![]() |
nette doşalıyordum ve artık düzgün bir site bulma zamanı geldi dedim ve işte buldum |
merhaba arkadaslar... gercekten msxlabs forumu harika diycek söz bulamiyorum basliklar logo kisaca flas olan kisimlarina bayildim diyebilirim cok degisik olmus ve guzelde olmus...wep sitesini bizlere paylasan administratöre tesekkurlerimi sunarim...:smiley32: |
merhaba ben de burayı bugün keşfettim google da aradığım kum sanatı sayesinde ilk önce neler olduğunu anlayamadım sonra neden olmasın bir deniyim dedim şimdi sizinle tanıştığıma memnunum umarım uzun süre burda hep beraber bir aile oluruz |
Ilk basta boyle bir ortamda ve sizlerle olmaktan mutluluk duydum. Cok guzel bir paylasim ortami olusturmussunuz bunun icin ilk once sitemizin webmasteri ve ona bu sitenin yapiminda yardimci olan tum arkadaslar sonsuz tesekkurlerimi belirtmek isterim..MsXLabs ile google arama motorundan msn ile ilgili birseyler aratirken bulmustum.Baktim sadece msn ile ilgili degil turkce rap mp3 paylasimi filanda var cok begendim ve boylece buraya takilmaya karar verdim.Aslinda daha once buraya uyeligim vardi ama galiba silinmis site filan yenilenince...Herkese mutlu paylasimlar..:smiley32::smiley32::smiley32: |
:wave: Şaşkın bir halde gezerken GöRdÜm. Meğer kör değilmişim. "Bir ilkbahar sabahı rastladım size" gibi oldu... Ama iyi oldu. Güzel bir birliktelik yaşıyacağız sanırım. Umarım sonsuza dek sürer...(L) (Y) |
merhaba burayı zaten biliyordumama kusura bakmayın bisorun üzerine üyeoldum :( nese güzel bir yer olduğunu zaten biliyorum :) hoşgeldim |
Burda uyeligi bulunan SmRyNaa sayesınde tanıstım msn le ılgılı bı konuda bana burayı tavsıye etmıstı ona benı burasıyla tanıstırdıgı ıcın sızlerede boyle bı sıte kurdugunuz ıcın tesekkur ederım.. |
aradığım Rap albümünü buldum ve MsxLabs dünyasına girdim, |
Merhaba.. inanın sizlerden haberim yoktu, taa ki 22 yıllık bir dostumun ofisinde sizleri görene kadar.. kısacası, sizi ondan gördüm ve öğrendim.. umarım onunla 22 yıldır süren dostluğum gibi sizlerle de dostluğumuz devam eder... hepinize kolay gelsin |
SLM RAKADAŞLAR BEN RAS GELE BULDUM BURAYI AMA COK SÜPER Bİ YER HEMEN ÜYE OLDUM ÇOK MEMNUNUM TŞKLER BÖYLE Bİ GÜZELİK YAPTIGINIZ İÇİN |
tanışmam biraz tesadüf oldu,google'da rastladım.içeriği hoşuma gitti.kalıcı olmak dileğiyle!:turkiye: |
SİTENİZİ TESEDÜFEN NETDE DOLAŞIRKEN BULDUM VE ÜYE OLDUM GEZME İMKANI BULAMADIM AMA GÜZEL VE YARAYIŞLI BİR SİTE OLDUĞU BELLİ :) ÇALIŞMALARINIZDA BAŞARILAR DİLERİM.. |
Merhaba Ben Cameraman öncelikle bana yolladıgınız sıcak ve samimi mesajınız için teşekkür ederim. Esas meslegim Kameraman ve Fotograf işiyle ilgili kısacası Basın Bu siteyide bugün elimdeki bir iş için Google Sqirlz Water Reflections programı sayesinde tanıştım ve hemen üye oldum gerçekten tasarım ve site bir harika sizleri ve MsXLabs Hi-Tech Forum Ekibi'ni canı gönülden kutlar. Saygılarımı sunarım. |
Merhaba, MsX dünyasının şekerleri... Harikasınız, ellerinize sağlık. Ben, toknofobik biriyim; ilk kez böyle bir dünyaya giriyorum ve sizlerden çok şeyler öğreniyorum. ğrneğin, işgüzar bir arkadaşımın kurduğu DeepFreeze başıma dert oldu, kimse çare bulamadı, Google'den bu konuyu ararken MsX kardeşleri tanıdım, üye oldum. Hayırlı olsun. Benim ilgi ve bilgi alanlarım; gazetecilik, fotoğrafçılık, havacılığın tüm dalları (amatör)... Bu konuda başınız derde girerse bir mesaj yeterlidir. Herkese selamlar... |
izlediğim klip ile geldim ben bu siteye ve admine teşekkürler ederim oda benim gibi vatan anadır diyenlerden bende herkez gibi sadece yanlız biriyim |
Merhaba, Bende sitenize tesadüfen msn için göz kırpmaları araken girdim. Her şey süper... İyiki varsınız. |
beni sizinle google tanıştırdı...... iyi ki tanıştırdı sizinle olmak güzel :D:D:D:D:D::D:D: |
henüz içerigini araştırma fırsatım olmadı ama karşılama msjı güzel olmuş tebrik ederim interface fena diil gena itibariyle güzel:D |
Ben aradığım bir bilgiyi "Google" arattım bana https://www.msxlabs.org/forum/ adresini verdi.. Iyi ki vermiş. |
google'da buldum :) |
YOLDA GİDİYODUM BANA SELAM VERDİ VE TABİKİ BORÇLU ÇIKTI TAKILDIK GİDİYOZ BAKALIM |
selam herkese yaklaşık 2 yıl önce kardeşimin önerisi ile site ile tanıştım,kış olduğu için vageçemedim yine aynı isim ile üye idim aslında,ama uzun süre uzaklaşınca pasif oldum şimdi yine buluştum sitem ile,bundan sonra hep buralarda olacağım,çok iddalı olmamakla beraber grafikerim ve size resimler ekliyeceğim,herkese sevgiler |
Merhabalar,bugün sitenize üye olmuş biri olarak sormak istediğim bir iki sorum var..:) 1.Bana pencere açıp kapayanları uyarı geldiği için görebiliyorum ama engelleyenleri nasıl görebiliyorum..?Bunun için herhangi bir uyarı geliyormu yada kontrol edeceğim yer neresi? 2.Beni silenleri pencereme uyarı geldiğinde görebiliyorum belki ama bunun dışında kişiler listemde ismin üzerinde kırmızı çarpı işareti görüyorsam bu ne demek? Silinmişlik ifadesi ise ana listemde o kişileri onlıne görüyorum,bu ne demek? Teşşekkür ederim.... |
sizi bi arkadas tevsiye etti bana yani bu siteyi girdim ve cok beyndim nlgaristanliyim aslen fakat hollandada calisyorum yasim 26 :) siteniz gercekten cok guzel ve sevdim
|
merhaba en msn çökertme ve bilgisayar çökertme ile programlarla uraşarak bişeyler ögrenmek hedefim benim SAYGILARIMLA! SELMAN çok ama çok sagulun kardeşlerim bana sizin msn ve pc çökertmeyi ögretecenize inanıyorum çok teşekkürler SAYGILARIMLA!ONSKYP52SELMAN |
ya bn bu siteyi tesadüfen buLdum bi arkim bn hayaLet msn die bişii buLdum dedi bnde googLe da aradm hayaLet msn yi bu siteye grmişm snrada ama sitenin renginde biLe bi hoşLuk var bayıLdm hasta oLdum resmn siteye snrada ztn direk üye oLdm ama MSX'i chok svdim bundn snrada chok sevcekmişm gibi gLioouur bana...:D:D:D:D:):D:D:D:D... |
slm |
çok güzel bi site olmuş |
selam siztenizi google den buldum. siteniz çok güzel ama şu fare imleci hiç de hoş değil. ekranda yer kaplıyor yazıları okurken dikkatimi bozuyor. selamlar |
Alıntı:
|
:):) gerçekten çokkk güseelll bişeyyy bence bu site:P uzun zamandır hiç bir site ilgimi çekmiyordu amaaa burası başkaaa oldu benim için.. :) vee ii ki de şans ederi olsa bile bulmuşummmm burayı :) |
Bundan uzun zaman önce hep oldugu gibi kimsenin aklına gelmeyen seylerle ugrasırken bişeyler ararken aradıgım 1 program 1 eklentiydi aslında burayı bulmamda Google'ın önemi cok büyük tabi ilk ziyaretim bu sekilde oldu dürüst olmak gerekirse programı gördüm ve onu alabilmek için üyelik sart mıs:S her sitede oldugu gibi bende amacım ugruna üye oldum am daha sonrasında bırakamadım , günler gecti geceler gecti ama MsX serüveni geçip gitmedi bitmedi ve gün bugundür hala burdayım tamam ara verdim net e bi süre ama yine evimdeyim yine topraklarımda........ |
chemistryagain slm msxlabs ile google sayesinde tanıştım.güzel bir site aradığım herşey var.sizi tebrik ediyorum böyle bir site oluşturduğunuz için :smiley32: bugünden sonra tiryakinizim..... |
meraba msxlabs la bende google sayesinde tanıştım (gothic resimlere bakarken:D) neyse siteyi beendim çok hoş aradıgım herşey var saolun böle bi site kurdugunuz için kendimi tanıtayım ben burcu balıkesirde yaşıyorum lisede okuyorum gothic giyim tarzımdı ama yasaklandı sadece resimleriyle idare ediyorum bu kadar çok yazmayayım ben ( burada çokkk konuşurum kimse durduramaz ) |
mrb herkese ben gymnast bi program arıyodum ve başka bi site beni buraya yönlendirdi üye oldum çok kaliteli bi site arşivi çok geniş bu sitenin yapımında ve sonrasında emeği geçenlere çok teşekkürler... |
site harika. FAKAT ÇOK KÖTÜ BİR YANI VAR sabahlara kadar bilgisayar basinda biraktiniz beni:(( |
Öylesine geziniyordum.Birde baktım ki bölyle güzel bir site var.Tabi hemen üye oldum.Mutluyum:) |
sanki ben burayi degil bura beni buldu nasil oldu anlamadim |
Çok sevdiqim bir ablam tavsiye etti. iyi ki etmiş Şimdiden sevdim ben siteyi buralardayım görüşmek üzere. |
ben sizin sitenizi msn den tanıdım ve hemen üye oldum çok sag olun başarılar dilerim panter35 |
SİTENİZLE ARAMA MOTORU SAYESİNDE TANIŞTIM. MSN ÇOKLU OTURUM AÇMA SİSTEMİ ARADIM İLK SIRADA SİZ VARDINIZ. |
;) merabalar arkadaşlar siteniz bi harika yaa ne zamandan beri üye olmaya çalışıyodum ve en sonunda başardım oleyyyyyyyyy neyse tekrar görüşmek üzere ben çoğu zaman burdayım artık by byın arkadaş tavsiyesi yaniii iiikide etmiş bence;) tek kelimeyle haaarika |
slm arkadaşlar ben dj_Serseri_88 genel de nikim budur basen de aralarda _ yoktur neyse ben de öölesine dolaşırken karşıma çıktı we ilginç bi site gibi geldi bana.e zamanla bis de baaımlı olurus belki (bi bakalım neler war neler yok) herkese tekrardan slm lar ;) |
bir program arıyordum..kardeşime sordum bu sitenin adresini verdi bana.burda ne ararsan bulabilirsin dedi.öyle tanışmış oldum hani yani :) Alıntı:
|
BEN FİFA 06 TÜRÇE SPİKER ARARKEN TANIŞTIM HOŞUMA GİTTİ O GÜNDEN BERİ GÜNDE BİR KAÇ KEZ UĞRUYORUM DAHA ÇOĞU ÖZELLİKLERİNİ KEŞFEDEMEDİM O YÜZDEN SIKÇA UĞRUYCAM SİTEDE EMEĞİ BULUNAN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM |
msxlabs'la yegenim sayesinde tanıştım o form olayına falen sık sık girerdi ve vaktin ii geçtini güzel eğlendirici ve eğitici bilgilerin olduunu söölerdi. tabi bende imrendim ve kayt oldum şimdide burdayım sanırım bundan sonrada takılmaya devam ederim saygılar |
TEKNOLOJİ HARİKASI...... |
siteniz çoook güzel bu siteyi çok seviyodum sonunda üye oldum önceden üye değildim başarılar ben selin EMEĞE SAYGI..... |
çok hoş bir site açık cası tesadüfen gezerke ngördüm sitenizi ve kayıt oldum inşallah hoşça vakit geçirip güzelşeyler pay laşırı z ben evli 2 çoçuk babasıym erkeke kuaförüyüm bilgisayar ve teknojinin bütünnimetlerinden faydalanmayı sever veherbilgiyi paylaşırım saygılarımla yahya.ç |
YA BENDE GOOGLE SAYESİNDE MSN HAKKINDA BİLGİ ARARKEN BULDUM KAYIT OLDUM VE SİTE ÇOK HOŞUMA GİTTİ VE GÖRÜNTÜ AÇISINDAN ÇOK HOŞTU DİKKAT ÇEKİLECEK KADAR VE BAYAĞI UĞRAŞILMIŞ GİBİ ÖZENİLMİŞ BENDE BURDA BAYAĞI GÜZEL İÇERİKLER BULUCAĞIMI DÜŞÜNDÜM İNCELEDİM GERÇEKTENDE YANILMADIM BENCE MÜKEMMEL TEBRİKLER |
| Saat: 05:00 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık