![]() |
dünyayı yok edecek kadar :D tamam bu çok sert o zaman bizim okulu katlederek.... bu yumuşak bile beni siinir edenleri dövesim gelior :@sinir bozucular |
ben çok sinirlenirsem vurucak gibi yaparım vurmak isterim ama nedense vuramam sinirden ölürüm :) |
Alıntı:
|
çooook kötü;) |
üff acaip kötü olurum ama pek belli etmem...sneaky hesabı;) |
tahmin edmeyeceğin kadar.. |
Ben kötü degilim :| |
canimin ne kadar yandigina bagli ..... |
İşkenceyle öldürebilecek kadar...:@:P |
Kısinin de kotuluk derecesine baglı biraz bu. Uyarmak benim aklimdan bile gecmez. Uyarinca daha da tepene biner, simarirlar. Tabi benim kotuluk yapmami kimse istemez :D |
BİLMİYORUM:( |
birinin hislerini hiçe sayıp onu kandıracak kadar :noangel: |
Kardesimin yüzünü cizecek kadar 8o| |
ben kötü olamam:hih!: |
bn sabırsızım çok çabuk sinirlenirim kızdımmı iyi kızarım hıaaaaa korkun bnden:@ |
INANAMIYACAGIN KADAR |
karşımdakinin ölmesini isteyecek kadar :hih!: |
Karşımdakini Sinirden Ağlatacak Kadar |
karşımdakinin saçını başının yolacak kadar (tabii ki kızsa) |
oyle bır kotu olurumkı her akan masum goz yasında bır daha acımamak arkama bakmamak ıcın aglayan herkeze bır tekme vurur sevmesını askını degerlerını alt us eder cehenneme gomerdım |
Karşımdakine sessiz kalacak kadar çünkü sessizlik insanı çıldırtır.. |
Ben bi kötü olursam 3 yıllık arkadas dinlemem silerim 1 günde:hih!:hiç de pişman olmam:naughty: |
kötü olabilirmiyim bilmiyorum :S ama olursam fenaaa olurum :noangel: |
Alıntı:
Susarim sus pus olur kaybolurum , bakar kalir arkamdaki .. |
Düşünmeden Vakit Gecirmeden Silerim |
ölmesini isteyecek kadar |
bi ömür boyu susucak ve herşeyi kabullencek kadar.. |
Kıskandığımı belli etmeyip karşımdakini delirterek:D:D:D |
Herşeyi yerle bir edecek kadar kötü olabilirim bazen.. |
En Fazla Kendime Zarar Verecek Kadar Kötü Olabilirim. |
AŞIRI ÇOK KIZMADIKÇA - Kİ HİÇ OLMADI KARŞIMDAKİNE KÖTÜLÜK DÜŞÜNMEM.. BİR ABDEST ALIR VEYA EN FAZLA BATTANİYE YASTIK GİBİ ŞEYLERE GİRİŞİR HIRSIMI ALIRIM :) |
İnsanlık Suçu İşlemiş Bazı İnsanlara Taksim Meydanında Sallandırcaksın Derler Bende Sallandırmıycaksın Tek Tek Kerpetenle Tırnaklarını Dişlerini Çekceksin Sonra Kulağını Kesceksin Sonrada Gözlerini Çıkarcaksın Bazı İnsan Sayılan Varlıklar Ölümü Bile Haketmiyorlar Onlar İçin En İyisi Örneğin Bu Son Güngörendeki Olayı Gerçekleştirenler İçin Bunu Söyledim |
kırmaktansa sabredip içime atıp içimi çürütecek kadar... |
her zmn köpeklere en acı çektiren şeyi yapmak istemişimdr |
Zaten iyi biri olduğumu kim söyledi ki :P :noangel: |
Bir İnsanı Etlerini Cımbızla Yolacak Kadar |
Yüce Hükümdar olan; "Hz Allah Doğrulukdan, güzellikden, ayırmasın. Kötü olmayıda kimseye nasip etmesin. |
birisi bana ne kötülük yapmışsa, aynısını ona yapabilecek kadar kötü olurum.. kincilik yani..(6) ama birisi bişey yapmamışsa, kimseye kötülük yapmam.. hatta iyi bi insanım (A) :P |
cok kin tutarim ama insanina bagli benim canimi yakanin canini almak icin elimden geleni yaparim :D |
Benim şu ana kadar yaptığım en büyük kötülük Susmak oldu.. çünkü sadece karşımdaki insana artık değer vermiyorsam susarım;) |
Yokmuş gibi davranmak en iyisi.. |
Bunu Allah(c.c)bilir!.............kendimden korkacak kadar!!!! |
Çok kötü biri olabilirim ama burada yazmak istemiyorum korkarsınız :D |
Neden kötü olayım ki?Hiç de kötü olmam :bilmem: |
kinime nefretime bağlı.birde o anki duruma :S |
Her kes hayal gücünün el verdiği kadar kötülük yapar. |
Bunu bılemeyız ama ayagımızla bılmıyerek bastıgımız karıncaya kadar hepımızde bır kotuluk var ayna karsısına gecın bunu bır sorun kendınıze nedemek ıstedıgımı anlarsınız.....:$ |
burda anlatırsam hapse atarlar... bana yapılan ne ise 10 katını yaparım |
Görmediğim kötülük kalmadı ama kötülük yapamadım yapmam da.. bana ters.. |
kötülük yapanlara kötülükle karsilik verip onlarin sevyesine inmem hicbir zamanda istesemde kötü olamadim. |
| Saat: 06:16 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık