![]() |
Benden Sonra Mutluluk Bunca yıl yaşadım Elime ne geçtiyse yitirdim Biraz daha yaşayacağım Yalnız bir şey biriktirdim Bir bakış, bir görüş, bir duyu, bir düşünce Belki aç kalacağım Suçlanacağım ölünce Biraz yazdım, artık hep yazacağım Hüzünden baş alamadım Görünce i.k </B> |
Herkesin kendine göre bir takim dertleri vardır, ama bu kimin de gramladır, kimin de kiloyla. (Cervantes) |
kalbim goğuştan kilitli anahtarınıda kayıp etim mikail |
Her derde bir deva bulunur. Lakin ahlaksızlık illetini iyi edecek bir ilaç yoktur. (Hazret-i Ali) |
Yaşamak onu uygulamaktır; bunun tersi suya girmeden yüzmeye benzer. (John Dewey) |
-Başarı- nın, -Çalışma- dan önce geldiği tek yer, -Sözlük- tür [Anonim |
Kehanet, muhtemel bir olayı kesin bir bakış ile görmekten başka şey değildir. Hava ya bulutlu olacaktır, ya da güneş açacaktır. http://www.numberonestars.com/alternatifsite/1x1.gifCherokee Kabilesi |
İnsanoğluna konuşmayı öğrenebilmesi için iki yıl, dilini tutmasını öğrenebilmesi için altmış yıl gereklidir. (Resul Hamzatov) |
Doğruyu söylemek değil, anlatmak güçtür. |
sık sık gülen insanlar, kalplerinde en çok acıyı taşıyanlardır hatta bazen öyle sesli gülerler ki, hıçkırıklarının sesi bile duyulmaz |
| Saat: 20:45 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık