![]() |
kardesım ben msn nın yanında resımlerde görunsun dıyordum bıraz karıstırdım internetı kendımı burda buldum daha amacın ne oldunu anlayacak kadar burayı karıstırmadım bıraz karıstırım ne dusundumu cıdden söyleırm :D bu arada space yı nasıl nerden halledecez bılgısı olan bı zagmet bana aktarsın :D |
tesadüfen buldum siteyi tek kelimeyle harike tesadüfen buldum siteyi tek kelimeyle harika |
googleden msnle ilgili bişeye bakarken sitenizi birden gördüm ve karşı konulamaz bir çekimle girdim siteye aşık oldum bari üye olayım dedim sevdiğimi bilsinler hem faydalı olalım diye geldim işte arkadaşlar |
Sizinle tanışmam google da bir program aramakla başladı. Sonrasını biliyosunuz. Herkese teşekkürler... |
Selamlar ben ömer, sıtenızı begendım, guzel ama cokta olmasa bıraz karısık ve zor geldı bana.. daha anlasılır, okunur, seyrek grafıkler olsa daha tatlı olurmusss... msn goz kırpımları aradıgım ıcın sıtenız ısıme cok yaradı, yenıyım cok bakmadım yanı gezmedım. chat bolumude tatlı ve hoş... ellerınıze saglık, allaha emanet.. |
Alıntı:
|
walla ben burçlara bakıodum siteyi inceleyince çok hoşuma gitti hemen kayıt oldum teşekkürler google :banana: herkese şimdiden merhaba ben össkke |
selam ben ceylan cafeciyim sitenizle yeni tanışıyorum inşallah memnun kalırız arkadaşlarımızda buraya çekeriz şimdiden teşekürler her şey için |
hos bulduq admin site çoq qüsel oolmus |
google'da robert mcnamara ile ilgili bilgi ararken "dünya'yı yöneten gizli örgütler" başlığıyla birlikte bu sitenin adresi vardı.ben de tıkladım... |
| Saat: 22:04 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık