![]() |
8.5 yükledim çoklu msne açmaq istiorum yardımcı olursanız sewinm |
Yhaa bn msnyii indirdiğimde karsıdan yukle dıo ne yapmam lazımmmmmmm ?? |
teşekkurler |
Alıntı:
ya benım msn adresım var bır yuz ıfadesın yaptım msn resmıne koydum ondan sonra msn ı acamıyoum yenılıkler yazıyo bıd e evt veya hayır dıyo kaydetmek ıcın ne yapabılırım lutfen bılgısayar yuzunden be de kafayı yıcem yaaaa lluttfeen çözzzüüümmm bulun nolurrrrrrrrrrrrrrrr |
tesekkürler :) |
Alıntı:
ben ugraşıyorum ama indiremiyorum lütfen yardımcı olun |
tesekkurlerrrr.. saol |
tskler |
teşekkürler |
msn nemi açamıyoırum devamlı sorun çıkıyor yardımcı olurmusunuz |
messenger son sürüm çoklu oturum açmak istiyorum nasıl acabilirim :S |
Alıntı:
Windows Live Messenger 2009 için Messenger Plus! Live |
iyide bu alıntı eski tarih acaba şimdi uygulasak denileni bişi olurm u? |
yenımı bu dosya |
8.1 versiyonu yükledim ve güncelleme isteğini kapatmak için verilen 2 dosyayı değiştirdim fakat bu kezde çoklu msn açmaya başladı çoklu msnyi nasıl kapatabilirim. |
Acayip işime yaradı saol. |
zlm nbr |
yha arkadaşlar ben hiç ykleyemedim ne yapıcam biri anlatsın yha nerden yklicem olmuyoo yha deLiricem kaç gndür msn ye giremiyorum yha anlatın msn yi nasıl yklicem Lütfen |
çoklu yama için teşk ederizz |
MSN SON SÜRÜMDE İKİNCİ OTURUM AÇMA SORUNU MERHABALAR BENİM SORUNUM ŞU; MSN SON SÜRÜMÜYLE PLUS YÜKLEDİM İLK OTURUM GAYET NORMAL AÇILIYOR, İKİNCİ OTURUMU AÇMAYA ÇALIŞTIĞIMDA OLMUYOR SORUN GİDERİCİYLE DENEDİM YİNE AÇILMIYOR, TÜM AYARLARI İNCELEDİM HERŞEY NORMAL FAKAT NEDEN AÇILMIYOR ANLAYAMADIM. YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNİRİM,KAFAYI YİCEM ^o) |
yhaa ben hiç bişi anlamadım:/ |
teşekkürler yükledim süper çalşıyo yapanın ekleyenin ellerine sağlık :)) |
Alıntı:
|
yha yardım edin çoklu açamıyorum offfffff |
Bu çoklu msn bi türlü anlamadım zaten.kursamda karambole kuruyorum:) |
msni artk açmak istiyorum meebodan açıyodum artk oda açılmıyo |
çok teşekkür ediyorum arkadaşım emeğine sağlık allah razı olsun sayende çoklu msn açabiliyorum allah gönlünme göre versin:AMİN.... |
arkadaşlar şizelere bir sorum olacak çoklu msn programını indirmemizde bilgisayara zararı oluyormu yani herhangi bir problem yaşanıyormu indirildiğinde kısacası tereddütsüz inirebilirmiyiz(netten)SAYGILARIMLA... |
çoklu msn indiremiyom nasıl indiririz bana yardım edermisiniz? |
Alıntı:
|
ben yeni msn ac mak istiyorum ama acamıyorum |
ben oturum açamıyorummm??? |
yamayı indiriyorum ancak yama bılunamadı uygulamayı yeniden indirmek soruna çözüm olabilr uyarısı geliyor birdaha yüklüoyorum yine de açılmıyo |
coklu msn nasil indirilir |
Alıntı:
Alıntı:
|
ya bu yüklenmir |
Alıntı:
|
arkadaşlar dediginiz herseyi yapıyorum. görev yöneticisindende saat tarih yazan yerin yanındanda msn yi siliyorum ama hala bana kapat komutu geliyo ne yapmalıyım .hemen cvp yazarsanız sevinirim.. |
.... ya ben çoklu smn indirmek istiorum ama yapamadım nasl olck bana yrdım edrseniz sevinirim |
msn ben çoklu msn indiremiyorum yardımcı olurmusunuz |
çoklu msn açmayı bilmeyenler için okuyuuun.. çoklu oturum windows live messanger sayfasını birden fazla açmak demektir.bunun için sadece messanger plus live'ye ihtiyacınız var.plus u indirin kurun.sonrasında sağ üst köşee plus live seçenekler butonu bulunmakta.oradan tercihler&seçenekler butonuna basınız.gelen sayfada sağ üst köşede özelleştir yazan bir buton var.oraya tıklayıp 1. seçenekte '''aynıı anda birden fazla hesaba bağlanmama izin ver'''diye ir yazı bulunmakta.yazının yanındabir ufak kutucuk var onu işaretleyip uygula tamam deyin isterseniz 10000 tane msn sayfası açabilirsiniz... |
paylaşım için saolasın işimize yaradı |
Eline sağlık tşkler .... |
Alıntı:
|
ne olur bana yardım edin windos mesenger oturum açilmiyo [QUOTE]oturum ac |
error veriyor |
ben çok site gördüm bu kadar kaliteli ve yardımcı site görmemiştim ...EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER |
.... biz diyokki okul da msn acması yasak nerden msn acabiliriz yardımcı oluy musnz ya :) |
Çoklu oturum açmak için bir yöntem daha vardır.Ve ben bu yöntemi şimdi sizlere vereceğim.Yapılışı; 1.Msn Açın. 2.Msn Pluser açın. 3.İşlem tamamlandı, çoklu oturum açtınız. |
| Saat: 14:10 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık