olarak kaldırıp tekrar kurun belki sorununuz düzelebilir MessengerDiscovery'i Tamamen Nasıl Kaldırırım? |
arkadaslar vista kullanıyorum discovery live emssenger calışmıyor nasıl indirebilirim ya da halledebilirim yardımcı olursanız sevinirim ya arkadaşlar bana yardımcı olabilirmisiniz? discovery messenger yükledim vista kullanıyorum ama bi türlü kullanamıyorum ne yapmam gerekir? |
ARKADAŞLARRR ALT TARAFTA SAGDA Bİ LİNK VAR ONA SAG TIKLAYIN MESSENGER DİSCOVERY KAPAT DİYO ONUN YANINDAKİ İŞARET X OLACAK ONDAN SONRA MSN DE OTURUM KAPATIN VE TEKRARR GİRİN İŞLEM TAMAMDIRRR |
merhaba programı yukledım ama bana oturumu acmadınız uyarısı gelıyor yardımcı olurmusunuz |
emeginize saglik tsk ederim paylasim icin arkadaslar kaydetmeden direk yukle derseniz sanirim sorunsuz yukleniyor ben hic sorun yasamadan yukledim (Y);) |
YAA BN İNDİRDİM HEMDE KAÇ KERE AMA BUNDA DOWLAND YAPILCAK Bİ YER YOK TEKRAR BAKARSANIZ SEVİNİRİM:sopa::hih2::hysteric::tender: |
| Saat: 05:01 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık